COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, October 21, 2009

Warner Bros Movie World @ Hollywood Stunt Driver


First show yg we both watched adelah....


Hollywood Stunt Driver!



Tengok berapa ramai org dah be get ready kat arena tu hah!
Ingatkan kiteorg dah awal dah.. rupenyer ade yg lagi awal...
Huhuhuhu... but believe me... majoritynyer Mat Salleh..
Again.. we are the only Mat Kilau there! hahahaa....


Ok... are u ready for da show???


Here u are....
Tercengang akak OK tengok kereta2 nie...
Giler punyer drift... sampai berasap tayar!!


Motor lak buat Willyyy...


Kereta terputus dua OK!


Seeeee...
Very real gituh!


Memang diaorg nie cukup terror!!


Superb!



Full of Action...



Best... best... besttt gilerr....
Thumbs up for them!


Fuhhh.. giler best hoke!!!! aku memang sgt2 teruja... giler punyer stunt.. memang stunning aku tengok action diaorg... terncengang & ternganga jer mulut aku tengok... full of action! aku nak citer ngan korang pun tak tau camner... melainkan korang tengok sendiri lar... coz banyak lagi aksi2 menarik yg aku sendiri tak sempat nak rakam.. antaranyer kereta meletop, kereta terbang.. dan macam2 lagi lah... but apa pun we both really enjoyyyyy here!

Show nie berlangsung selama 1/2 jam... lepas pada nie.. ade lagi show2 lain yg aku pegi tengok.... so just wait for next story keh!

8 comments:

lidasyah said...

huiyooo.. ni mmg peberet ni.. selalu tgk kat bukit jalil jer.. phewwww full of action...

nak lagi!!!!!!!

Deqna said...

best best..

ok aku tunggu lagi next entry...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best siut....

Suki Cida said...

ada macam KL dfiff malaysia tak? wakakakak....

Cik Yayang said...

Best..best

NeenaAnuar said...

lidasyah:
yezzzz!! really2 fullss of action!

Deqna:
wahh. tunggu yerrr...

Purplelicious:
sgt bestt sis.. kalau tengok live lagi best giler!

Cida:
hahahahaa. tak der maknenyer Cida.. jauh panggang dari api!

Cik Yayang:
bestttt bangattt!

nasaoji said...

tgk kat tv pun dah teruja, ni lak, kat depan2 mata kak..

NeenaAnuar said...

nasaoji:
tu lar pasal dik... sgt2 teruja nih! hihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails