COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, April 18, 2010

Time Tido Aku Makan!


Sekarang pukul 2:10 minit pagi!


Aku & en. teman sedang menikmati ke-enak-kan kek cheese tiramisu yg di hadiahkan oleh seseorang.... memang terbukti kek nie sangatttt delicioussss!! sehingga kan aku tak kenal dah waktu tido dan waktu makan...

Yummmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyy nyerrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Nak tahu lebih lanjut pasai kek nie... tunggu lah aku citer di entry2 yg akan dtg nanti yer! :D

p/s: Al-Fatihah buat arwah Achik Spin... terkejut sangat dengan berita kemalangan ngeri tersebut... Semoga isteri & keluarga arwah tabah menghadapi ujian dariNYA...


10 comments:

Lady of Leisure said...

huhu lady pun tgk lapar ni.. kalau ada nasik nak jer makan skrg ekekekek....
btw semoga roh arwah dicucuri rahmat... dan semoga keluarga nya tabah...

Cik Yayang said...

Al-fatihah...
Ku dah dibuai mimpi time entry ni ditulis...hihihi...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak kek skit...sedapnya lahai kan....terasa2 nie kesedapan kek...

tue lah kita pun terkejut sangat dengan berita kematian dia..xsangka kan..dalam usia muda lagi..tinggal anak dan isteri..semoga isteri dia tabah menghadapi ujian ALLAH nie...dan semoga rohnya di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman..AMIN dan al-fatihah..

NeenaAnuar said...

Lady:
huhuhu... dah dekat kol 3 pagi nak makan nasik lady? perrghh.. caya lah!

mudah mudahan... aminnnn...

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
huhuhuhu.. memang pun cik yayang.. tapi godaan kek tu sgt kuat lah.. sampaikan tak leh tido selagi tak melaantak sampai abis.. boleh gitu?

nampak gayanyer cam nak mintak order lah kat seseorang tu lagi sekali tuk buat kek nie! :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
alahai dah abis la sis... tapi sis puas dak makan kek tu semalam yer? harap2 puas lar yer..

yea.. mudah mudahan.. amin ya rabbal alaminn..

POSH76 said...

ada gembira ada sedih....sbb nak tngk gambo makan time org tgh tido tu

tapi terkejut bila dapat tau achik spin meninggal....Alfatihah...

NeenaAnuar said...

POSH:
hihi.. nanti I story pasai kek tu yer! ;)

al-fatihah... :(

Iena said...

ohhhhhhhhhhh... ni pastu kes seruan berantu kek sedap smp ade org xleh tido... tp kek tu mkn berantu...
org x suka kek leh mkn...
org diet leh lupa diri...
maksudnya mmg kena tempah lagi tu!!!
seseorang pasti baca n terapung di awangan jap neh... :)

Ms AiReEn MoHd said...

jgn ..jgn nanti sok bdn ko kembang kang..ngeeee..tgk cth nyer aku jer la...ngeeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails