COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, August 18, 2009

Keep or Sale?


Since dah ade camera baru nie... harus lar camera semi pro aku tu takkan di sentuh lagi oleh hubbyku... ye lar ... ibarat habis madu sepah di buang yerr... cian aku nyer camera Lumix tuu....







Kalau takkkk.... dia lar dulu pujaan hati kami berdua.... dah happy giler dah ngan output yg diberikan.. tapi apa boleh buat... time flies... things change... dan di tambah pulak ngan persekitaran yg sana sini dok belajar nak jadik professional photographer... maka hubby ku pun berubah selera... tapi tak per.. takat dia ubah selera nakkan camera baru ku tak kisah lagi.. kalu dia berubah selera nakkan bini baru... AWAS kamu Bee! akan ku gigit2 diri mu sampai lunyai nanti... hahahahaha...

Ingat lagi our cameron trip bulan 3 dulu... it was for the first time we ollz bergambar with our semi pro lumix camera niee.... but to say the truth.. I simply loves Lumix camera.. coz the lense is superb!!!
Wanna see how this semi pro camera show her skills? Just take a look at some shorts HERE taken by my hubby @ cameron!

Errrmmm... hati ku berbelah bagi... tak tau nak jual ker simpan.. nak jual ker simpan.. nak simpan ker jual..... hurrmm... rasa2 cam nak simpan jer dulu kottt... sbb entah lar... ade ker org nak beli camera second hand? bukan lar tak der langsung.. cuma aku nie terpikir .. maybe org leh dpt camera baru terus jer kannnn.... sbb now nie pun dah melambak2 camera murah2 punnn... but of course lar kalau aku nak jual, aku tak leh lar jual harga asal yg aku beli kan.... kene lar kurang sikit... nak kurang seeesangat pun susah gak sbb masih dlm tempoh tempoh warranty... and camera pun tip top lagi... apa pun.. kalau betol lar aku nak jual... aku harus meletakkan harga yg berpatotan lar yer dak? so that win.. win.. situation..... :)

Tapi persoalan nyer skg nie.... nak ker tak nak jual niee?? isshhh.. entah lar.... tunggu lar masa dan keadaan menentukan.. kot2 ade good buyer... aku jual lar jugak kottt...


9 comments:

ana izzati said...

ish akak nie..sayang oooo nak jual...
giler lah..huhu..
banyak kenangan dengan camera tu..
jangan jual kak..
sayang gile kalo akak jual camera tu..
simpan je..
kot2 ada apa2 hal kan..

nasaoji said...

klu akak nak juai, bpe hegenyer?...

Deqna said...

haah yer.. kalau kak neena nak jual berapa harganya??

eh tetiba lak panggil ko kakak..hahahaha

lidasyah said...

wah ramai berminat ni.. mcm mana sistem nk jual ni.. lelong ke undi??

Awien Ghazi said...

jual kot... berapa yer... ceh awien nie tanya macam nak beli jer.... :D... ni nak kena hint kat rudy nie ;)

Hasra_Razali said...

brp rm? nk gak tau..kot2 leh beli kan..:p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eh sayang la nak juai...simpan jerk la..sis...mana taw..nanti en anuar tue kena outstation ke apa ke..dia bawak satu camera sis satu camera...

Suki Cida said...

Neena noty... sajer je beli lepas cida sanding... ahak! kalau tak boleh ku merasa kecantikan camra baru mu itu... hahahah

Banyaknya nak beli... tak leh jadi ni... hahaha... hang lelong siapa leh bagi bets price... sure shah pakat lentok dengan nuar jap lagi...

u should trade in waktu beli yang baru tu... sbb cozen cida ada buat tak silap, sbb baru jugakkan camera...

-NiD's- said...

kakneena kalO nak jual....jual sama nida...bTw tgh mencari kamera ala-ala mcm nie.....nak beli D90 tuh alamak...lambt g laaa...

nice laa kamera nie.....tapi bolewka akak nak jual kamera nie...sdgkan kamera ni terselit bnyk kenangan...ehehehehh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails