COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 15, 2009

Transformasi

we ollz dah kawin for 3 years 6 months... satu transformasi telah berlaku...

apakah transformasi itu??

Check It Aisleessss!!!!!

2005





2006






2007






2008





2009



yg benorrnyer nak tunjukkan transformasi tang hubby bay-bee aku tuh haa...... aku kat situ saja nak gedikkss jugak kannnnnnnnnnn..... nak jugak menempekkan muka aku kat sini... mana leh muka hubby aku sowang jer kannnnn.... hehehehehe... secara tak langsung kot2 ade yg nak tengok aku nyer transformasi sekali pun leh gak.. hik.. hiik... ade ker??? aku rasa cam tak der apa pun.. cam sama jerr....

kebetulan lak tengah2 aku dok mendraft & mengeditkan entry nie... my fren Deyna lak leh create entry NIE... terkujat gak aku.. ciss.. si deyna nie cam tau2 jek aku nak create entry nie.. hahaha.. tak per .. bagus2.. I LIKE!! secara tak langsung aku dpt info yg amat berguna & menarik sesangat! dan amat sesuai tuk aku link kan citer dia tuh kat sini... huhuhuhu....


SECARA DRASTIKNYER... SELEPAS 3 TAHUN LEBIH BERKAWIN NGAN AKU.... INILAH TRANSFORMASI NYER.....


DARI MACAM NIE.......





DAH JADIK CAMNIE....




APA PUN... AKU HARAP2... JGN LAR LEPAS 10 TAHUN KAWIN NGAN AKU...

DARI YG MACAM NIE....



Animated Icons


HE WILL TURN TO THIS.....


hippo id hit it



OMG.... memang aku leh turn turtle jadiknyer!!!

For u Bay-Bee... udah2 lar tuh yer... ingat2 sikit icon si purple hippo nie tau biler u makan nasik! bukan I tak bagi u makan.. tapi u kene kawal sikit.. sbb I sememangnyer tak sanggup nak tengok u swing ur hip just like the hippo!! yuuccksss!!

11 comments:

Balqies Arafia said...

ahhahahahahah! aduh sakit perut gelak!!!!!!

NeenaAnuar said...

Balqies:
Ahaks!!! :D

Deqna said...

ternyata si nuar memang bahagia bersama ko... ko jaga dia memang baik sekali... tapi bila dia transformed macam ni pun ok jer lagi.. dia bertuah lah sbb asal kurus bila naik berat pun takdelah nampak sgt....

tapi ko tatap sama saja.. menten sesado..

Cik Pah said...

nasib baik dagu ngan leher dia tak bersambung.. takde lah nampak gemuk sgt.. oklah tuh. so neena awak kene maintain body.. tak contra sgt ngan hubby awak nnt

HasraRazali said...

Hahahaha...comey la hyppo tu....bukan main dia duk bergelek..:-))

BHMB said...

hahhaa..
adehh..hubby aku pun sekrg tgh rajin2 g gym..bininyer ntah biler..memula je gegar nk g..last2..ADOOO

NeenaAnuar said...

Deqna:
akak tatap maintain dik non... selagi tak keluar yg cenonit2, leh lar maintain.. kalau dah kuar sowang.. tak tau lar aku leh maintain mcm skg nie ker tak.. kalau tak dpt tak per, kalu leh alhamdullilah kann... tapi kalau boleh nak lar maintain balik camnie kannn... sbb takot gak kang aku lak jadik cam si purple hippo tuh, camner??

Cik Piah:
insyallah cik piah.. akan ku coba tuk memaintain bodyku ini!

Hasra:
comei kan?? hehehehe...

BHMB:
tak per... ko ok lagi tuh... still maintain & voge da vass!!

Superstar said...

itu transformasi bahagia nama nya tu.. hehe... like me and hubby both naik gila2 after kawin. maybe because we both feels more contented. hehe

NeenaAnuar said...

Superstar:
hahahahaa... tuh lar kan.. bahagia betol nih! yeah.. I can see that in your blog picture.. tak per.. janji bahagiaaa kannnnnn.........

illa said...

hi....
baru jumpe blog u ni..
i rasa ur hubby nmpk lagi menarik skrg.. chubby skit compare tu zaman solo.. maklumla dah ada org jaga kan..

anyway really like ur story esp part p jalan2.. palaing best maldives tu.. teruja nyer :)

have a nice day n happy ramadhan..

NeenaAnuar said...

Hi Illa...

thanks for dropping ur comment here!
hehehe.. ramai pun yg kata begitu... he looks much better now compared to previous..

ohh.. thanks! hehehe..

salam ramadhan to you too!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails