COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 15, 2010

I'm The Lucky One!


Sapa yg follow lagu anuar zain harus tahu lagu "I'm The Lucky One" nie kann... lagu nie ade dlm album dia yg popular ngan lagu Ketulusan Hati & Lelaki Ini...


Ok.. now aku nak story pasal lucky draw dulu before kite pegi ke acara climaks! hehehe... saja nak buat korang rasa gerammm jerk baca entry aku... jgn lah marah you ollzzz... nanti kalau aku dah citer climakss.. dah confirm citer2 yg agak layuu nie korang tak berapa nak layan sgtt kotttt... hehehehe.... tapi ok okk.. aku promise entry yg selepas nie confirm korang akan dpt climaks nyer! ngeeeeeee.... :D

This year punyer hadiah lucky draw sgtt mavelesss... antara hadiah2 yg agak grand adelah..

- special lucky draw ~ makan malam secara romantik bersama2 anuar zain at one of exclusive restaurant @ Starhill

- third grand prize ~ accomodation dibeberapa JW Marriot hotel around the world...

- second grand prize ~ Pearl from Rafflesia yg bernilai RM1,000 & RM10,000..

- first grand prize adelah pernerbangan pergi balik by Gulf Air ke London which includes of accommodation as well!!!

Memang memelehhh taik telinga aku dengar hadiah2 yg disediakann!!

Tapi persoalan nyer... adekah I'm The Lucky One????? Eerrrrmmm.. camner nak ckp yek! Eerrrrmmm... jawapannn nyer ade lahhhhhhhhhh..............



TIDAKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!! huuuuuuuwaaaaaaaaaaaaaaa!! bukan rezeki aku lahhh!!! dah banyak kali pegi tapi tak sekali pun lucky aku nie... kalau ade no naik pun sipi sipi jerk!! which is one of my office mate yg pakai baju putih tu memang penginapan 2 hari 1 malam @ JW Marriot KL! Lupa lak aku nak amik gambo dia tengah on da stage amik hadiah tu.. sbb leka sgt makan makanan yg sedappp.... hihihihi....

Tapi nie ade 2 org pemenang yg sempat aku amik gambo diaorg... sbb waktu tu dah abis makan dahh... hahaha...


P1060404_copy
Nie lah pemenang Grand Prize! Pegi london tuuuuuuu tuk 2 org!! arrggghh.. geram tol lah!


P1060407_copy
Ibu mengandung nie pulak dpt 2 tikets tuk pegi makan dinner exclusive with anuar zain hokeee... rezeki baby tol!

Nampak tak... antara org2 yg bertuah semalam semuanyer pakai baju putih! nyesal lak aku tak pakai all white semalam! hahaha...

Tapikan!! aku rasa memang org pakai all white nie rezeki dia agak bagus lah kot! nak tau naper?? hah! nasib aku pun bagus gak waktu pakai all white in 2005!


PICT0117_copy
Lalalalalalalalalalaa... sehati sejiwa gittuuu... :p
*aku agak chubby lah waktu nie*


Bukan senang hokeeeeeeeee nak dpt berdiri on stage with him camgini... ade cerita yg sgtt manis disebalik camner aku leh ter-naik atas stage sama2 ngan dia waktu tu taww... asalnyer dia berdiri kat bahagian lantai depan stage.. so memang ramai lah wanita2 malaya yg nak amik gambar ngan dia... termasuk lah aku! hehehe.. so waktu aku punyer turn berdiri sebelah dia nak amik gambar tu... leh lak dia undur kebelakang (tanpa berpaling bontot la) in order cam nak naik balik atas stage.. so dia undur naik satu anak tangga... aku pun ikut lah dia naik satu anak tangga.. then dia naik lagi satu anak tangga... aku geram lak.. camner nak amik gambar kalau dia tak sebelah ngan aku kann... tapi yg benarnyer anuar zain saja jerk.. mau bawak aku naik atas stage! wakakkaa... wahhh.... time nie memang cam org sawan jap lah! rasa seperti diawang awangan gituuu... dah lah tu firstt time aku pegi show dia which aku jumpa dia personnaly for the first time.. tak sangka lak dpt bergambar begitu ngan dia and lagi hebat biler dia tarik aku naik sekali atas tangga stage tu sambil nyanyi lagu Keabadian Cinta! OMG!!!! memang tiime tu menjeritt2 lah wanita di bawah sinun bile melihat 2 merpati sejoli di atas pentas! muahahahhaa....

Korang jgn tanyer en. teman tak jeles ker? dia memang dah lama jeless sampai dah tak terjeless dah.. hahaha... dia tau aku kalau dah jumpa anuar zain memang hilang ingatan jap! wakakakkaa... but don't worry... hubby aku sporting biler aku nak bergambar ngan anuar zain jerk! sbb dia tau kesenggallan binik dia nie ngan anuar zain! ahakss!!

p/s: tunggguuuu kemunculan terbaru aku & dia yerrrr! :D

24 comments:

♥ciK-t0ge ♥ said...

waaa besHnyeeee!!!
jeLuz2..
:(( naMpak r0mentik ah..
hahhaa

A D I A said...

i pun ada gi 2005 masa all white ni dgn anuar zain. ntah2 kita sedewan kot masa tu hehe.

anuar zain ni bila tgk in person sgt charming kan. kat tv nampak biasa je. tapi pendek skit la hehe.

CuppyCakeMommy said...

pengggsaaannnn i tengok gambar u dgn anuar zain..*screammmmm*

Aini said...

wah kemain bahagia lagi bergambar dgn anuar zain.. sedondon plak tu.. meletop.. =)

POSH76 said...

kalu camni tak menang pun takper yg penting pojaan hati abg nuar ada pun dah cukup bess....hehe

dasat yek hadiah2nyer....nak lagi gambar hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya lucky draw punya hadiah...nak jugak pegi london pree...bestnya kan..

Cik Yayang said...

Tak hagak dia nya hadiah cabutan bertuah yer...Ni baru betul2 BERTUAH kan :p

sisdee said...

x pe one day maybe will be ur day ek :)
cpt le gambar AZ ngan u the latest tu...sangat tak sabar OKAY!!!

mrs.ecam said...

adoiii seksanyer tnggu climaks cite ko ni neena oi....wakakakkakakka

LiAnA said...

aiyoooo nuar zeng.... bestnyerrrrrr.... jelezzzzz

TiTin said...

sabo je la...tggu next entry lakkk...

jeles sgt2 tgk gambo u ngan AZ tuuu....

eqbalzack said...

o00...neena minat anuar rupanya....

abg eq minat gitu2 je...lagu dia syahdu sgt laa....

NeenaAnuar said...

cik-toge:
kekekekeke.. jgn lah jeles darling! :D

NeenaAnuar said...

Adia:
oh ye ker? heheheheeh.. time tu kite pun tak kenal lagi kan... kalu tak pasti kite berposing sama2.. :D

memang giler punyer charming lah! sgt2 gentlement gituu....

NeenaAnuar said...

cuppycakemommy:
hahahahahahaha.... jgn jerit kuat sgt taww! nanti MIA tersentap! heheheh...

NeenaAnuar said...

POSH:
betoi tu babe.. dpt jumpa dia pun dah cam hadiah dah jugak la tu!

NeenaAnuar said...

Aini:
hohoho... bervungga vungga hati ku diketika itu taww! :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
memang melattoopss lah hadiah dia sis.. kite pun tingin nak dpt yg pree nie.. tapi malangnyer tak dpt2.. hehehe...

NeenaAnuar said...

cik yayang:
betoi2... hehehehe...

NeenaAnuar said...

sisdee:
insyallah... pray for me yeah! :D
kekeke.. dah tengok dah pun kann>?

NeenaAnuar said...

ecam:
hahahahahaha... sobakk lar babe.. mana best kalu climakkss cepat sgt kannn... wakkakakaka.. :p

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
jgn lar jelesssss kak! :D

NeenaAnuar said...

Titin:
hehehehehee.. sabar2.. jgn jeles sgt.. jeles sikit2 takpe yer! kekekke..

NeenaAnuar said...

Abq Eq:
Iyaaaa cikgu! :D

hahahaa.. takpe.. abg eq minat dayang pun dah kire chantekk dah tu! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails