COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, October 6, 2009

Wedding Kelly!


Dlm minggu2 raya niee.. ramai jugak yg amik kesempaan tuk melangsungkan majlis perkahwinan... tetiba teringat aku kawin dulu pun dlm bulan syawal gak... kire open house 2 in 1 lar niee... jemputan raya + jemputan nasi minyak! Pada raya ke-8... kawan aku yg bernama Khalijah with glamour name 'kelly'.. telah selamat menjadi seorang isteri...

Kelly nie kawan aku since sekolah menengah lagi tauu.. we both satu kelas in form 5... tup2 biler aku masuk UiTM.. dia pun masuk UiTM gak... and da best part.. dia pun satu kelas ngan aku waktu belajar kat UiTM dulu.... ternyata dunia nie kecik sgt kann....
Now kelly nie dah keje as pensyarah kat UiTM Melaka... kelasss ko.. pensyarah muda tuu... sib baik tak jatuh chinta ngan anak murid kannn.. hihi...


Jumpa Khairun...
Khairun member satu kelas waktu kat UiTM...





Yg kat atas2 nie semua member2 satu kelas kiteorg waktu form 5...


Jumpa Milfadzillah...
Mil nie member satu kelas kiteorg waktu belajar kat UiTM....



Gambar beramai-ramai...
SMHK + UiTM

Kelly nie ade kembar seiras tauu... and we both satu kelas gak... dulu waktu belajar selalu confuse mana Kelly mana lak si Aishah kembar dia tuu... harap2 jgn diaorg tertukar laki esok2 udah lar yek... hahahaha...


Aishah kembar Kelly yg pakai tudung belang hitam putih...


Tahniah Kelly...


Selamat Pengantin Baru buat Kelly & Suami....
Semoga bahagia bersama & berkekalan ke akhir hayat...


Ok... citer raya aku tak abis lagi nie... sure ade yg muak kot ngan citer raya tak abis2.. tapi nak wat camnoooo.. dah itu jer citer yg banyak pun buat masa nie... so layannnnnnnnn jer larrrrrr.... hihii....


5 comments:

mama-syira said...

aku tak pegi wedding Kelly sebab time tu still kat kampung. maklum la tengah raya. btw, thanks for sharing.. berseri2 pengantin.

NeenaAnuar said...

mama-syira:
oohh ok.. u're most welcome!

Deqna said...

huhu.. aku tak dapat pun gi wedding kelly tu.... tak dpt jumpa member2 lain...

takpe dapat tgk kat sini pun cukup baik dah.. tq yer.

lidasyah said...

wah bestnya bila reunion kawan2 lama ni kan.. ida juga dah lost contact with old frens.. but still i got new frens kat blog.. best..

NeenaAnuar said...

Deqna:
tak per.. tak ramai sgt pun budak SS14 yg aku jumpa.. takat dpt jumpa Mill, Bibah & Kerun jerr..
U're most welcome! :D

lidasyah:
hihihi.. neena dpt contact2 balik with old frens pun melalui FB... kalau tak payah jugak nak reunite nie... great! at least kite develop new frens kat blog jugak kann... :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails