COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, October 26, 2009

Sea World @ Sesame Street Beach

Eemmmm... aku nak back to da future sat! Al-maklum lar.. dulu waktu kecik2 tak berkesempatan tuk jumpa diaorg2 niee... so now dah dpt peluang.... aku tak melepaskannyer! :D


@ Sesame Street Big Bird's Theather!


Kat sini more to musical shows lar.. and mainly tuk budak2.... aku pun saja lar joint sekejapan... jgn tak jenggah org kata.. alang2 dah ade kat situ kannn...


All Sesame Street Maskot on da stage!



Aku rasa aku jer kanak2 paling besar kat situ...
hehehee.. sbb yg lain2 tu semuanyer mak budak...
So ok lagi lar kan coz diaorg bawak anak2 dioarg...
yg kiteorg nie.. laki bini dok layannn sesame street...
But ok lar kann.. kan aku dah kata tadi..
zaman budak2 aku dulu tak dpt.. so now bayar balik arr..
lagi pun kiteorg kan membesar ngan karton nie... :D



Yiiipppeeeee....
Dapat gak aku bergambar ngan maskot Sesame!
But sayang tak dpt nak bergambar ngan Big Bird!
But tak kisah lar.. janji adooo kann..
and tuk pengetahuuan korang, waktu nak amik gambo nie..
diaorg dah sediakan diaorg nyer offcial photographer...
coz diaorg nak suruh kite beli diaorg punyer gambar lar konon2nyer...
but diaorg tak tau yg laki aku pun pakai camera yg dah ala2 lebeyy kurang jer cam dia punyer camerakannnnn.... hahahahahaa...
Then diaorg nak jual AUS20 kalau tak salah aku tuk 1 pic...
Aaaahhh.. malas aku nak beli.. yg penting laki aku dah amik dah..
walaupun dari sudut tepi... heheheehe..
but actually diaorg pun tak kisah.. kalau kite tak beli pun gambar yg diaorg amik tu.. cumanyer dia tak bagi lar kite amik gambar tu secara direct tu jer....
so, like nuar.. dia tak leh lar nak amik gambar dari sisi depan..
tu yg aku pun tak pandang camera tuu...

7 comments:

Superstar said...

alaaaaaaaaa dengkinyer... suka la Elmo dgn Cookie Monster tu! bestnyer neena... tapi bagus jugak tak beli gambar diorang tu.. 20 dollar for a pic? u gotta be kidding me!!

lidasyah said...

big bird.. hahaha betul tu neena.. jadi jer budak2 balik.. alang2 kat situ kan..

Cik Pah said...

adoiii.. my kids mmg suke ngan cookie monster tuh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha'ah teringat anak buah kita..suka sngat ngan sesame street tue..kat botol susu pun nak yang ada sesame street ...

NeenaAnuar said...

Superstar:
yeaa.. serious Sue! It is AUD$20 per pic... thats why lar I tak beli & nasib baik jugak diaorg tak kisah tuk kiteorg amik gambar jugakkan..

lidasyah:
ha'ahhh... harus lah tak melepaskan peluang itu! ;)

Cik Pah:
hihihi.. nanti boleh lar bawak anak2 Cik Pah ke sana yer... :D

Purplelicious:
memang ramai budak2 suka ngan sesame street nie kann.. dari zaman kite sampai lar zaman skg nie hah..

Deqna said...

mak ai.. mahalnya nak bergambar ngak derang nie.. nasib nuar ada amik gambar tu kan.. tak yah nak beli2.. membazir je kan..

NeenaAnuar said...

Deqna:
memang pun mahal! tapi nasib baik lar diaorg kat sana tak restrict kiteorg nak amik gambo.. kalau tak harus aku meroyan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails