COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 6, 2010

Kejutan buat Mommy & Baby!


Pada suatu hari
pinjam kata2 dari seorang kenalan.. ;) di petang sabtu... bertemulah kami kawan2 yg dah agak lama tak lepak2 sambil minum kopi di kedai kopi.... kami telah memilih kedai kopi Old Town White Coffee @ Jusco AU3 tuk duduk berborak sampai tak ingat nak balik! hehehe...


Tujuan asal memang en. teman nak berjumpa ngan seorang client di area situ juga... alhamdulillah... dah deal pun segala urusan... insyallah.. client nak kawin hujung tahun ni.. awal2 dah buat booking ngan en. teman! terima kasih daun keladi pada client tersebut sbb sudi nak booking en. teman sebagai official photographer pada hari besarnyer nanti! ;) nanti2 kenduri cukur jambul baby jgn lupa 'undang' en. teman lagi sekali yer! heheehe... :p

So, lepas deal nak balik teruih cam awal sgt.. so dah alang2 kat sana terus pakat jumpa Awien & Za kat situ... sbb kebetulan umah mereka pun hanya takat sedepa jerk dari jusco tu.. kalau jalan kaki pun sampai! hehehe...



_DSC0521 copy
Mommy sibuk borak... Darwisy layan zzzzZZzzzzz.....


_DSC0528 copy
tengok darwisy lentok atas tummy mummy dia.. Untie Neena pun tak tahan...


_DSC0529 copy
Nak gak tompang lentok... hehehe...


Dlm pada borak2... tetiba Awien mintak diri sat... dlm 15-20 minit camgitu... Awien dtg bawak something...

_DSC0531 copy
Surprise! Surprise!


_DSC0532 copy
Memang sah terkeezzuuutt Mommy Darwish petang tu! hehehe..


Actually we olllzz memang dah plan nak buat kejutan nie buat Za! dia tak tahu pun yg kiteorg nak buat small birthday celebration for baby Darwisy & for her coming new born daughter! Za tengah tunggu hari jerk nie.. anytime leh deliver!


_DSC0547 copy
Chocolate Cheese Cake from Splendid! Sgt yummmy kek nie ok!


_DSC0551 copy
Camner nak potong kek! birthday boy tido daaaa...


_DSC0564 copy
Takpelah.. dah tunggu dekat 10 min Darwisy tak bangun2... so kite soh mommy dia potong dulu! :D


_DSC0542 copy
Darwisy.... bangunnnn.. Untie ade rainbow fan for you!


_DSC0556 copy
Alah! tuunggu baby bangun lambat sgt... Untie main lah dulu.. tiup kuat2 kot2 baby terjaga! hahaha...


_DSC0571 copy
Takk jugak baby darwisy bangun! hehe.. udahnyer mommy dia yg dpt kejutan kali ke-2! Ade pressie for her & baby! ;D


_DSC0576 copy
Wah.. dpt pressie... dan dann Darwisy terjaga dari tido... tapi still tengah lalokk tuu!


_DSC0580 copy
Darwisy tengah lalokk.... mummy bagi hadiah.. dia ngapp jerk! lapa kott.. hahaha...


_DSC0584 copy
Hello Darwisy!


_DSC0600 copy
Darwisy dlm renungan yg cukup menggoda! Memang sungguh tergoda Untie Neena ngan tenungan Darwisy tuu.... hehehe...


_DSC0587 copy
Sbb renungan Darwisy yg menggoda itu... Nah! untie hadiahkan lagi satu hadiah buat baby!


_DSC0609 copy
Excited Darwisy bukak hadiah.. tapi siannn.... bukan tuk darwisy lar.. hadiah tuk adik darwish nanti!


_DSC0620 copy
Hadiah yg mommy dpt tadi pun tuk adik darwisy nanti... takper.. abg dulu2 dah dpt banyak hadiah.. so, kasik chan kat adik dulu yer! *advance betoi kiteorg... baby lom kuar.. tapi hadiah dah dpt dulu in advance! cayalah Awien as the organizer! Good Job! hehehe..*


_DSC0598 copy
Sib baik dia tak paham lagi... kalau tak mau meraung tengok dia tak dpt hadiah cam adik dia... heheehe... dpt sparkling fan pun dia dah happy dah! ;D


_DSC0631 copy
Walaupun kek dah kene kerat suku bahagian... kite tetap nyanyi birthday song for the birthday boy!


_DSC0594 copy
Darwisy nak jugak rasa potong b'day cake dia! ;D


_DSC0638 copy
Ok... masa tuk pulang.. Darwisy cepat kire! berapa hinggit yg darwisy kene bayar tuk semua bill minum petang uncle2 & untie2 nie... :p


_DSC0641 copy
TQ so muchhhh to Awien & Rudy coz susah payah do all the arrangements! Oh but bukan takat tu jerk.. TQ very much once again for the treats that evening! semoga rezeki kalian bertambah2 lagi hendaknyer! aminnn... ;D

20 comments:

Iena said...

tergugat diet i tgk kek ni... :)

Siti Shuhadah Zainol said...

yummy..nmpk sedap sgt kek tu...

sisdee said...

adoi...bes tul surprise2 nie hehhhehhe

n paling surprise kek tu sgt yummy!!!

POSH76 said...

tomeila baby darwish ni....suker sgt layan gambo2 ni....yg bess part suprise hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

darwisy pun dah nak dapat adik nyek...wah baby apa la za kali nie..hehehe...*cewah tanya cam kenal jerk kan..heheheh :P*

LiAnA said...

wahhh bestnya.. kek tu yg nampak sedappp... seronoknya dapat surprise party :D

Lady of Leisure said...

bestnya surprise parti... sweet sangat baby ni..
:)

eynda said...

Suka tengok Darwish tido lentok atas tummy mummy dia...macam tido sama2 adik dia pulak :-)

Cik Yayang said...

Tomei tul Darwisy titow kt peyut mummy dia tu...geram ajerk tgk..:p

Cantik2 la gmbr2 ni, Neena..:-)

nadzirah said...

gambar2 kat blog nie sume cantek2...suke sgt tgk...huuu

NeenaAnuar said...

Iena:
hehehee.. sekali sekala belasah jerk beb! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
memang sedap bangat shu! ;)

NeenaAnuar said...

SisDee:
hehehe.. kezuuttann memang enjoy kan! oh yes.. kek memang sgt lazat! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi.. darwisy memang sgttt cute! tengok lah mommy dia.. mommy dia sgt chomell taww! :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
ha'ah.. tak lama lagi dpt adik pompuan lah dia.. anytime jerk nie.. takper... nanti kenal gak... :D

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
memang sedap kek tu kak.. first time cuba.. not bad! ;)

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe.. like mother like son gituu.. hehehe..

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hihihi.. tu la tu.. memang geramm tol tengok dia waktu tu..

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
memang chomell sgtt dia waktu tu kann...

thanks cik yayangg... :D

NeenaAnuar said...

Nadzirah:
huhuhuhu... TQ dear! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails