COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 22, 2009

Warner Bros Movie World @ Star Parade


Rite! acara terakhir di Warner Bros nie adelah... Star Parade by all Warner Bros Movie World characters termasuk lah kesemua Looney Tunes character... Scooby-Do & Gang... Mystery Inc. & Gang.... Batman & Cat Women... Shrek tapi sayang hari tu Fiona leh lak tak der... sedey taww! then, ade gak Austin Powers & Marilyn Moore!

The parade was great!! cam ala2 kat Disneyland lar.... so nak tengok... jom letss goooooooo.....



Jom kite carik tempat duduk jom!



Hah! nie lar tempat parade nyer @ Main Street!



Yeay! dah dpt tempat duduk dahh....
Aku dah cam budak2 dah rasanyer...
Hihihi... belasah jer lar...



Seee.. the stroller gang!


Ok... now get ready for da parade!!!



It starts with Mr. Austin!


Ms. Marilyn Moonre!



Bukan main lawa kereta dia..
Dia pun lawak gak.. sebijik rupe Marilyn lak tuh!



The Mystery Inc. & Gang!



Here u are.. Mr. Bugs Bunny!



Scooby-Do & da Geng!



Shrek!!



Mr. Duck!



Tweettyyyy!



Oh Abg Batman.....


Catwoman!
Kelassss catwomen nie taww!!
Melentik2 badan dia ok... dok jilat2 muka dia lagii..



Antara maskot2 yg aku dpt bergambar bersama2 adalahhhh....



Pussy Cat!
tapi siann.. laki aku tak ready lagi ngan camera dia...
tak sempat nak focus.. terus hilang kepala si pussy cat!
Tak per lar.... nampak tangan pun jadik lar kannn...


oohhhh.. My Hero!!
Machooo lar u nieeee!!



Shreekk!
Yiipeeee...


Mr. Austin Power!



Scooby-Do & Gang!


Mystery Inc. & Gang!


Huhuhuhu... aku happy sgtt dpt bergambar ngan maskot2 niee... walaupun tak semua.. tapi susah jugak tau nak dptkan sessi bergambar ngan diaorg nie.. diaorg ade limit beberapa org jer tuk amik gambar ngan diaorg... so kirenyer we ollzz nie agak bernasib baik jugak lar sbb dpt cover banyak gak maskot2 Warner Bros tuu....

Ok.. dah abis with parade... lepas nie dah takder apa2 schedule agenda lagi dah.. coz hari pun dha hampir petang time nie.. so rite after that nak tau apa yg we ollz buat sebelum berangkat pulang? Tunggu my last entry about Warner Bros Movie World nie keh!

8 comments:

lidasyah said...

bestnya dpt bergambar ngan kartun2 ni.. selalu tgk dlm tv jer.. mesti best tgk real kan..

Cik Yayang said...

mmg rasa cm budak2 kan...best ar...:-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best..best dapat bergambar..sukaaaaaaaaaaaaaaa sangat tengokkk

Liea said...

wah gi gold coast!!! dah post dah entry vacation ni? isk aku terlewat baca... huhuhu

Seronoknya!!! Lagi? ni macam baru day 1 je ni...

NeenaAnuar said...

lidasyah:
Best larr.. nak2 biler first time tengok tu memang cam terujaaaa sgt.. tapi biler pikir2 balik.. alahh.. org biasa jer pun kat dlm tuu.... hahaahaha....

Cik Yayang:
memang pun Has... terus lupa diri sekejapan yg aku nie dah tue bangka! ahaks!!

Purplelicious:
hheheheehehe.. kite pun sukaaaaa jugak! :D

Liea:
dahh babe! banyak dah aku update..

ha'ah.. nie baru aktiviti permulaann.. nanti2 kang aku update lagi yer...

Suki Cida said...

seronok tapi seram... mascot besar2... cat women tu libas org tak? heheheh...

Superstar said...

bestnnyer... rasa mcm nak peluk je bugs bunny, tweety dgn Sylvester tu..!!

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
owhh... dia tak libas org... tapi dia libas jalan raya jerr.. :D

Superstar:
ha'ah.. memang pun! it just that diaorg control maskot2 tu.. kalau tak sure dah kene serbu nyer tu.... hihihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails