COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 8, 2009

Tasik Biru


Okkk.. sambung balik citer raya aku... errrmm.. nak kata raya ker? tak jugak larr.. tapi ianyer berlaku di dlm bulan raya....


Lepas beraya di Kundang Jaya hari tuu... on da way nak balik dah sah2 aku lalu depan umah mak member aku tu... sapa lagi kalau bukan si Deyna larr... so alang2 dah lalu situ.. saja lar aku antar message dia ade ke kat umah.. kot2 aku leh beraya tuk kali ke-2.. memang saja nak suruh dia susah2 layan aku lagi buat kali ke-2... hahahahaa...

Tapi itu bukan lah niat aku yg sebenar... tapi org kata dah tentu2 lalu depan umah.. mungkin leh aku just say HI ker kannn.. then Deyna kata dia tak der buat apa pun.. and kebetulan shah pun baru balik keje.. so dia pun menjemput lar kami singggah umah dia ptg tuuu...

Maka we ollzz singgah lar tuk kali ke-2.. tapi bukan berayaa punnn.. just buat visit mengejut! hihihi.. then member aku tu ajak gie lepak2 kat tasik depan umah dia tuuu... kebetulan lak aku setiap kali kalau lalu situ tak penah yg singgah pun kat tasik tuuu.. lalu membujur lalu jerrr...



Taman Tasik Biru...



Biru kahh tasik ituu???



Ia tidak biru punn... tetapi color tasik sebenar...
Harus lah kehijauan kann...


Maka aktiviti apa lagi yg harus ade apabila.....


2 sahabat berjumpa....



Para photographer pun dah ade...
(shah yg membuat aksi munchung seperti isteri beliau)



Makaaaaaaaaaa...............


Aksi Drama pun bermulaa....


Kami yg senantiasa ceria....


Teknik nie menampakkan aku agak sama tinggi dari si dia....


Colour baju kami yg kebetulan ala-ala sama walaupun berlainan konsep...


Aksi Munchungg harus adee!


Asyik muka bini2 jerr.. jom layan muka laki2 kami pulak yerrr... walaupun tak banyak gambo mereka... tapi mereka pun nak merasa diri mereka seperti artis apabila camera mereka2 tu berkelip2 sana sini....


Yg rendah menjadi tinggi...
Yg tinggi menjadi rendah....


Tapi inilah posisi sebenar2nyer... hihihihi...



Ok... dah abis part tuu... now ade org yg tak puas bergambar ngan baju yg paling dia suka tuk raya this year... sooo kalau larat nak layannn..... layaaannnnn kan jerrrrrr.... kalau takk..... gie baca entry lain yek! hihihihi....









Suka lar sgtt kann...
Dpt bergambar sakan kat tasik tuu....


Alaaa... yg benarnyer bagi chan kat En. Teman tu hah buat outdoor shooting secara tak langsung... sbb since beli DSLR tu belum lagi dia betol2 buat outdoor shoooting sbb bulan pose kannn... so kirenyer nie sambil menyelam minum air arrr... jgn korang ingat kiteorg berenang lak kat tasik tu yerr... hahahaa....

Dlm byk2 gambar yg amik tuu... aku suka sgt gambar selak kain nie...

Selakk lar sgtt!


Sila tahu yg kain aku dah diserang Kemuncup!


Huhuhu... tak pasai2 pulak dah aku nak kene buang kemuncup yg dah hinggap kat kain aku tuuu... tu lar padan muka... bergambar sakan tak ingat kannn....

But nice lah petang tu kami bergedik2 di tepiian tasik tu.. cuaca pun redupp jerr... org pun ramai gak lepak2 kat situ... bercintan chintunn.... tapi we ollzz buat dekkkk jer.. tak kose nak layann.... sbb banyak nooo mata yg memandang ke arah kami yg ala2 artis nih! vahh.. vahhhh.... vaaahhhhhh....


Deyna dok comment... "gambar nie kurang cantik niee... bla... blaa.. blaa.."

Biler aku tengok gambar nie... dpt satu idea lak pulak...
Nuar & Shah official cameraman....
While Deyna merangkap make-up artist yg mengatakan sesuatu kepada cameraman!
Ahakss!!




OK.. now korang nak tengok tak aku bergambar ngan sorang model lelaki.... tapi lelaki tu bukan laki aku larr... sumpah laki org lain! seyes... tak percaya?? jom tengok gambar nie!




Garangggg siotttt model lelaki kat belakang tuuee....
Siap cekak pinggang & pegang perott lagii..
(huhuhuhu.... ampunnn En. Shah........ *sambil kebil2kan mata*)


OK dah lar tuuu.... kang aku letak lagi banyak gambo aku lagi korang bosan lak kot kannn... anyway... pada sapa2 yg nak tengok more pictures of me during raya till gambar bergediksss2 niee... leh visit my FaceBook keh!! Banyak lagi gambar2 yg aku upload kat situ.... kat sini nie sebahagiannyer sajork!!

p/s: oh yaa... aku just wanna say TQ sooo much pada korang2 yg bagi comment kata baju aku nie cantik! Aku sgt2 menghargai pujian korang tuu....



5 comments:

Suki Cida said...

ah tak mo puji chantik lagi la... penat tangan cida taip neena cantik...hehehe... mmg pungkan... gambar shah tu mcm org nak rompak pun ada... ganster habis muke

lidasyah said...

raya2 pun ada outdoor shooting gak er.. sakan korang er.. dah sememangnya cantik la dia ni.. camner nk ckp lagi erk...

nasaoji said...

blaja2 tang nangkap gambo tu..bagus tu..mner tau, leh lak wat side income, kan...

mmg cantik ler baju akak tu, nmpak ayu jer..

Deqna said...

segan aku nak bergambar ngan ko tau.. ko kemain lah vouge ngan baju raya.. aku selekeh...tak sesuai nak wat photoshoot tau...

baju ko tu ingat sikit.. jaga baik2 tu susah nak jaga.. kang beli mahal rosak pulak dengan kemuncup..

NeenaAnuar said...

Cida:
hahaahaha.. lawak lar cida niee.. sampai penat nak taip yer.. Thanks Dear! hahahaa... memang gangster abih dia time tuu.. hihi...

lidasyah:
raya pun tatapppp buat shooting Ida.. gilerrrr kann... hihi.. TQ so much dia... u make me blush!

nasaoji:
insyallah dik.. masih lagi dlm peringkat pembelajaran...
Thanks dik! :D

Deqna:
woit! mana ade selekeh! ok lar tu.. sorang gaya budak kampung (aku lar) soraang gaya budak bandar(ko lar).. ok lar tu.. ade variety!
huhuhu.. tu lar pasal.. kemuncup punyer pasal! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails