COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 14, 2010

Dah Ready Dah!


B


_DSC0386 copy
Baju dah ready...



_DSC0376 copy
Kasut pun dah ready!



_DSC0382 copy
Ticket pun dah berada di jari! :)


Makanyer hari nie, 1/2 hari aku takkan berada di office... bos ngan baik hati nak meraikan seksi-tari nyer! so pada korang2 semua.. rajin2 lah bekerja yer... kasik chan aku gie berjimba di hotel 5 bintang sat! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. :D

p/s: korang nak aku amik gambar banyak2 ker sikit2? :p

40 comments:

POSH76 said...

wow glemer u.....kasut dah lawa mesti mau amik gambo bnyk2 tak especially gambo u hehe

Salina said...

byk2 kak neena!
letak kt fb skali
huu :)

Deqna said...

selamat bersuka ria.. bersama Anuar Zain kah?

Ms AiReEn MoHd said...

nak ko amik gambo byk byk..bab makanan tu..sedap nyerr...aku pun half day..tp berjimba nagnboy jerk, weolss berdua half day

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

harus la sis..gambar kena la banyak..tapi kan klu sis cakap sis xnak amik gambar banyak2 kan..kita lak yang heran...hehehehehehe :P

Mimy Hamid said...

arghh stress je kalau secretaries week ni sebab dah tak happening macam dulu dpat gi luncheon skrang kena gi seminar...psst gi anuar zain yer...huhu...snap gambo byk2

ina mail said...

dah ada peluang tu berjimba-jimbalah.jimba-jimba gak, tu gambar jangan lupa.esok mokcik nak tengok dah update ye.... kwang kwang .sorrylah jadik boss jap.

A D I A said...

selamat bersuka ria. i penah gi dulu. artis anuar zainn hehe. sekali tu je la.

eqbalzack said...

wahhhh...abg eq nak gantung marker lah mcm ni....

nak jadi seksa-tari....hehehe

Aini said...

Wah... kompem2 la nak nak gambar bebanyak.. Sila update dengan pantas dan tuntas ye lepas berjimba kat hotel berbintg2 itu.. =)

Nor Aishah said...

wah.. best berjimba2 kat 5 star hotel lagi.. kasik gambar menarik banyak ye..

Cik E said...

selamat berseksi-tari...

bl la cik puan boss kita nak bg kita g luncheon mcm ni ek?

TiTin said...

woww..cntiknye ur kasut...selamat bersuka ria n berjimba...amik gambo byk2 ye...

Iena said...

eh haruslah amik pikces byk2... lg gedix lg besh! hahahaha

SURIA AMANDA said...

yup sis..amik gambo banyak2 mesti kelas kan..artis mana erk?dato'siti? Ning?x kisah la sapa pun...kak long x gie ker tahun ni erk...dia pun seksi-tery jugaks...

suezensuzanna said...

wow!...hehehehe....meletop kasut..i like!...:D

Siti Shuhadah Zainol said...

kasut neena sgt cantek... mesti gempak giler ni...

nadzirah said...

akak neena, amek gmbr banyak2..mau nengok nie...suke sgt tgk...huuu...slmt berenjoy ya,,,

CuppyCakeMommy said...

woot woot...

L@n@ said...

jgn lupa update picas yaw..!! have fun..

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi... sudah pasti babe! :D

NeenaAnuar said...

Salina:
Oh itu sudah pasti! nanti akak upload yer! ;D

NeenaAnuar said...

Deqna:
aku rasa ko pun sudah tahu akan jawapan nyer kann?? :D

NeenaAnuar said...

Aireen:
don't worry.. every part aku dah pun amik gambarnyer! ;D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
wakakakkakaka.. I loikkee your statement lar sis!!! tettttttttttttt! :p

NeenaAnuar said...

Mimy:
ko kene gie seminar ker? alahai.. confirm a lil bit boring kann? takper babe.. ilmu gak kalau gie seminar tu kann..

sudah pasti! :D

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
wahhhh!! kelassssss akak aku nie! akak nyer pasal.. memang gigih dah pun saya update hari tu teruih on da next day kannn???? :D

NeenaAnuar said...

Adia:
hihihi... best kan! :))

NeenaAnuar said...

Abq EQ:
hohoho.. jom! jom! but make sure abq eq kena betol2 seksi + seksa tawww! :D

NeenaAnuar said...

Aini:
hihihi... dah tengok pun updatenyer kann! :D

NeenaAnuar said...

Kak Aishah:
yup! sudah pasti! :)

NeenaAnuar said...

Cik E:
Cuba pujuk2 boss tu sikit tahun depan.. mana tau rezeki sis ade! :D

NeenaAnuar said...

Titin:
thanks dear! gambar yg banyak sudah pasti! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hohoho.. I loiiikkeeee your request darling! *wink*

NeenaAnuar said...

Amanda:
pasti lisa dah tahu sapa kan... abg nuar jeng leww... hihihi...

oh ye ker? so kak long gie luncheon mana tahun nie?

NeenaAnuar said...

suezen:
hihihi.. thanks babe! ;)

NeenaAnuar said...

Shu:
TQ Shu! hahaha.. tak der lar gempak mana pun.. :p

NeenaAnuar said...

Nadzirah:
hihihi.. for sure darling! keep on reading yeah! ;D

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
tutt... tuuttt.. :D

NeenaAnuar said...

L@n@:
sudah pasti! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails