COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 16, 2010

Exclusive Wishes!


Ok.. this will be the last entry about me & this charming guy! Ye lahhh.... kang kalau aku citer banyak2 sgt kangg.. ade lak yg muntah darahhh kangg!! hahaha...


Eh. tapi sat2.. rasanyer ade lagi kot.... belum abis lagi.. entry secara bergambar jerk yg abis... ade lagi satu yg aku nak share ngan korang which is in live session.. nanti akan aku upload video clip kat sini keh!

Keh.. kalau dah meet in person.. adelah tidak sah kalau tak amik autograph kan?? Walaupun dah banyak collection autograph dia yg aku ade... but yet every year aku tak penah missed to get his signature on the showcase ticket...


_DSC0387 copy
My Dear Neena...
♥ You Always :)

Ooohhh.. Lap you lap you lagi tuuuuuu... Sila jelesss semuaa.. silaa.. silaaa.... hahaha.... tapi korang semua jgn lah ber-dukacita yer! sesungguhnyer aku tidak lah special mana pun! Memang style si charming nie camgini... aku rasa majority sapa yg amik dia punyer autograph akan terima ucapan sebegitu... so tak leh nak perasann lebey! hahaha...

Ok... but yet guess what? still ade something yg really special for me that day! muahahahhaa.. NAKKKKK JUGAKKKKKKKK dia yg special! korangg layan kan jerk lar si minaah anggau nie haaaaa... :p

Rite.. yg special nyer adelah... aku terima birthday wishes from Anuar Zain okkkk... hah! camner dia leh tau b'day aku lak? entah2 dia baca blog aku kotttt.... udahh udahh lar tu PN. NEENA!! jgn beterusan nak perasan! haha... actually aku lah yg bagi tau dia that day.. coz aku nak dia sign kat sini plak!


_DSC0388 copy
Happy Birthday My Dear Neena...
May All Your Wishes Come True.. :)
♥ You.. Anuar Zain... xoxo...


Pasai tu aku suke bulan April nie... bukan saja suke sbb bulan yg bertambahnyer 'mude' usiaku... tapi suke sbb aku adelah seorang seksi-tari yg diraikan jua di dalam bulan April... lebih happening biler dpt berjumpa ngan si charming nie disetiap bulan 4 most of the years! hehehehe...

Tapi gambar kat atas tadi tu cam kecik sikit kan.. meh sini aku besarkan.. saja nak bagi korang bertambah tambah jelesss lagi! wakakakkakaa....


P1010697
Chomel tak kami? :p

Waktu nie aku pegi Konsert Melodi Emas Dato' Ahmad Nawab kat Istana Budaya in 2006... Actually arwah mak aku yg nak sgtt pegi concert nie... sbb dia minat ngan Dato'... so aku pun bawakkan lah arwah mak pegi tengok.. tapi biler dpt tahu yg salah sorang artis jemputan dia waktu tu adelah si charming nie... mau tak melompat2 gatalll aku nak pegi jugakkkkkkkk.... makin berkobar-kobar lah hati perot aku nak pegi kannn... hehehehe....

Ok dah.. abis dah citer aku pasai si charming nie... nanti lain hari aku tempekkan version video clip lak... aku confirm korang semua pasti akan fengsannnnnnnn melihatnyer! al-maklum lah.. live lar katakannnn... muaahahahahaa....

So demi tak menghampakan korang ngan mengatakannnn.. "alaaaaaaaaaa.. dah abis ker gambar nyer?" ok.. aku tempek lah gambar yg terakhir nie buat tatapann korang yer!


P1010696
Senyuman & Jelingan manis dari Anuar Zain!
Dan senyuman kambing dari diri ku!
*suke giler aku tengok cara dia pandang aku time nie... sexxyy giler kan??* hahahaha... layannnnn....


So secara keseluruhann... aku happy lah with the secretaries week show! puas hati biler tau artis yg kite minat tu tahu nak hargai peminat2 dia... and lebih best.. biler Anuar Zain nie tak berhenti2 sepanjang aku jumpa dia during the Meet & Greet Session tu.. dia keep on saying..

"Thank you very much for your support! I do really2 appreciate it! Keep on supporting me yeah! next year dtg lagi yer... we'll arrange something different pulak... Thank you so muchhh!!"

Hah.. itu lah antara kata2 yg membuatkan aku rasa sgt2 dihargai taww.. so tahun depan dapatkah aku berjumpa ngan si charming nie lagi? welll.... tu boss aku jerk yg boleh menentukan nyer! hahahaa.... kalau dpt satu bonosss lar kann.. kalau tak dpt.... ok jerkk.. coz dah dekat 5 kali aku jumpa dia.. kalau tak puas lagi tak tau lah kann.. dah sampai dia leh recognize aku tu ... dah kire ok lar tuuu! huhuhuhu... apa pun.. TQ very much lah to my boss... kalau dia tak bawak aku gie seksi-tari week nie... tak mungkin aku dpt berjumpa ngan pojaaaan hati ku ini! :D


p/s: huuuuuwwwaaaaa!! nak menangiss aku re-type entry nie taw! nie merupakan drafts yg ke-2 selepas draft yg pertama hilang! mentang2 lah last entry about si charming nie... saja mauuu bikin aku panasss yek! ker entah2 daulat en. teman dakkk??? kwang.. kwang.. kwang.. (pinjam ayat kak ina mail sat!) hahaha...

14 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah...klu baby kita boy nak jugak la adam lesung pipit cam si anuar zain nie...hhehehehehhe

Cik Yayang said...

Neena tak bagi link blog neena ni ke kt AZ tu? Buat nya dia baca blog Neena and drop komen, mau pengsan gamaknya Pn Neena kita ni..hihihi

Siti Shuhadah Zainol said...

this time kompom en.teman jelous giler..hehehe...

Iena said...

please stop make me jealous like crazy!!! nak meroyan dah nengok gambo u bergedix ngan annuar zain ni... :(

POSH76 said...

tak tahan dgn renungan tajam bang nuar tu....takpe tepek ler lagi gambo yang ada tak puas lagi ni hehe

Liea said...

**pengsan** superimpose gambor tuka gambor mek leh?!! ahaks.... **dengki** mukakakkaka

[z@ck] said...

tediaaa..
fanatik btol sis ngn anuar zain..psst..suka tgok dia rambut pendek lagi

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
bagus2.. nanti kalau dah confirm jantina.. sis jgn lupa selalu2 lah tenung muke anuar jeng nie yer! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hahahahhaa... takde maknanyer dia nak singgah blog nie kot cik yayang.. ehh.. tapi mana lah tahu kan? tak cuba tak tau.. takpe2.. next time kalau neena jumpa dia.. confirm neena bagi dia link blog nie! hehehe...

tapi kalau dia drop comment tu! memang bukan neena jerk yg fengsan.. mau ngan en. teman sekali joint fengsan! hahahah...

NeenaAnuar said...

Shu:
kekekekee... tak tau lah dia.. diam jekk.. dlm hati tak tau lah kann.. :D

NeenaAnuar said...

Iena:
wakakakakakaka.. jgn lah jelesss sayang ku Iena... setahun sekali jek pun I nak bergedikss santai ngan anuar zain nie haa.. kasik lar channn.. hahahah...

NeenaAnuar said...

POSH:
memang mata dia mengoda yoU!

NeenaAnuar said...

Liea:
kekekekee.. boleh.. bleh.. :D

NeenaAnuar said...

zack:
memang pun! akak pun suke tengok dia dlm gaya camgini! lebih macho man gituuu.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails