COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 1, 2009

Potong Rambut


Sapa yg potong rambut hari tu? Aku kah???


Laki aku daaaaaaa......

Tak der maknenyer aku nak potong rambut aku... sayang wooooo.. tapi memang rambut aku dah panjang giler gak nih! tengah dok pikir2 biler lar aku nak potong nie... tak der lar nak potong banyak... kalau nak potong pun potong sikit2 jer.. trim2 lar gituu... tengok lah camner.. maybe before raya nie ker... aku mungkin akan trim sikit lar rambut aku yg dah panjang mengurai nie...

Oh.. ya... ade sbb naper nuar potong rambut awal dari yg di jangka... sbb dia patotnyer nak potong just about 1 week before raya.. tapi since dah ade shooting... langsung dia potong rambut awal dari jangkaan asal... nak tau about our shooting session yesterdayyy.... tunggguuuuuuuuuuu...............

4 comments:

lidasyah said...
This comment has been removed by the author.
lidasyah said...

mati2 ingatkan neena nk potong rambut tadi..

ida dah terbayang la rupa baru neena.. rupanya en teman.. heheh

Deqna said...

tulah aku ingatkan ko yg potong rambut rupanya pelakon lelaki yg potong rambut..hahaha

NeenaAnuar said...

lidasyah:
hehehehe.. tak der lar.. sayang arr nak potong.. tapi rasanyer harus jugak di korbankan before raya ni kot..

Deqna:
hahahaha....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails