COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, April 26, 2010

Happy Birthday Anje a.k.a Neena...


~TEMAN NAK PAHATKAN NGAN PAKU SIKIT ENTRY NIE...
KALAU BACA ENTRY BARU.... JANGAN SEGAN SEGAN UNTUK GERAKKAN TETIKUS KE BAWAH YER! :D~



DSC_3856 copy

Emmm dah lama Teman tak menulis nie.... Di kesempatan nie Teman nak menulis skit untuk Anje Teman yang akan menyambut harilahirnye yang ke 030.....heheheeh angka apa tu...Tapi jangan risau Anje tetap macam 23 tahun..

Sebelum nak ucap happy birthday nie Teman nak celoteh skit pasal Anje a.k.a Neena... dia nie satuhari tak celoteh tak sah, ibarat sunyilah dunia nie..heheheh, sapa yang kenal dia nie tahulah kan..
Tapi itu semua adalah penhibur di hati Teman nie ha..kalau tak boring jugak tau... saja tau Temankacau dia suruh dia diam jap, tapi tak jadi, macam kekok pulak jadinye, sunyi siol.... Teman pun ahhhh back to normal lah Anje, lagi best..

Lagi satu Anje Teman nie dia suka berterus terang dalam perhubungan...tak kira dengan Temanke atau kekawan... kalau rasa tak puas hati selalunye kitaorang akan berdiskusi...lepas tu bergustipulak...ehhh apakah (psssttttt)...saja je ada effect skit..

Anje Teman nie juga, nampak je cara dia cakap macam kasar skit tapi di hati dia penuh dengankeiklasan bila buat sesuatu tu, siapa yang kenal bebenor ngan dia nie pasti nampak, kalau taknampak takpa..nanti cuba nampakkan...

Anje Teman juga dia akan pasti kan segalanye berjalan dengan lancar, tu sebab kadang2 tu apa2 saje nak plan ramai nak advice dia, kekadang tu Teman sendiri pun minta pendapat dia...thanks Anje..


Teman memang sungguh terharu apa yang telah Anje berikan kepada Bee (Teman nie)..takternilai dan tak terbalas rasanye..Teman akan menjaga Anje dengan sepenuh hati Teman...

Kepada kekawan blogger, Teman ucapkan terima kasih di atas support semua, tanpa anda sapalahTeman...(ehhh perasan macam Teman punya blog plak)..heheheh


Ok...di hari yang bahagia nie Teman ingin mengucapkan selamat hari lahir dan semoga diberikankecerian dan kesihatan berpanjangan hendaknye...Miss You always....


DSC_3787 copy

I'm Yoursss...


DSC_3843 copy

En. Teman a.k.a Anuar..

20 comments:

NeenaAnuar said...

BEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Biler masa lak Bee buat entry nieee???? terkojottt nie terkojotttt!!! hahahaa.... org tengah dok balas2 comment kat blog.. refresh punyer refresh.. tiba2.... nampak lak entry nie timbull!

TQ Bee.. TQ... terharu niee.. adehh.. berair mata aku baca entry nie.. bukan main pandai dia pilih gambar! hihihi...

TO YOU MY BAY BEE....

TQ soooo much coz you always be there for me! you're such wonderful husband... There's no words can describe my deepest love towards you! I really really blessed to have you as my hubby!

I promise to be a good wife to you (walaupun dah masuk 30's tapi performance harus like 20's okk.. heheHe) & insyallah 1 day I'll be a mother to your own kids!

To me... the best ever gift that I have in my life is that...

"I was gifted to have you as my husband!"

Love and will love you forever & ever!
~Anje a.k.a Neena~

nadzirah said...

so sweet...hope kak neena n en.teman akn bahagia slame2nyer.....

mrs.hanibunny said...

sesungguhnya akak terharu dengan ucapan puan neena dr en teman yang buat entry.... Guys! U r such loving couple....neena walaupun dikau dah tua... Hahah aku blm lagi jeng jeng jeng tapi kau tetap vogue beb! Ni yang buat ku jeles! Tapi tak pa... Di hari bahagia ni ku ucapkan hapy birthday pren... To en teman , adakah berbaloi penantian kamu menunggu neena time nak ngorat dia dulu? Hehehe.... Apa pun korg mmg best!

Iena said...

soooooooooooooooo sweeetttttttt...
simple thing from en teman yg bleh ko tangkap leleh beb...

na, performance ape yg still 20an tu??? gegegeeeeeeeeeee... :P

MisZ DeAnNa said...

alalalala sweetnyeee..

hepi bday sis!

hope hepi2 slalu..

;p

[z@ck] said...

tu dia..en teman post entry tnpa pengetahuan sis..hehehe..
happy birthday sis..moga cepat dapat anak..
=)

sisdee said...

sgt sweet..hehehehe...
neena..happy birthday...wish u all the best...

happy always!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ooooo sssooooooooooo sweeett n loving.....hapie besday to u sis..semoga apa yang sis hajati lepas nie..bakal menjadi satu realiti...thanks for being prenz with me...i lap u lah.. :)....

A D I A said...

alo lo lo suweeetnya ucapan en. temann.. happy birthday neena :) have a wonderful day & the year ahead! rawwwr

Cik Yayang said...

Happy Birthday Neena..:-)
Tak tahu nk wish apa, smua org pun wish benda yang sama kan? Hihihi...

Apa pun..selamat berbahagia hingga ke akhir hayat...{syes,otak blur tatau nk wish po}

eRMM.....terima kasih di atas perkenalan yang terjalin..:p

ina mail said...

alahai cik teman terharu akak dengan ucapan ko pada kajol.teringat pulak saat cam ni cite kuch kuch hota hai.anyway happy birthday kajol.semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.hopefully satu hari akak dapat jumpa ko.

Azmiezas said...

Happy Besday,..Neena.,

Amboi..romatiknya hubby u,..siap buatkan n3 special for u..

Akak pun tumpang gembira,..n akak nak wish u "Semoga berbahagia ke akhir hayat,..di murahkan rezeki,..dan boleh dapat baby secepat mungkin,..ya!!.."

cikbedahlaser said...

so the sweet.. ahhaahhaha... kiut2...
asal la incik abang x buat gini jugak nih.. ahahhaha

kak nina...even sy x kenal anda lg... hepi bday....smoga dberi keberkatan umur, rezeki n kshtan oleh allah... n smoga kekal bahagia d samping incik suami... amin...



pssetttt nk juga kenal n tgk byk mana patah prktaan anda tu.. heheheheh

ratusiput said...

sooooooooooooooo suwwwwiiiitttttttttt....jeles ni..ehehe..

Nur Irfan Juezrie said...

wah.. romantiknya abg nuar..

POSH76 said...

Ala la cutenyer En teman buat ucapan hehe

POSH76 said...

Lupa nak wish Happy Birthday dear..may ur wish come true...and always happy yer hehe

Mimy Hamid said...

shweetttttttttttt...rajin en teman menaip kannnnn...nak jugakk dari encik awak

Deqna said...

HAPPY BIRTHDAY TO U
HAPPY BIRTHDAY TO U
HAPPY BIRTHDAY TO U

wei bila nak balik ni? lamanya gi hanimun.. harap2 balik nanti bertiga yer..hehehehe

Aku doakan korang berdua bahagia hingga ke akhir hayat

NeenaAnuar said...

TO ALL!

AGAIN... THANKS FOR YOUR LOVELY COMMENTS & WISHES! I LOVE YOU GUYS!!! *HUGS*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails