COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 30, 2009

Tak Abis Lagi Niee....


Adoiii laaa... citer Gold Coast aku tak abis lagi niee... tetiba lak lately nie slow sikit aku create entry
atas sbb2 yg sgt2 memeningkan kepala hotak aku! Potong stim tol lah!

Tapi tak per lah.. aku tak suke buat keje setengah jalan niee.... ibarat kalau dah "ON" tu harus lah ade "Climax" nyer kannnnnn..... :P


So, aku continue jer lar yerr.. kot2 kalau ade antara korang yg dah boring ngan cerita2 percutian aku nie.. korang baca title entry jer dah lar yer.... coz aku paham tak semua suke pun
ngan cerita cuti aku nie kannn.. ngeh.. ngeh... ngeh...

TAPI, pada korang2 yg betol2 SINCERE.... sudi tuk baca blog aku nie & jugak terus setia tuk mengembara bersama-sama aku... Aku sgt2 lah menghargai korang yerrrrr...

Meh sini.. ka
sik aku kiss korang sikitt.....


Mmmuuuuuuuaaaaaaaahhhhhhhh!
(punyer lah aku nak sampaikan ciuman aku kat korang....
panjang kan aku punyer muncung tuuu.. ahaks!!!)

3 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alamak kissing sis kena screen pc nie la..wakkakakakakaka..jgn marah..kita bergurau senda jerk..hehehehehe

Cik Yayang said...

Punya la Neena kiss..siap ada lesung pipit buatan kt pp kiri kanan tu ek...:p

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hahahaa.... alamak kirenye tak sampai lar yek.. takper nanti2 biler kite jumpa.. kite kasik kiss bebetoii yerr.. :D

Cik Yayang:
hihihi.. tu arr... nak harapkan lesung pipit original tak der lar pulok! :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails