COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, October 20, 2009

Rounds by Nabilah!


Layaannn lar si minah kechik nie menari keh!



4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaha mcm2 gelagat ok minah cinonet nie..terhibur hati..

Deqna said...

fren.. dah balik KL kan?? cpt2lah story mory pasal vacation nie.. tak sabar nie...

p/s: syabas! hari2 ada jer entry autobpublish.. walaupun ko sedang bercuti...

Suki Cida said...

hahah gedik sehhhh... dia ni bagus la... tak malu kan??? mesti suke perform kat sekolah ni?

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hihi.. dia memang penghibur hati pakNgah & makNgah dia... :D

Deqna:
aku dah story separuh kann.. sabar yer.. banyak lagi yg bakal menyusul kelak! ;D
p/s: hihihihi.. supaya blog aku tak sepi... ade bahan ok lar kan.. kalau tak der.. memang akan sepi punnn.. hehehee...

Cida:
ha'ah.. dia memang tak segan2nyer.. main belasah jer.. kalau mat bangla bawak dia lari pun dia akan ikut jerrr.. hehehee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails