COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 21, 2010

Miss Purple In Da House!


Wasssszzzupp..... waasssuuupppp.......



_DSC0515 copy
Miss Purple in da house!

Akhirnyer... sampai gak mak yong nie ha... hehehe... sorry yeah sis.. kiteorg dah makan & minum dulu before you sampai... al-maklum lar... hari kan hujan panas petang tu.. so haruslah huas & lapar kannn.... :D


Disebabkan dia sampai lambat.... so aku dende dia....



_DSC0624 copy
Sila bagi aku hadiah! hahahahaha...

Tak der maknenyer lah! alahaiii... susah2 jerk si Yus @ Eida nie bawakkan hadiah tuk aku taww... sib baik dia bagi hadiah tu lepas dia dah makan kek & minum teh tarik dah.. kalau takkkkk.. confirm aku tak dpt bende alah nie!


_DSC0630 copy
Best ayat tu.. In Advance taw! biasa org buat belated jerk kan! hehehe....

Disebabkan gambar mak yong kurang dari awal... so kite bubuh lagi satu gambar.. kasik nampak puyuuttt dia sikit... chomeeelll jerk tawww!


_DSC0626 copy
Cute kan?
bukan akuuuuuu Perotttt akak purple tu! :p


_DSC0638 copy
Okkk.. jom tengok apa akak purple kasik! :D


_DSC0648 copy
Wahhhhhh!!!!


_DSC0652 copy
Taaaaddaaaaaaaaa.....


_DSC0670 copy
Meh kite Close Up sikit! :D


_DSC0657 copy
Seeee... tak sabar taww nak pakai ngan baju kurung... hehehehe....


_DSC0667 copy
TQ Yus @ Eida @ Purplelicious!
Disebabkan dia sgtt fanatikk ngan warna purple.. maka aku pun dpt brooch warna purple taww! Ohhhh... I loikeee.. coz aku pun suke ngan warna purple.. and kebetulan plak aku tak dak brooch warna purple taw.. tapi suke purple camner tu?? hehehe.. takk.. sbb all brooches yg aku ade semuanyer adelah collection arwah mak aku... so aku memang tak der beli any new brooch pun... so dgn ini aku secara tak langsung sudah dpt menambah collection brooch aku! hehehe...


_DSC0662 copy
Hep! Hep! make sure tembak betol2 kat broochh okkkkkkk... hahaahahhaa...

Anyway... TQ so much Miss Purple coz sudi attend my teh tarik... susah payah dtg bawak buah dada tangan lagii.... hehehehe...

20 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

comelnya kak yus ngan pewoot dia tu..hehe..:)

Iena said...

syg sgt aku x sempat smp ke sesi penyampaian hadiah cenggini... :(

Yaniez said...

semua bawa hadiah.. yanie ngan zack tak menyempat nak belikan hadiah tuk kak neena... cedihnyee... huhu

Cik Yayang said...

Akhir baru kuar gambar Pn.Yus ni..:-)

Deqna said...

wah comel dah perut yus nie..... en. shukrinya mana?

ayat last tu tak leh tahan lah... "susah payah datang bawak buah dada" oooppsss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

HAHAAHHAHAH YEYEYYEYEYEYE ADA GAMBAR KITA DEKAT BLOG XCULSIVE NIE JUGAK AKHIRNYA..HAHAHHAHAHA...
TAPI PIC KITA YANG LAST TUE KLAKAR LA SIS..ASAL SIS TUTUP TUE..WAKAKAKAKAK TETTTTTTTTTTTTTTTTT

POSH76 said...

comeila miss purple in person...nak2 tang perut tu...hehe

brooch tu pun lawalah

azzey said...

neena..birthday yg ke bp??
...come follow my blog..ha3.....

Mimy Hamid said...

si pepel nya perut shomelll la...preggy mum cantek..geram lak aku..eh tak bukan lesbo

[z@ck] said...

wah..dah kenal rapat naa ngn akk eida..

NeenaAnuar said...

Iena:
ehhh.. ko kan dah bagi kat aku awal2 before ko balik... kire dah bagi lar jugak tuu... :D

NeenaAnuar said...

Shu:
memang chomelll sgttt.. :D

NeenaAnuar said...

Yaniez:
takpe.. jgn cedih2 keh... yg penting bukan hadiah.. tapi yanie & zack dtg on teh tarik session... itu yg peting! :D

NeenaAnuar said...

cik yayang:
akhirnyer! hehehe..

NeenaAnuar said...

Deqna:
porot ibu mengandung memang chomel2 kann.. en. shukri adee.. dia suke main sorok2.. hehee..

kwang.. kwang.. kwang... :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
tuttttttttttttttttt... hahahahahahaa...

NeenaAnuar said...

POSH:
memang brooch tu comel & lawa cam org yg bagi tu kan.. hihihi..

NeenaAnuar said...

azzey:
b'day yg keeeeeeee... 30's.. hehee..

yeah.. dah follow dahhh... hihih.. btw.. thanks coz sudi follow my blog yeah! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahhaa... memang itu dah lumrah.. org preggy memang nampak chomel kann... :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
hihihihi.. zack jauh.. kalau tak leh kite beramas mesra gak.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails