COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 23, 2010

"The Perfect Vacation Giveaway By Ciare :)" Contest Result!


Akhirnyer keputusan contest
"The Perfect Vacation Giveaway By Ciare :)" telah pun keluar hari nie...


TAHHHHHNNNNIIIIIIAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH KEPADA..................








Congrats babe! Iena merupakan salah seorang pemenang dlm contest tersebut! Aku tompang gumbira walaupun aku tak menang.. sbb aku adelah pengalah! hahahaa.... anyway... aku tau pasai contest nie pun dari si Iena nie gak... so saja suka2 masuk gak contest nie... Iena memang pun aku happy coz dah tentu2 dia kawan blogger baru aku kannnn... and also memang nampakkk sgtt yg dia happy with her vacationnn.... So kalau korang nak tau keputusan penuh contest nie... silalah ke SINI yer!

NOTA BUAT IENA: APA LAGIIIIII YG KO TUNGGU IENA WOIIII.. CEPAT2 BUAT KENDURI MAKAN2 ROTI CANAI SINCE KO DAH MENANG CONTEST NIE... DAH MOLEK SGT DAH TIMINGNYER... KO DPT REZEKI TUUU.. SO APA KATA SHARE2 NGAN KAWAN2 YG LAIN... NGEHH.. NGEHHH.. NGEHHH... :P

18 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tahniah kepada Iena..nantikan rezeki dia di kongsi bersama..heheheh roti canai dalam kenangan dah nie..hehehehe

POSH76 said...

tahniah....u always a winner my dear...hehe

Siti Shuhadah Zainol said...

xpe kak.. len kali cuba lg.. nanti shu plak wat contest tu.. tp, klu shu.. shu pilih akak tau..
suka sgt ngan pic akak tu..

Yaniez said...

wahhhh tahniah Iena.. Utk Kak Neena, tak pe skrg tak de rezeki nak menang.. mana tau menang plak contest lain.. ehehe

Cik Yayang said...

Bila tgk pemenang, cm terasa ada yang lebih layak..:-) but its up to the organizer la kan..:-)

Anyway, tahniah yer Iena..
Pe lagi...rezeki kena share2 kata org..hihihi..:-)

Iena said...

mak menang nokkkkkkkkkkkk...
sokak2...
kena wak kenduri roti canai tanda kesyukuran erk...
saper nak angkat tgn!!

Iena said...

sungguh aku x budget pon aku menang wei... takut aku org ngate aku bila tgk komen2 ni...
wei btol kengkawan... aku x rasuah pon organizer suh pilih aku... jgn kutuk aku wei... aku x bersalah...
menang kalah adat pertandingan... menang pon bkn wak blk kete sebijik pown...
#tp jauh sudut hati aku pown aku igt ko yg menang. ngehehehhee

Mimy Hamid said...

lalala canai mencanai la...bila niiiiiiiii

nadzirah said...

huu...apew2 pom tahniah jgk kat akak neena...nnt ade lg try lg...cm best jgk masuk contest cmnie kan...enjoy yg pnting...huu

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
yea... kite nantikan session itu yer! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
thanks darling! mmuuaahhhss!! ;D

NeenaAnuar said...

Shu:
hihihihi... jgn dikkk.. nanti bias tu! hehehee.. anyway.. TQVM for your suppport! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Yaniez:
betoi2.. rezeki masing2 kann.. apa pun akak enjoy joint contest tuu.. :D

NeenaAnuar said...

cik yayang:
yeaa.. exactly!.. kuasa ditangan organizer kann..

tapi memang iena punyer gambar memang layak tuk menang kann.. sbb terserlah ke-happi-an dia... hehehe...

NeenaAnuar said...

Iena:
*CLAP* *CLAP*
Congratttttttttttttsssssss!!!

cepat larr organize roti canai tuuu!! heheheh..

NeenaAnuar said...

Iena:
alaa... jgn risauu.. tak dak sapa yg salah ko pun lah.. yg pilih pemenang bukan ko... tapi organizer... apa pun ko memang layak babe to be top 3.. don't worry keh! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Mimy:
betoi2... Inaaaa.. cepat la organize!!!!

NeenaAnuar said...

nadzirah:
yezzzaaaa... akak memang enjoy punn.. hehee.. thanks dik! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails