COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 6, 2010

Jom Teh Tarik @ Eksklusif Award Update!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~



Ok... hari nie aku nak umumkan tarikh & masa bagi aktiviti menge-TEH kite! Ingat lagi kan pasal ENTRY nie... so seperti yg dijanjikan... tarikh & lokasi adelah seperti berikut!

Hari :
Sabtu
Tarikh : 17 April 2010
Masa : 4:00 petang
Lokasi : Restaurant Rasa Sayang @ Jalan Yap Kwan Seng, KL


Location sebenar yg kat sign "A" tu...
Restaurant nie betoi2 bersebelahan ngan Old Town White Coffee outlet taw!
korang sure takkan missed nyer lah!

Daripada comment2 yg aku dpt... ramai yg berada luar dari KL lah pulak! sorry guys! insyallah kalau ade rezeki aku turun kat tempat2 korang akan aku menge-TEH ngan korang lak yer!

So far yg betoi2 confirm kata nak gie adelah....

~ Yanie & Hubby
~ Purplelicious & Hubby
~ Deqna & Hubby
~ Liea & Hubby
~ Cik Yayang (saya dah war2 kan.. anda nak joint ker? hehehe...)

Ade gak yg segan nak jumpa aku yerrr.. alaaaaa.. jgn lah segan2... jom arrr...bukan senang tau nak jumpa kajol aku taw... nak2 aku blanja lak tu.. walaupun sekadar segelas teh tarik tuk setiap sowang! hehehee...

Ikutkan hati nak buat on 24hb i.e. sehari sebelum hari bertambahnyer usia aku... tapi takot lak kot2 kang ade last minute plan with family members.. so, aku awalkan seminggu lah dari tarikh membesar aku tuu.. so korang2 yg dah confirm kat atas tu... in case tak dpt nak joint.. please let me know keh latest by 13th April!

Then pada korang2 yg nak joint tapi lom bagi nama... please.. jgn segan2 keh... aku tak buat selalu nie taww... aku buat nie pun secara spontan jerk... sbb aku dpt award nie dari Abg EQ! and then kebetulan pulak my birthday just around the corner.. ;D


DSC_1642
My Arm is Open Wide for You Guys!
Come & Joint us!

p/s: sapa nak makan kek? baik joint! :p

29 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehhehe dah ada la nama purplelicious & hubby nyek..hehehehe

Siti Shuhadah Zainol said...

nk join..nk join..huhuhu...

Cik Yayang said...

Hihihi....
Suker! Suker!
Pn.Awien & Hubby tidak men-join kan diri kah? Tak kira, paksa rela utk PN AWIEN yer..sila datang! Hahaha..ku buat mcm majlis aku la pulak kan..:p

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

kan best law dpat join...

ElyaElmo said...

event ape ni dear

POSH76 said...

tak segan tp laki den takde dia kene gi course on that day...takkan aku nak lone ranger..mesti bess dpt jumpa geng2 sehati sejiwa ni hehe

eynda said...

Best jugak kalau boleh jumpa neena...tapi weekend akak tau aje la...letih! Maybe next time kot :-)

zarin said...

hi dear!
wahhh bestnya velanja teh tarik???
anyway i melompat dati blog liana...nice blog u have :-)

Deqna said...

yea... kita jumpa di sana.. sudah lama tidak ketemu kan... hehehe

tapi segan.. aku gemok weh.....

Vee Violet ~vLockheart~ said...

dear... ini yang dgn abang eq tu ker?

Ms AiReEn MoHd said...

nak pg babe..nakkkkkkkkkk jugakkkk...apy besday ko ehh..dtg bawak adiah la ehh..ok nak nak

Deqna said...

nasib baik aku baca lagi sekali entry nie.. sbb aku ingat kan esok.. rupa2nya minggu dpn...

Iena said...

dlm hati cam nk join... nk gak jmp blogger2... sebab blk2 jmp eryn jerk (mati kena blasah ngan eryn ni).
tp segan pon ader... i ni pemalu! muakakakkakaaa...

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hihihi.. kite jumpa di sana yeah! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
nanti I turun penang.. kite gie ronda2 sesama yek! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
nanti memang nak inform Mr. Mrs Rudy! :D

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
u jauh ker? kalau around here come and joint us lah! :D

NeenaAnuar said...

ElyaElmo:
even minum teh tarik beramai2.. come and joint us lah! kalau nak lebih details you baca my entry tu yeah! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehe.. ku mengerti! no problem babe.. maybe next time kite ketemu yeah! :D

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
takper kak .. neena paham... no prob! :D

NeenaAnuar said...

Zarin:
hi sis.. thanks coz sudi singgah at my blog! kalau nak joint.. jemput dtg yer nanti! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
takper.. gemuk ko bersebabbb kann.. aku nak amik gambo ko gemokk banyak2 nie taww nanti! hahaha..

NeenaAnuar said...

Vee:
nope.. yg nie I organize sendiri.... come and joint us yeah kalau u free! :D

NeenaAnuar said...

Aireen:
hehehee.. aku suruh minum teh bukan bawak adiah lar.. tapi kalau ko nak bawak gak apa salah nyer kann.. kecik tapak tangan.. satu malaysia aku tadahkan... wakakkakaka...

dtg taww!

NeenaAnuar said...

Deqna:
haa.. sib baik ko! hehehe..

NeenaAnuar said...

Iena:

jommmmmm laaaaaa.. jgn segan2 weeh.. rugi taww! lagi pun kan eryn kata nak joint! come on babeh! :D

Yaniez said...

hehehe.. terkejut ada nama gak.. tq kak.. kita jumpa minggu nie eh.. nasib kul 4 ptg sbb sabtu tu half day kul 2.. balik keje terus ke sana ngan hubby nnt.. ehehe

Iena said...

beb... terlewat kah kalo kite ckp kite nak join?
kalo pendaftaran masih dibuka... buzz kat shoutbox kite yer beb... :)

Liea said...

babe... kena cancel la... nursha kawin same time... hhhuhuh lepas asar...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails