COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, October 18, 2009

Live From......



HooooOOooLaaaa...
WwoohhoOOOooo.... lamanyer aku tak bertenet... bertenet ngan laki sendiri adelah dlm seminggu niee... heheheehehe.... OK lar kann... nama pun holiday... so harus lah holiday dari segala segi....
Nie aku sedang bersiaran secara langsung dari lokasi percutian kami di.... Dot... Dot... Dott... Hehehehehee... Jgn Maraaaahhh aaaa... nanti lah tak lama jer lagi aku reveal lar kat korang....
Now nie kami tengah menghabiskan sisa2 masa yg ade kat location percutian kami niee... flight we ollzzz pada pukul 9:35PM waktu tempatan... so, sambil2 nak menghabiskan masa nie.. sempat lar aku menjenggah blog aku nie sekejap kat internet cafe diaorg nie hah!
Ok lar u ollzzz.. apa pun aku rindu kat korang semua.. thanks for all comments... banyak gak yg aku dah publish hari niee...
So, see u ollzzz next week yeah! aku pun tak sabar nak berkongsi cerita percutian aku kali nie...
Daaaaaaaaaaaa...............

3 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie bertenet...:)

Cik Yayang said...

We're waiting...:-)

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hahahaa.. memang sgt happy bertenet.. :D

Cik Yayang:
thanks for waiting dear! :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails