COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 29, 2010

TAG - ANDA & PEMANDUAN!


Many thanks to Eryn, Idzalia, Mrs.Ecam & Azmiezas coz korang ingat kat aku yer!


Ok.. jom layan tag ni which aku notice ramai gak blogger2 yg dah buat tag nie... aku baru terheggeh2 nak buat! tapi yg pasti aku kalau bawak kereta tak der mana nyer terheggeh heggeh! aku adelah road runner show! bip! bip! hehehee...


_DSC0395 copy


Adakah anda mempunyai lesen memandu?
~ harus lah ade!

Bilakah anda mengambil lesen memandu?
~ in 2004

Berapa lamakah pengalaman memandu anda?
~ bulan nie genap dah 6 tahun aku ade lesen tetap! *itupun nak kecoh ade org lagi lama pada aku kann.. hehehee..*

Pengalaman pahit ketika memandu?
~ biler aku hampir2 berlanggar ngan bus metro! memang harammm bus metro nie!

Pengalaman manis?
~ biler boleh drive pergi balik KL-Terengganu tanpa tukar driver! *see nak kecoh lagik! hahaha.. ade org leh drive lagi jauh dari tu kannn..*

3 tabiat ketika memandu?
~ berkaki ayam!
~ pasang radio kuat2!
~ suke pegang stearing ngan sebelah tangan! *seperti gambar diatas*

3 pantang time aku memandu bila...
~ org bodoh pergi ngna kelajuan paling perlahan di lane paling kanan! memang ko siap sedia lah nak dapatkan high beam & honk dari aku yer!
~ org yg tak tahu hormat petak kuning!
~ org yg tak reti nak duduk dlm lane sendiri.. dia main dok duduk tengah2 atau pun kejap kiri kejap kanan!

Ok... again aku pass kan tag nie to all of you yg tak penah buat lagi tag nie.. so sila2 lah buat yer! THanks in advance coz korang sudi nak buat! :D

21 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yup....i'm also road buli..eh cilap road runner..hehehehehhe

Aida a.k.a Beardot said...

aida xde lesen..tp leh drive leh wat x???hahhaa...lesen terbang

Siti Shuhadah Zainol said...

nak wat..nak wat.. hehe..

Azmiezas said...

Cayalah..boleh drive dari KL-T'ganu sorang-sorang..jauuuhhh tuu..(kan kat sana 'tak brape ada h'way',..so salute lah!!)..hehehe...

btw:..tq Dear,..dah buat keje sek...

♥ciK-t0ge ♥ said...

KehKehKeh..
kaK neEna!
saMe Lah kite p0n suKe driVe xpaKai kas0t..
Lg sLese.. hahahaha...
taPi kiTe saLu buKak redio sl0w laKs..

L@n@ said...

ingatkan i jer yg drive berkaki ayam.. rupenyer kite satu geng la yang .. wakaka.. ops btw i pun belum bt tag nih .. i nak bt lah .. tq yaw..

Nurhidayah Shamsury said...

tgk blog awk ni, awk mmg suke wt tag ek..tp besh la bace..funny..

Vee Violet ~vLockheart~ said...

cool giler pegang stereng sebelah gn...
hehehe
:)

azzey said...

i pon suka drive sblh tgn...even x de le terror sgt bwk kete...he3....

Ms AiReEn MoHd said...

hehehehe maceh babe wat tag ni....ngeee wow best pg vacation .....huhuhuhu aku baru nak come back...setelah seminggu ilang

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
waaaa.. road buly tu! huhuhu..

NeenaAnuar said...

Aida:
waaaaaaa.. bahaya nie! boleh jerk kalau rasa nak wat.. di persilakan lah yer! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
dipersilakan! thanks! ;D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehee.. thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
hehehee.. sama yek! bagus2.. ade geng! :D

NeenaAnuar said...

L@n@:
adee ramai yg berkaki ayam nie sis! hehehe.. Thanks coz sudi nak wat tag nie yer :D

NeenaAnuar said...

Vee:
heheheheheh... :D

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehe.. ok lar tu! kire dah terror dah leh bawak sebelah tangan tu sis! :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
hahahahaa.. ade masa memang agak suke gak lah! hehehe.. thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Aireen:
sama2 kasih! :D

azzey said...

neena: x delah terror mane ...tp blh thn la.....hu3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails