COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 2, 2009

"Kalau Bergambar Camgini Mak & Abak Tak Marah!"


Lee nak amik lar gambar HasFifie hari tu kat T.T Wangsa... pastu pasangan yg hangat di pasaran tengah bercinta skg nie tak tau camner nak posing! Tak tau nak posing ker... malu nak posing HasFifie?? *wink wink kat Hasfifie lagik!* hehehehe....

Apa lagiii... Meh sini ade tok guru nak ajoor!



Haaa.. pose jek cam gini...


Belasah jek cam gini...



So mari kite lihat aksi mereka!!





OK Lah Tuh!!!
Alaaaaaaa... malu malu kucinnn lar pulak! huuhuu...



Pastu aku ckp lar kat HasFifie niee...


"Since korang tak der ikatan yg sah lagi... so tak leh lar aku nak ajor korang aksi2 sebegini..."



Jgn tiru aksi sebegini sekirenyer anda belum sah bergelar suami isteri yer! Ahakss!


Then diaorg dok bantai gelak.. pastu Hara ckp....

"Ehhh.. Neena.. bahaya tuu.. kalau Mak Abak tengok nanti kene marah!" (almaklum lar Mak & Abak ade FB & jugak Blog.. huhuhu...)



Kiteorg bantai gelak lagi.... pastu Nuar lak ckp....

"Ok.. Ok.... kite amik gambar camgini.. for sure Mak & Abak tak marah!"




Biar lah kami berdua yg interprem! Ahakss!!


Peaceeee!!!
Sure Mak & Abak tak marah kannn....
(maaf pakcik.. makcik... gurau2 jer... kot2 lar terbaca blog saya niee.... hehehee...)



Tengok En. Fifie tuu.. gelak tak hengat di atas usikan si Nuar!


Kami semua memang tergelak sakan lar this time!


Memang best this moment! HasFifie sporting abis walaupun di awalnyer mereka like verry the control maluu gituh! huhuhu...


5 comments:

Suki Cida said...

nak buat aksi yang halal tu, ajo la akok dan abenya.. hahaha... harus la ijat panggil mak dengan abak lepas ni... sila tengok aksi anak anda... wakakak... alah memalu... nasib time aku dulu mak abak tak active FB dengan blog...kalau tak harus 100 kali rotan tangan... awwwww...

lidasyah said...

cikgu yg bagus.. ala2 mesra tp sopan lagi posing tu kan.. heheh.. nice shot...

Deqna said...

ko neena kalau ajar dorang pose cam tuh memang kena bantai lah ngan mak ngan abak fifie..hahah..

tapi aku memang suka bergambar kat titiwangsa.. memang cantik.. tingat masa muda2 dulu bergambar ngan shah kat titiwangsa masa bank nyer family day..

Hasra_Razali said...

mmg gelak sakan kita semua kan? hahaha...mahal tu shoot2 tu, sbb susah nk nmpak En.Afifi kita gelak besar cm gitu...:-))

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
ohhh.. boleh saja kalau nak ajor kak long ngan abg long nyer... tapi tak leh malu2 taww! tu syarat yg paling utama tuu... hehehe...
takper... now confirm tak kene rotan dah sbb dah halal kannn... :D

lidasyah:
hehehehe... TQ Dear!

Deqna:
hahahaha... pasai itu lah aku tak ajoooor... biar lah aku ngan nuar jer yg buat pose tuu.. hehehe..
wahhh.. tingat masa muda2 dulu yerr.. gie lar amik gambar2 skg nie lagi banyak2 kat situuu.. harus gambar ko lebih cantik now nie kannn.. lagipun korang kan dah sah halal beb! huhuhuhu..

Hasra:
memang pun! golakk sampai tak ingat dunia.. we all really had fun that day kannn.. :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails