COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 20, 2010

The Perfect Vacation Giveaway By Ciare :)


GUMMY POST!!!

~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Semenjak dah berjinak jinak dlm dunia contest nie... now nie memang pantang nampak contest2 yg dianjurkan oleh kawan2 blogger... mula lah tergedik2 nak joint! hehehehe... bukan lah nak menang sgtt pun.. kalau menang alhamdulillahhhhhh.. rezeki jgn ditolak kannnn... ngeeee.. :D tapi kalau tak menang pun takper.... no heart feelings! dah nama pun pertandingan... harus lah ade pengalah & ade pemenang!


Contest "The Perfect Vacation Giveaway By Ciare :)" nie anjurkan oleh mrs ciare... aku jumpa contest nie kat blog Iena... contest nie memang sgt2 menarik perhatian aku tuk joint! hehehe.. al-maklum lah aku nie kan ker kaki gie vacation.. pantang ade peluang.. zaaaaazzzzsssss ku terbang ke sana ke mari! :p

OK.. jom tengok apa criteria2 contest nie...



~ diminta membuat 1 entry yg bertajuk "the perfect vacation giveaway by ciare :)" & jangan lupa jadikan as STICKY MODE. >>> DONE!

~ copy banner contest & letakkan ke dalam entri contest nie... then letakkan jugak kat sidebar berserta link ke entry mrs. caire. >>> DONE!

~ Letakkan 1 keping gambar anda berseorangan sahaja sewaktu vacation... tak kisah posing cam mana pun... mengikut kata2 mrs ciare.. dia suke tengok gambar2 yg unik! >>> DONE!

~ Lepas dah publish entry nie... silalah ke entry mrs. ciare with regards to this contest.. and droplah comment berserta link entry nie >>> DONE!

~ Tarikh tutup : hari nie... 9hb April 2010 @ 11:59PM (sib baik sempat... hehehehe)

~ Ade 3 hadiah misteri dan mungkin jugak lebih yg telah dibeli oleh mrs. ciare sempena percutiannyer hujung bulan Mac yg lalu...

~ Cara pemilihan pemenang berdasarkan citarasa mrs. ciare!


So.. dengan ini... aku mempertandingkan gambar aku yg ini.....


P1030253
Ku menikmati kesegaran hembusan angin bayu kepulauan Maldives!

Naper aku pilih gambar nie? sebabnyer nie lah first time aku lepak atas buaian yg berlantaikan air laut yg sgt2 crystal clear! Lagi pun tak penah lagi aku jumpa tempat yg bubuh buaian nie atas air laut.. biasanyer aku selalu jumpa adelah buaian yg atas darat which di ikat antara 2 pokok kelapa! pasai tu biler nampak jerk buaian nie aku jakun sekejapan... dan dannnnnnnnnnn nak tido kat situ! hehehe... serious aku tido tuk beberapa minit okkkkk.... kalau tak caya gie terjah entry NIE!

Anyway... Perasaan time nie tak yah ckp lah! memang sgt heaven! Sesunguhnyer tidak terungkap dengan kata2... terasa sgtt kebesaran Allah S.W.T. Sgt indah ciptaanNYA! ;)

18 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

confirm neena mesti menang.. cantik & unik sgt.. klu shu jadi judges shu pilih neena..:)

vote for neena...:)

ina mail said...

akak loikelah gambar ni.first time tengok buaian berlantaikan laut.

mrs.hanibunny said...

perempuan melayu second terakhir... kalau ko bakai baju keyaba confirm yang terakhir.... eheheh... cun! hope ko salah satu pemenang... aky tumpang glamor ye!

mrs.ecam said...

pegrhhh gilo ah ko....nsb bek x jth ek...ekekekke...aku pong jakun tngk gambo ko nih...kompom ko mnang punyola...den doa tuk ekau yooo...amin

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck dear..insya-allah ada la tue rezeki sis nanti..i wish u all the best..klu dapat hadiah..baby nak jugak yer auntie nin..hehheheheheh :P

nadzirah said...

yela...so unik...abstrak...cantek la gmbr2 nie...cik puan pnye bloq pom cntek...suke nengoknye..beruntung en.teman
huuu

uncle ana said...

bestnyerw wei,,..
xajak kte pown

Iena said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa... nangis sesiap sebab pikces u cantik! :)

POSH76 said...

beb u mmg layak menang...i pun tak pernah tngk buaian cam gini...cantiknyer maldives nikan..hehe

Cik Yayang said...

Tgk gmbar ni dan2 rasa cm nk tidur jugak kt situ..haha..cantik! good luck Neena..:p

LiAnA said...

wahhhh cantiknyaaaa... tp akak gerun nk duduk buai cam gitu.. mulalah pikir yg bukan2 wakaka..

NeenaAnuar said...

To All:

TQ very much for your compliments & wish!!

kite tunggguuuuuuu keputusan nyer nanti yeah! ;D

eynda said...

Gud luck neena...gambar sangat perfect...semoga menang ;-)

suezensuzanna said...

wow!...cntik2...all the best...smoga berjaya!

Iena said...

neenaaaaaaaaaaaaa... ade kontes anjuran red mummy utk kammo...
kan kammo ader pikces merah menyala yg daring tu...cpt yok...
link:
http://redmummy.com/2010/04/13/red-diva-darling-contest/

hentakbelipat said...

buai dekat atas laut mmg style ah...kalau agak2 tido ngigau leh terus terjun laut

Rashid said...

wahh!!!!!!!!! bestnya!!

jeles le tengok duk berayun di tepi pantai tu.


TErasa tenang dan damai je bila saya tengok..

Willie a.k.a Reptoz said...

all d best.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails