COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 22, 2009

Warner Bros Movie World @ Wild West Show!


After show budak2.. jom kite tengok "Adult Show" lak! eerrrkk.. sesuatu kan? hahahaa...

Ok ok.. kat dlm Warner Bros tu ade show Wild Wild West... show yg ala2 Cowboys!



Cowboys!!

and.....


CowGirls!
Pengg! Peng!!

Sila tahu yg gambar2 diatas adelah merupakan Toilet signboard...
Hahahahaha.. situ pun jadik bahan tuk kiteorg amik gambo!



Bergambar disekitar kampung Cowboys sebelum show begins!


Tak lama lepas tu about 1/2 hours Cowboys show pun start... it's about sekumpulan cowboys2 yg nak tujuk power and kemachoan masing2 terhadap seorang cowgirl! lawak memang lawak scene diaorg nie.. aku nak cerita lebey pun susah.. sbb keletah diaorg tu yg sgt2 lawak... so korang just enjoy the pictures lar yer....


Nie Cowboy yg paling a nerd!
More like bodo2 alang lar camgitu...



Tup2 keluar lak Cowboy yg agak Macho!
Anyway, memang hensem pun mamat nih!



Hah! that lady tu lar heroin nyer...
Dia lar yg direbut2 kan oleh cowboys2 tadi nie...
Seee, lawak tak lawak lar dia leh lak pegang pistol camgitu!
This scene really2 hilarious!
Oh ya cowboy nie another cowboy yg ala2 naughty sikit arr...



Trreenggggg......
Diaorg dah start dah nak fight each other....



Waattccchaaa!!


Haiiyakkk!!



Waaahh.. tetiba ade aksi angkat kain!
The cowgirls in action!



Ok.. show dah abis...
Ehh.. tapi ade adventure rides wild west larrrr....



Nampak tak kat belakang aku tuu ade rides?
uuuuuhhhhhh.. aku teringin sgt nak naik rides tu OK...
But confirm basah punyer kalau dah naik rides tuu....
Maka aku abaikan sajee... tapi tak per lah...
Rides nie more a less kat Genting tu jer...
So, tuk puaskan hati... Aku posing cun2 kat pokok kaktus
Yg berbelakangkan rides tu.... ngeh.. ngeh.. ngeh...


Ok.. dah abis membakar diri dibawah sinaran matahari kat wild west show nie... lepas nie kite lepak kat tempat teduh lak...


Ehhh.. bukan kat sini yerr....
Nie menunjukkan betapa penatnyer laki aku berjalan kat taman tema tu yg baru setengah hari sajork!! hahahaha... tu lar padan muke, nak sgt berjalan kannnn...
Dah2 jom kite pegi tengok show berikutnyer laks!!

4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

oppsss asal lak selak2 kain nie...kan dah nampak suaq pendek tue..heheheheh... enjoy nyer kan..kita tengok cowboy show dekat a famosa melaka jerk huhuhuhuhu...

lidasyah said...

wah best ni.. ida tgk mcm ni pun kat melaka before.. but maybe this is more enjoyable kan..

nasaoji said...

ader lak aksi selak kain yer,..ishh..ishh...

NeenaAnuar said...

Purpelicious:
ooo.. kat A Famosa pun ade kann.. lebih kurang lar kot show dia... coz neena sendiri tak penah pegi yg kat A famosa tu...

lidasyah:
oohh.. ida pun tengok kat a famosa yer.. mungkin lar kot show nyer more a less lar kot...

nasaoji:
hahaha.. tu lar pasal dik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails