COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, October 26, 2009

Sea World @ Polar Bear Shores

Okeh.. destinasi kite yg berikutnyer adelahh di...


Polar Bear Shores!


Ok.. kat sini... kiteorg tengok Polar Bear... Wahhh... sgt eksited sbb nie first time aku tengok polar bear secara live... hihihi....


Muke2 org eksited! :D
Nampak kat belakang kiteorg tu ade 2 ekor polar bear?



Polar yg pertama ....



Dia get ready tuk buat show tuu...
Dia akan berenangg.....



Then Diving!



Then dia akan memanjat dinding tuk naik ke atas permukaan air....
Oh ya.. gambar nie dirakam dari sudut bawah pulak...
Kat situ kite leh view dari sudut atas kolam & bawah kolam!



Then.. dia akan berrrKuaak Lentang!
Teball seehh bulu diaa...
The water must be ice cooled!



Lepas dia dah kuak lentang...
Dia laid back sambil floating...



Then dia akan lap2 kan muka dia..
Cam org baru lepas mandi lak buang air dari muka...
Cute sgt dia time nih! hehehehee....



Ok.. nie yg sekor lagi...


Dia tengah menjemurkan diri dia..
Buat sun bathing tuuu... hehehehee...


Memang cute jer bear2 niee... tapi nampak cute tu kalau kite berada jauh dari dia lar kannn.. kalau ko dah berdiri depan2 dia... sure dah tak cute dahh.... hehehee.. but part dia mandi.. diving then buat back stroke tu kannn.. memang cute giler lar... semua org yg tengok aksi si polar bear nie terkekek kekek gelak taww.. sbb muka dia yg penuh innocent tu kann.. then ngan slumber jer berulang2 kali dia buat aksi yg sama tanpa rasa jemu... cam seolah2 dah keje dia itu jerr... diving... back stroke... diving then back stroke.. kalau aku citer mungkin korang tak rasa lawak tuu.. but kalau korang tengok aksi cute dia tu... I'm sure u ollzz pun akan terkekek sama... so now korang imagine jer lar yerr... hihihi... :D

7 comments:

lidasyah said...

phew penat imagine ni.. tp cant get it .. how?? dpt baca pengalaman neena pun dah seronok...

Superstar said...

ala comelnyer!!! rasa mcm nak peluk2 bawak tido je ok! u r one lucky gal!!

Cik Yayang said...

Comei nyer...
Bak kata rudy..yg dlm kolam tu "dugong" ekk...hahaha

NeenaAnuar said...

lidasyah:
alamak.. tak dpt nak imagine yer... nanti nak check balik ade record tak kat HP.. kalau ade i'll post it here later.. :D

Superstar:
hihihi.. memang pun Sue! cutee jerr.. but kalu betol2 bawak tido, takot esok pagi kite yg dah innallillahh.. hahahaha...

Cik Yayang:
hahahaahahaa... dugong yek? lawak lar si Rudy tuuu... :D

Deqna said...

comelnya.... cam teddy bear lah pulak tgk yg tgh telentang berjemur tu...

aku kan tak yah gi gold coast pun takpe.. sbb aku dah rasa cam pergi dah ni..hehehe

Mak Izz said...

owh so comelnya beruang2 nih. gebu gebas dengan bulu tebal dia tuh. air pulak, wow jernihnya.. mmg betul2 best!

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehee.. memang pun... geramm jer aku tengok 'si teddy' bear tuu..
Bagus2... ko memang betol2 mengembara bersama-sama aku nie... hihihi..

Mak Izz:
yea.. air tu rasanyer air batu yg sejukkk sesangat.. sbb polar bear nie kan perlukan tempat yg sejuk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails