COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, April 19, 2010

Exclusive & Limited Edition!


PERINGATAN!!!


Pastikan anda semua telah menyediakan sekotak tisu disebelah anda.... mudah untuk anda mengesat air mata jika anda menitiskan air mata...


Anda juga boleh menyediakan bantal disisi anda.... agak2 kalau terasa nak teriakkk... nak menjerit sekuat kuat hati.. sila lah tutup mulut anda dengan bantal tersebut....


Oh ya! anda juga digalakkan tuk memakai mask @ penutup mulut yg selalu digunakan ketika HINI.. ini bagi memastikan jika mulut anda terlopongg... sekurang kurangnyer sudah ade silencer disitu bagi mengengkang kemasukkan lalat2 & segala ungas2 yg berterbangan! :D

Okk.. dah sediaaa??

OOhhhh.. one more thing... jgn betol kan siaran anda.. dan jugak harap maaf audio visual agak kurang memuaskan....

Rite! Now enjoy da exclusive & limited edition video below ok! ;)





Yg pasti aku sendiri hampir2 fengsssssssssssannnnnnn dengan aksi2 spontan si anuar zain nie hah! Pasal spontan lah camera tak sempat nak captured that moment! hehehe.. sib baik hp ade.. dpt lah jugak rakam all da moment secara live! :D

Kalau aku hampir fengsaannnn... en. teman lak terduduk sambil berpeluh peluh sakan cam org yg kene heart attackkkk biler tengok video clip nie... hahahahaha....

Tapi dia lepas tu senang jerk nak sakitkan hati aku balik... dia ckp... "eh betoi ker org kata anuar zain tu G*Y?" Aaarrrrhhhhh.... WhattttEverrrrrrrrrr!! :p

p/s: makinnn mahallll harga tiket aku tu lepas dia kasik kisss sebijik! harus ku simpan elok2 tu.. lagi pun itu jek lah yg boleh aku simpan tanpa membasuh nyer! hahahaha...

30 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahaha dan2 la en teman tanya ANUAR ZAIN tue G*Y nyek..

Cik Yayang said...

Halo..halo...
Smpai dah berbisik2 bercakap nyer...:-))

eqbalzack said...

i jeles you....hahahaha

neena...nnt jgn lupa burn cd 1....abg eq nak buat koleksi...

Lady of Leisure said...

hehehe.... sure peminat2 AZ jeles giler ni... :D

Vee Violet ~vLockheart~ said...

vee lebih tertarik tgk you daripada tgk anuar zain...
;)

mrs.hanibunny said...

neeeeenaaaanuar... i dont like you!

Aku tak dpt nak terima hakikat ko berlaga pipi dengan anuar zain??? OMG! dia hansem la... adoiii aiii...

eynda said...

Lebih tertarik tengok neena..tapi kira neena memang bertuah sangat malam tu ek :-D

mummy roshie said...

ahaks...!!En teman jeles la tuh..tp neena bertuah la...semua pompuan giler kat anuar zain..!!huhuhuhuhu..makan hati la weiii..!!

Iena said...

humag aih... siap berlaga pipi ha ngko... ckp berbisik bisik... tgn berpegangan... senyuman x lekang!!!
cam org berchenta lak. eeeeeeeeeeee... no wonder la en teman ckp AZ g*y utk cover jeles di hati. hahahhahaaa

Siti Shuhadah Zainol said...

hensem nye si anuar zain tu.. cakap lembut jer..

TiTin said...

jelesnye ngan akak...hehe...

ensem sggh si annuar nii...

Ms AiReEn MoHd said...

huwaa kau tak leh tgk....co blog u tube...tak per balik kang aku tgk ...huhuhuh apakah abg g** tu buat kat ko ..heheheheeh

ismadiah said...

pandai betul dia melayan yer...i yg senyum sorang2 tngk u dgn dia...u are soo lucky my dear...nasib baik udah ada en teman...kalu tak dgn abg nuar pun sesuai....hehe...just joking jer taw...i luv the video hehe

mrs.ecam said...

huh aku tngk kt opis nie tp hampeh x leh bkak tp dr pengomen2 ckp aku tau sbb pe en.tman nk kne heart attack...kui3....

Deqna said...

aku pun tak leh bukak lah... takpe nanti aku kat rmh aku try bukak.. kat ofis takleh lah...

abg nuar kiss ko ke fren???????

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
tu lah pasal! dia memang sajork nak menyakiti hati den! hehehee..

NeenaAnuar said...

cik yayang:
wakakakakaakakakakaaka.... 'rahsiaaaaaaaaaaaaa' :D

NeenaAnuar said...

Abg EQ:
hahahahaahaha.. sabar jerk la ngan abg eq nie.. nak buat collection sbb neena @ sbb anuar zain nie? hahahaha..

NeenaAnuar said...

Lady:
hihihhihi.... :p

NeenaAnuar said...

Vee:
hohohohoho... malussss I! :D

NeenaAnuar said...

Hanibunny:
kwangg... kwanggg.. kwanggg... jgn mareeeeeeeeeeeee! :p

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hihihi.. agak bertuah la.. tapi bukan diwaktu malam tu kak.. tapi di waktu siang...

NeenaAnuar said...

mummy roshie:
memang en. teman jelessss maleess dah.... nak kata bertuah sgttt tu tak lah... tapi kire boleh la.... hehehee..

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahaahahahahhaahahahaahaha.....

NeenaAnuar said...

Shu:
memang... he's really charmingg taw!

NeenaAnuar said...

Titin:
hihihi.. sabar2... tapi memang AZ nie sgt gorgeous! :D

NeenaAnuar said...

Aireen:
chait! ko jgn lah panggil abg uwaaa aku tu g** tak baik taww!!!

NeenaAnuar said...

Ismadiah:
WoooooooooPPPPPPpppSsssssss.... hihihi.. thanks anyway! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
kekekekekeee... tauuu kaaa??

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehehee.. lebih kurangg arrrr! ahaksss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails