COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 2, 2009

Hari Yg Enjoy!!


Huhuhuhu.... walaupun di bulan puasa... we ollzz tetap have fun!


Memulakan shooting session di kawasan Bukit Bintang area yg mana we ollzz duduk ngan slumber nyer kat depan Maybank & Mc Donald Bukit Bintang tuu buat videography (
lupa lak nak amik gambar time nie) tanpa mempedulikan org yg lalu lalang.... Then, we ollz berjalan kaki dari BB ke Berjaya Time Square pulak... time nie pun ngan slumber badak we both tak mempedulikan org yg lalu lalang kat kawasan sekitar nie....


Nampak tak main road tuu..
Haa.. kat situ ade traffic light...
biler asal lampu merah jer.. siap lar.. semua org kat atas motor & dlm kereta akan memberi tumpuan kepada......


2 org model niie....
Wahh.. model lar sgt kann... tak per bagi chan aku nak feelings2 artis! huhuhu...


Then biler kat dlm Monorel lagi lar kami berdua membuang segala kemaluan yg kami ade.. hahaha.. ayat... sbb sesungguhnyer kat situ ramai org kann... tempat pun sempit... mana nak lari..... hehehe... tapi tak per.. waktu tu aku anggap cam tak der org pun kat situ... yg ade hanyalah....


Aku & Dia!


Then yg kat yg kat sini pun kami ngan slumbernyer duduk kat Kaki Lima di kawasan deretan kedai di Jln Briekfields niee...



Duduk Bersila di Kaki Lima OK!!
But I loikeee!! lain dari yg lain dlm byk2 gambar yg aku ade.. ye lar.. kalau diri sendiri nak amik gambo takkan lar tak pasal2 nak duduk depan kedai org kannn.. mau org chop aku giler... nie biler ade professional photographer.. wahh.. rasa yg giler tuuu terus jek jadik tak giler!! huhuhu...


After that yg kat Titiwangsa tu not so bad lar.. sbb kawasan tu besar and tak ramai org.. but still ade gak lar yg perasan we ollzz tengah dok bershooting sakan.. so ade yg siap berhenti kereta & motor tuk tengok aksi kami2 niee... huhuhu.. so pendek kata.. dpt lah aku merasakan bagaimana agaknyer kalau aku jadik artis kann.. banyak tol org tumpu pada kite.. uuishh.. which I don't think so I'll like it.. coz I would prefer a Freedom life! wwahh.. gituuuu...

Anyway... Jom tengok last few shots yg sempat Lee snap @ Titiwangsa...


Hah! Amik ko! Terus duduk terjelepok!! huhuhu...
Itu adelah muka kepenatan seorang artis! hahahaha.. pasan!
Lagi di tambah ngan gaya artis yg mana siap org dtg bawakkan tisu lagik! ahahaha...


Waktu nie dah abis shooting dahh... ngan kehausan yg tahap melampau... tapi kami masih lagiii bolehhhh...



Tersenyum!!


Yeah... memang seronok!


And we both really had fun!


Anyway, really a big & special thanks to..........


Lee a.k.a Tuan Director!
(muka ala2 Faizal Tahir kan?? kann??)


Za yg comel lagi sweet!!
Coz sudi menemani suaminyer ke lokasi pergambaran!


Sesungguhnyer work with both of you are really2 fun! kalau lar aku kenal you ollzz before kawin dulu.. harus aku amik korang jadik aku nyer official videographer! tapi tak per.. mana tau nanti2 nak buat wedding anniversary ker kan.. harus I panggil you ollzz OK!


So, now jom layan model2 dari syarikat telekomunikasi...



Yang Kuning dari DIGI....
Yang Biru semestinyer CELCOM...
Dan yang Hitam tu tak sure lar dari syarikat telekomunikasi mana.. maybe syarikat baru kot.. hehe.. patotnyer pakai merahh... baru lar betol dari Maxis!


Nice Pose!


Picture with editing!


Cuba tengok sapa yg paling rapat sekaliiiiiii........ hahahaha....
aku nak larikkkkksssssssss cam Cida lah!


Ok.. oOk.. gambar yg nie agak unik sikit!! apa2 pun aku nak mintak maaafff ngan Has dulu.... Ampunnn Hasss... Neena nak bergurau senda ngan Has di siang hari jerrr... huhuuhuhu...



Aksi apakah itu Has?
Aiseh Has.. rugi tuu.. En. Fifie dah posinggg sikit punyer baikkkk kat situu...
Susah wwoo nak tengok En. Fifie posing cam gituh! huhuhuhu..
Jgn kejar Neena yerr Has.. tak cukup tanah Neena nak larikksss taww!! hahhaha..


Okk.. so that's all about my shooting yg mengambil masa selama satu hari suntuk! Berjalan sakan from one corner to another corner... walaupun puasa.... tapi tak pikir dah about puasa... sbb seronok gak lar buat outdoor shooting niee... hehehehe... tapi lepas dah nak abis shooting tu.... mula lar dah terbayang2 air kelapa dahhh.... tu pun sbb tuan director yg leh tersebut air kelapa... pergghh.. terus aku dah terbayang air kelapa dahhh.... yerr lerr... seharian buat outdoor shooting.. jalan berapa punyer jauhhh... tapi waktu buat tu tak rasa... bileer dah nak abis tuu... haa... mula lar teringat macam2... tapi alhamdullilahhh.... we ollzz tetap teruskan berpuasa OK!


Yeay!! Memang Enjoy!!

10 comments:

lidasyah said...

Finally... seronok nya.. yang tgk ni pun seronok.. apatah lagi org tu yang menjadi model seharian kan... kan..

kalau ida paling malu dlm putra lrt ar.. sume pandang... hehehehe..
lain ok lagi kot sbb at least.. takde org dekat sgt kan..

neena & en teman.. tumbs up...

Hasra_Razali said...

nice shoot kan..syabas kt en.director and also kpd model2 yang mcm bertauliah tu kan..:-)

Liea said...

aku pun enjoy tengok korang!!! **wondering mcm manala plak videonya nanti!

Emmelly Hanafi said...

amboi...bukan men lg...makin cantik rambut kak neena..pe rahsianye..

Deqna said...

memang lah fun... tgk pun best jer... poser2 pun tetap menten kan..

tapi gambar yg second last tu kan memang unik sekali...hahahaha.. ampun has...

nasaoji said...

mmg nampak enjoy sungguh!..

tu dia ..apa kak has wat aksi posing tu?..

ala kak neena, nak merapatkan lagi ler tuh...;p

Mohd Rosli said...

aku dahaga sangat2 waktu ni.. huhuhu

NeenaAnuar said...

lidasyah:
yeah Ida.. memang fun sgt that day walaupun puasa kann..
Hahaha.. we ollzz memang slumberrr badakk jekkk! buat tak nampak jerr org2 di sekeliling tuu... huhuhu..

Hasra:
Yeahh.. syabas to tuan director!!
Wahh.. model bertauliah kahh?? hehehe..

Liea:
Thanks beb! tu lar aku pun tak sabar nak menanti kemunculan nyer!

NeenaAnuar said...

Emmelly:
wohhh.. rambut tu tak der rahsia apa lar emy.. just gie buat blow jer hari tuu.. heheh..

Deqna:
yeahh frennn.. puasa puasa jugak... pose tetap pose beb! hehehehe...
hahahaha.. unikkannnnn... hik.. hik...

nasaoji:
yup! it was really fun dik!
hahaha.. tu kene tanyer kak has sendiri!
yerrr gituh lar nampak nyer dik! hehe..

Mohd Rosli:
hahahaha.... kiteorg pun dahaga giler Lee waktu niee.. biler hang sebut pasai air kelapa tu lagi lah membuatkan aku tak tahan dah... hehehe.. anyway... thanks for everything Lee! It was really fun that day to work with U!

p/s: nanti kalau dah siap video nyer roger2 lah yer... hehehehe.. tak sabar nih!

Suki Cida said...

neenaaaa cida tak perasan entry ni bole???? nak komen...

pasal pasangan yang baju itam tu... ku boleh jamin FIFI will never berani nak pakai baju merah... hahahah percayalah kerana ia nya benar... but rasanya kalau Hasra paksa, mungkin la kot.... wakakaka... tunggu jugak FIFi pakai merah... me and abang dia sedia nak golak je.... pink insya Allah tempoh terdekat. heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails