COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 9, 2009

1st Visit


Hari tu aku ade tanyer kot2 ade lar sapa2 yg leh agak aku berada di mana nie kann?


bergambar di tepi peti ais...


bergambar atas kerusi bulu...



bergambar ngan tikar terbang...


suka bergambar dekat cermin!


Tapiii.. tak sorang pun tak leh nak teka dengan tepat aku kat mana... Thanks Ida sbb buat percubaan yg agak baguss... tapi jawapan anda tidak tepat.. sbb umah neena baru nak siap part lantai jerk! hehehe...


So kalau korang tak tau aku berada dimana... meh lar aku reveal kannn yerrr... aku copy gambar2 nie dari blog dia.... :D


umah member aku nie laaa... sapa lagii..


umah dia kan ade kerusi bulu purple niee....


umah dia kan ade tikar terbang dari sarawak tuu...


and cam lah korang tak tau yg dia sesungguhnyer suka sgt bergambar kat cermin kannn...


Lepas berbuka di Laman Santai... my fren tu jemput lar lepak2 kat umah diaorg... mula2 tu aku ingatkan umah maknyer.. sbb aku memang hampir2 terlupa dah yg member aku nie dah ade umah sendiri ropenyer.. hehehe.. ye lar.... dia kan masih lagi tinggal ngan maknyer... So, we ollz pun ok jer... sbb tak penah lagi aku sampai ke umah dia tuu... before raya aku dah visit dah.. kire pre-visit lar nie... lagi pun dah dekat dah umah dia dari laman santai.. so kiteorg pun Zzaaaazzsss jer lar ke sinunnn...



Kawan aku nie memang dah tau lah yg aku sukakan air soya..
so, di dah siap2 belikan air soya tuk aku... TQ Fren!


Amboii.. seyes giler muka aku.... tengok apa tu?
Hah! sila tau aku dok tengok citer bodoss lagi bonggok kat TV3!
Cerekarama yg entah apa2 entah! tapi we ollzz just layan gitu2 jer lar...


Udah nyer cerekarama entah ke mana...
We ollzzz chit chatting... lagi best!
Kami berborak sakan.. sang suami buat apa???
Buat apa lagi.. as usual larr.... dok sibuk belajar DSLR masing2 tuu...


hahaha.. yg nie best!
apa yg aku tengok tu?
kalau korang nak tau, biler korang ke umah Deyna...
korang tengok lar sendiri yerr... huhuhu...


4 sahabat.... ;)



To Deyna & Shah...
Terima kasih daun keladi sbb sudi menjemput kami berlepakking dirumah anda yerr...

Borak punyer borak... sedar2 jam dah pun menunjukkan dekat kol 1 pagi... so, masa untuk pulang sudah tiba....


pulang kerrr???


takder maknanyer!!
huhuhu... leh sambung early sahur lak kat kedai mamak!



laki ku pekena telor setengah masak...
ohh.. en. shah pun sama gak!
ish.. ish.. ishh.. suami kite nie kann... bukan main dia pulun telor tuu..
sampai umah isteri2 yg jadik mangsa!
Ooopppsss..... apakahh?? hahahaa...

8 comments:

Hasra_Razali said...

wah...neena dh smpai ke umah deqna..kami2 smua ni bila lagi, deqna...ahaks! tak malu nyer ku bertanya..:-)

Deqna said...

terima kasihlah kat korang sudi terima pelawaan kami ke rmh. Walaupun rmh kami takde papepun.. tu yg beli air siap2 tuh..hehehe...

eh memang best lah hari tu dari petang sampai ke pagi berlepaking..

tapi bab telur ayam kampung tu memang tak leh blah betul lah...

woi nape tak buat teka teki pasal telur berbulu tuh? hehehe

Deqna said...

Has.. sekang ni bukan tak nak ajak.. tgk ar nanti kot dah duduk sana nanti.. barulah best.. leh masak2.. sekang ni nando apa2 pun lagi..

Suki Cida said...

lor... hahah suspen je... raya belum sudah serbu ka? heheheh

lidasyah said...

mm sesuatu tul psl telur tu kan.. hahah ... adoi.. ter imagine plak.. kurang sudah pahala puasa ku...

NeenaAnuar said...

Hasra:
yer.. saya sudah sampai ke rumah dia... :D

Deqna:
sama2 kasihhhh.. eh ok lar tuu.. sbb korang pun tak duduk situ kan.. sapa lak yg nak jaga dapur ko kann... hihihi..

yup! memang best! nanti kite lepakking lagi yerr..

hahaha.. telor ayam kampung no comment! tetttttt...

uuuhhh.. haruss kahhhh aku buatt?? huhuhuhu...

Suki Cida:
haha.. pasai itu lar dikire as pre -visit! ahaks!!

lidasyah:
oooppppsssssss! ahaks!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah telur ayam..blik umah isteri jadi mangsa apakah?????sesuatu ok..hheheheheh

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hahahaha... memang verryy the sesuatuuuu... ahakss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails