COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 21, 2010

Dari KakiKu Suka BerJalan Lak!


Korang kenal ngan kaki sapa nie?



_DSC0569 copy
Bukan yg berseluar purple tu jerk yg suke berjalan... yg berkasut hitam tu pun memang pantang dengar perkataan 'berjalan'.... hehehehe....


_DSC0548 copy
TQ Iena coz susah payah ko bawakkan cenderamolott tuk aku!

Iena lah org pertama yg mengeluarkan cenderamolott dia tuk aku... terkojotttt aku hokeee! sosah sosah jerk ko nie Iena.. so lain kali jgn lupa tuk bersusah payah bawak lagi tuk aku yer! hahahahaa.... :p

Aku suke ngan balutan pressie Iena... sgt kreatif taw! bukan saja kreatif... tapi boleh tahan gak lah payah waktu aku nak membukak hadiah dia tu.... bukan main kuattt gamm yg dia gunakannn... siap pakai double sided tape tuuuuu... hahahahaha...


_DSC0767 copy
Ko memang mau kasik aku gomokkk yer?

Tapi babe.. memang ko cam tau tau jerk apa pebrett aku kan?? don't worry.. sesungguhnyer ko dah menambahkan collection cukelatt dlm fridge aku... nanti aku share kan kat sini.. dah berapa banyak collection coklat yg aku ade dlm peti ais aku... confirm korang meroyan tengok! hehehe...

21 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eh kita nan awien dah betol teka coklat..tapi napa kitorang xdapat coklat nyek..hahahahahah

Cik Yayang said...

uniq sungguh nama itu...
"Kaki ku suka berjalan"...
Cik Yayang pn nk buat jugak la...
"Mulut ku suka makan" :-))

Siti Shuhadah Zainol said...

la... kak neena suka mkn coklat ke?
shu pon sama.. coklat & ice cream...hehe..

Cik E said...

hahaha...

hantu coklat rupenye neena ni...

ari tu satu bag akak dapat coklat Teuscher tau...sedapp..
kalau akak dapat lg nanti akak pass kat neena

btw, nanti jwb tag eh

suezensuzanna said...

cantik wrapper

Iena said...

sebab entry khas cik kaki... harus komen ngan bersungguh sungguh...

gambar pertama:
seb baik x nmpk kuku cagu... bila kamera power ni, kakiku nmpk tulus mulus jerk... duit syiling pon x nmpk...

gambar ke2:
pasal kite senyum semacam jer wei... ko ngan cam norish karman kena stroke dlm citer ASMARADANA slot samarinda tv3... aku lak habis nampak gigi yg hlg... penat control ayu sekali kantoi gigi xderk. aku nk pakai gigi pelesu la...

gambar ke3:
aku sajer kasik susah sket bukak kasik ko advance sket. bila awek yg susah dipikat tu yg syg nak lepas. cam cinta nuar kat ko... tu kira pembungkusan hadiah aku tu ambil dr.simbolik cinta ko ngan nuar ler tu...

seb baik gambor ko tempek 3 jer... kalo x, mau berjela lg aku komen... hu3

POSH76 said...

ooo suker ceklat yer hehehe

Lady of Leisure said...

neena kecik comel makan cekelat takpe.. lady nak makan tapi tak leh ...

Mimy Hamid said...

si cik kaki kuat berjalan ni mmg tak dapat di nafikan...ada je benda kreatip dia nk buat...iena oh iena......hahahah

Nor Aishah said...

coklat erm.. yummy... suka jugak..

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
wakakakakaka.. tuan tanah kedekuttt yek? kekeke..

NeenaAnuar said...

cik yayang:
hahahaaha... nice! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
yerr darling! suke sesangattt.. nanti kite leh makan coklat & aiskerim sama2 yer! :D

NeenaAnuar said...

Cik E:
hihih.. yerr.. saya memang giler kan cukelat... ngeeeee....

waaaa.. sedapnyerr... bagi sikit!

tagg?? hoho.. ok ok.. thanks! :D

NeenaAnuar said...

suezen:
memang unik & santekkk! ;D

NeenaAnuar said...

Iena:
waaaaaaaaa... bagus ko comment! I loikkee.. next time aku nak bubuh lagik banyak gambo2... hahahaha...

NeenaAnuar said...

POSH:
ye.. yee.. sukeee sgt! heheh..

NeenaAnuar said...

Lady:
makan.. tapi kene control gak lady.. kalau tak parahh gak jadik nyer... hehehe..

NeenaAnuar said...

Mimy:
heheheee...

NeenaAnuar said...

Aishah:
yummm yummmm kan! :D

hamizah che mat said...

Syoknyaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails