COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 22, 2009

Warner Bros Movie World @ Shrek 4D Adventure


Dah tengok Batman... perot kiteorg pun dah naik banyak Bat dah kat dalam tu.. banyak tol Bats2 yg berterbangang dan gigit2 perot we both.... Giler Lapo!

So, take a break jap.... not with Kit Kat.. but witzzzz.......



Vegetarian Sandwich!
Eerrmm.... sib baik ade yg vegetarian.. kalau tak payah gak...
Satu sandwich tu harge nyer dlm AUS$8 camtu kot...
Memang mahal makan kat Aussie nie..
Tak larat nak di kali 3 kali ganda jerrrr..
But wot to do.. dah namanyer pun berjalan negara org kannn..
Nak tak nak.. makan jugak larr.. but kene ikat2 perot jugak lar..
Tak leh nak makan mewah2 sgt!



Tengok apa tue Beee?
Ngan penuh mulut dok makan sandwich...
Hahahaha.. kijam aku amik gambo dia time niee...
Tak leee ralit benorrr tu hah!
Woooo ok ok.. dia tak sabar dah....
Nak tengok Show Shrek 4D Advanture @ Roxy Theather!



Okkkk.. we're ready for the Show!!
Cute takk?? hihihihihi...


Shows go on for 1/2 hour... BESSSttttttttttttttttttttt gilerrrrrrrrrrrrr siotttttttttttttttttttttt... sorry lah aku tak leh amik gambar dlm theather tuuu.. but serius!!! first time aku tengok 4D and seriouslyyyyyyy it wassss dammmmmmmmmmnnnn gooodd!!! Takat yg kite tengok carton kat Malaysia 3D with seats at GSC & TGV is nothing lah!! ceeaa... but seyes aku ckp nie.. bukan lar nak menghina.. but seriusly kalau korang tengok sendiri diaorg punyer 4D show... it was fantastic!

Sila tahu yg kerusi dlm theather tu very da special made hoke!!! tengah2 korang tengok show, kerusi korang akan bergerak2 cam naik kuda... sbbnyer Shrek tengah naik kuda.. so korang pun akan ride sama2 ngan dia... then tetiba biler si Donkey tu bersin sampai menyembur air liur dia keluar... tup2 ade air yg akan terpancut kat muka korang... abis basahh muka korang tawww... cam sooooo real yg kite duduk depan muka si Donkey tuu.... and of course segala image2 cartoon tu duduk betol2 depan mata korang... and 4D nie lebih jelasssssss OK!! Aku mula2 tu dah terkujat giler dah.. pastu just be prepared jer for the next stunt! hahahaha... then lama2 cam syookkkkkkkkk sgttt!!!

So, itu jer lar yg aku leh share kan ngan korang about the 4D Shrek Advanture nie... memang best show dia... something yg aku tak penah experience... damn fun!! so kalau korang lah berpeluang pegi sini.. jgn lepaskan peluang tuk tengok 4D nie tawww!!

Ok.. lepas nie ade lagii.. tak abis lagi niee... dah penat ka?? tak abis2 lagi kat Warner Bros? hahahaha... kan aku dah kata... satu hari suntuk duduk kat situ.. so, aku punyer story kat blog harus lar memakan masa 2 hari... hahahahaa.. so tungguuuuuuuuuuu.....

6 comments:

Cik Yayang said...

Cam seronok jer dgr ...tapi tak leh nk imagine la...:-(

lidasyah said...

perghhhhhhhhhh so real er... best tu.. awat tak rakam.. hiihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wow bestnyer...

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
alamak... tak leh imagine yek.. tak per lar.. nanti kalau kot2 Has pegi nanti Has tau lar kot camner rasanyer... :D

lidasyah:
yessss! it is soooooo real! memang tak leh rakam ida kat dlm panggung tu.... diaorg tak kasik.. and sommeore gulap gulita cam kite tengok wayang tuu, kalau amik gambar pun confirm tak nampak! hihi..

Purplelicious:
yup! besttt bangat! ;D

Superstar said...

4D?? bestnyer!!! kalau setakat kat genting tu, ride yang tak sampai 5 minit tu.. dah bosan.. tak masuk pun takpe. hhmm.. i shud consider goin here la.. best la neena!!

NeenaAnuar said...

Superstar:
yessss! it is 4D... :D
yeaaa memang busann pun kalau kat genting tuuu... if u got a chance, u shud go then.. it is fun!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails