COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 20, 2010

Pasangan Yg Hot! :p


GUMMY POST!!!

~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Disebabkan aku masih lagi dok bercerita about 'Lelaki Ini'... dan jugak kesan anggau bergambar dgn dia sgt gorgeous nie... maka aku buat lah gummy post buat beberapa hari yer... korang jgn marah taw! hahahahaha..
*saja nak tambahkan kejelessaaann korang! :p*




Ok... masa yg ditunggu-tunggu telah tiba... korang dah tak tahan sgt nak tengok kannn?? haaa.. make sure rembesss kan segala air2 yg ade dlm badan anda yer selepas tengok gambar2 ini yerr....


Adekah anda sudah bersedia untuk melihat aksi saya bersama si....


P1060420_copy
Charming ini???

JENGG.... JENGGG... JENGGGGGGGGG....


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V



P1060430_copy1




P1060437_copy1




P1060438_copy1
Lalalalalalalalalala... :p


Amacamm?? puas hati korang semua?? hehehehe... haa.. itulah climaksnye yerrr... hihihi... fuh!! memang anuar zain is damn gorgeous babe!! Charmingggg giler I tell youuuuuuu... Ok... nak story panjang2 malas lah kat entry nie sbb gambar2 dah mavelesss kan... nanti kite story pasal session nie kat next entry lah pulak yer! :-p


p/s: tengok betapa gelojohnyer aku biler jumpa dia... tangan sampai naik ke bahu tuu... :p

56 comments:

sisdee said...

"mode jeles"....

tak nk kawan !!! muahahaahahahahah

TiTin said...

PENGSANNNNNN...jeles gile tgk gambo u ngan die..dua2 same padan bagai pinang dibelah dua....
best gilerr....

Siti Shuhadah Zainol said...

eee... yg last tu yg x tahan... en.teman x jeles ke? hehehe....

mrs.ecam said...

perghhhh....adess bleh skt jntung nengoknyer...huuuuu en.tman super sporting klu leh thn ngan anuanr jeng ni...kih3

POSH76 said...

wah mmg sedondon....siap pegang2 tu...mesti en teman tgh menahan perasaan hehe....hensemnyer dia....hehe...nak ngadap muka abg nuar lagi la hehe

ina mail said...

Neena , en teman mesti kat umah tengah ketap bibir.en,teman tak jeles ye.kalau laki akak, akak minat arjun rampal pun dia nak jeles. macamlah arjun rampal tu pandang akak.khe khe khe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wow..memang mantops..:)

LiAnA said...

huh sapolah yg bertuah jd wife dia ekhh... memang charming le dia...

Deqna said...

makan hati lah gf anuar zain tgk gambar ni..hehehehe

ataupun en. nuar lagi satu lak yg makan hati.. tapi en. nuar tu dah paham sgt ngan pangai bini dia ni kan...

ratusiput said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!~~hehehehe...

eqbalzack said...

waduuhh! meletop!!

psstt...annuar tu pakai perfume apa neena...hehe

Iena said...

oh neena... kenapa kammu menjeleskan saya smp tahap ni???? x suka2!!!
menangis jap tgk lelaki pujaan dalam pelukanmu!!!

[z@ck] said...

ya ampun..
kenapa anuar zain hensem sgt ni..
isk..x boleh jadi ni

nadzirah said...

auuw...nak pluk jgk..huu...bestnyerr.

Liea said...

mengigil aku tgk gambir pegang tangan tu... comelnya.... **pengsan**

Natasha said...

superb....i loike :p
*Clap2*

Cik E said...

jelessssssssssssssssssssnyaaaaaaaaaaaaa...

siap 3 gbr tu...

mmg jelesssssssssssssssssssssssss

sLEEping BEauty said...

salam niena..
wauuuuu...mmg meletoppp..
ku pun jeleeesssss seh!
huhuu.

Aida a.k.a Beardot said...

kak xjeles sbb selalu tgk anuar..hehehe

tp bergambar cam akak ni menjeleskan lah..huhuhu

POSH76 said...

tak kira nak masuk lg....ari2 ngadap pun takper tak jemu....saper la gadis bertuah dpt bang nuar ni....berangan jab kalu dapat boy mau muka cam nuar zain bley....hehe

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

wah..
so best..
n sweet..
bestnyer..
bestnyer.

haha..
teruje lebih..
agak jelez senanyer...=)

Ms AiReEn MoHd said...

owh sungguh cun gambo tu....aku penah live jumpa anuar mase kul 3am kat a&w subang 3k ngan semua geng lelaki yg agak kepit....apakah?hikhik....anuar cepat la kawin..tetibe kan!!!

Lady of Leisure said...

amboi neenaaaaa.... gummy post gitu... hehehehe... glemernya dia dapat bergambo dengan AZ.... btw neena nampak sweet sangat dalam semua pics2 tu suka i nengok...
:)

NeenaAnuar said...

SisDee:
jgn lah sampai tak nak kawan sis... sedeyy kite taww.. heheheehe...

tapi memang yummy betoi lah anuar zain nie sis! wakakaka...

NeenaAnuar said...

Shu:
kan I dah ckp.. en. teman dah tak lart nak jeles dah Shu! dia layaann kan ajer bini dia nie! hahaha...

NeenaAnuar said...

Titin:
wow!!! statement bagai pinang dibelah dua... cam pasangan pengantin lak I rasa taww! hahaha..

NeenaAnuar said...

ecam:
kekekekee... dia dah tak larat nak sporting biler tang anuar jeng nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

POSH:
en. teman menahan perasaan sebak tengok gambar nie! tunggu masa nak tempeleng jerk muke binik dia nie taw!! hover & tak hagak2 amik gambar kann! tapi tu lah.. binik dia memang lupa daratan biler jumpa anuar jeng nie... pasai tu dia pun dah tak kose nak layannn! hahaha...

tapi seyes lah! memang anuar zain sgt2 hensemm okkkk.. :)

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
En. teman dah terketap segala bende dah kak.. bukan bibir jerk lagi taw! hahaha...

lawak lar akak nie! kelasssssss!! ;D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
*wink* *wink*

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
tu lar pasal! siapakah gadis itu kann?? :D

NeenaAnuar said...

Ratusiput:
nnnnnnnnnnnnnnnggggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........ :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahahahaha... sama2 makan hati babe! :D

NeenaAnuar said...

Abq EQ:
hahahha... tak pasti bau apa.. tapi yg pasti baunyer sgttt meletop!! wakakkakaa...

NeenaAnuar said...

Iena:
muahahahahahaaha.. sabar babe... sabaqqq!! ngeeeeee... :D

NeenaAnuar said...

zack:
memang tersangaaaaaaaaaatttttttttttt lahhhhhhh hensem giler dik oiiii! :D

NeenaAnuar said...

Nadzirah:
kekekee.. :))

NeenaAnuar said...

Liea:
hahahahahaahhaa... sobak jerk lar! :D

NeenaAnuar said...

Natasha:
thanks dear! actually I'm hoping to see you there that day dear! :D

NeenaAnuar said...

Cik E:
huhuhuhu... jgn lah jelesssssssssssssssss sis!!! sabar2 keh!! :D

NeenaAnuar said...

Sleeping beauty:
Salam Sis.. Thanks coz sudi visit & drop comment @ my blog yeah!

jgn la jelesss... setahun sekali jek pun dpt jumpa si charming nie haaaa.. :D

NeenaAnuar said...

Aida:
heheehehehee... I loiiikeee your statement my dear! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. Thanks babe!

tu lah kann.. i pun selalu dok berangan... sapa lah cewekk yg bertuah di hati dia nie!

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
TQ darling!
kekekekeeke.... sabar2... :D

NeenaAnuar said...

Aireen:
hahahaa... dia suke berkawan ngan org yg kepit2 yer? nanti dia.. aku nak babap dia nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

Lady:
hihihihi. TQ lady.. ala saja gatai2 sempena dok cite pasai dia beberapa hari nie.. tu yg buat sticky mode tu! :D

SURIA AMANDA said...

sis...kenapa buat Lisa menjelesssssssssssssssssssssssss gilessssssss terbabasssssss sis?nyampahs lahhhhh...sib baik Lisa bukan Seksi teri..kalau x dah lama ada gmbar dengan anuar zain tuh...

cikbedahlaser said...

kompom baju tu akak x basuh pasni.. ahahaha wa wa wa.. ober ni..jeles ni

eynda said...

Amboi amboi....kemain lagi ek posing...tergugat en.teman hehe...btw...pernah berselisih dgn anuar kat subang parade...speechless sebab dia memang hensem giler!! Lebih hensem sebab dia hanya pakai jeans & tshirt arrrggghhhhh....

BIRU SNASHA said...

wahhh bestnya dapat ambil gambar dgn anuar zain.......ni buat jealous ni

Yana@Nana said...

wah bestyer..
jeles teramat sgt2 ni...


mesti macho sgt2 kan anuar zain tu..
waduh
cm tak lh terima keyataan pulak akak bergambar mesra2 maja gitu..
(bbtul jeles ni heheheh)

NeenaAnuar said...

Amanda:
hahahahahahahaaha... sabar... sabar.... nanti apply jerk jadik seksi tari taww! :D

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
hihihi.. ikutkan memang tak nak basuh... tapi tak leh lah.. kang silap ari bulan... en. teman bakar lak baju tu sbb dia dah terbakar melihatkan gelagat binik dia nie... kakakakakaka....

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
memanggg dia hensemmm giler kan kak?? eeeee.... gorgeous sgt! next time kalau akak jumpa dia... mintak la nak amik gambar.. confirm dia ok nyer! dia tak sombong taw!.. hehehe..

NeenaAnuar said...

Biru Snasha:
hihihihi.... jgn lah jeless.. tapi memang seronottt dpt posing ngan dia taww..

NeenaAnuar said...

Yana:
sabar.. jgn jeles.. sabar.. hihihi..

memang terrrrrsangatt lah macho nyer! heheheehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails