COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 4, 2009

Jom Jalan-Jalan!!


OK... mungkin ade yg dah tau.. dan mungkin ade yg tak tau.... aku pun tak tau lah... tapi nie saja lah aku nak bagi tau (ehh.. berapa banyak tau daaaaa)...


Bermula dari hari nie... 4th September 2009 - 6th September 2009 (Friday till Sunday) berlangsungnyer pesta yg tiap2 tahun aku tak penah missed tuk pegi... setahun 2 kali OK.. setiap bulan 3 and setiap bulan 9... pesta apa tu kalau bukan........



MATTA FAIR


So kepada sesiapa yg ade plan nak gie holiday.. nak dpt good deal... sila lar luangkan masa anda ngan berkunjung Matta Fair 2009 yg bertempat di PWTC nie yerr.... anyway, aku tak tau lah camner sambutan Matta Fair kali nie... sbb ngan H1N1 now nie kannn.. maybe affected sikit kot.. tapi on the other side yg aku leh terpikir lar.. since ramai org yg tak nak travel coz of H1N1 nie.. maybe banyak travel2 agency yg akan turunkan harga kerr.. manalah tau kannnn... errmm.... apa pun... korang yg nak pegi just check it out and try your luck ok! Kalau nak di pikirkan penyakit nie... kat mana2 pun kite leh dpt penyakit kannn.... tak kire lah di mana punn.... sometimes tu tengah duduk tak der buat apa2 pun... kalau dah sampai masa dtg ajal... tak cepat... tak lambat... sooo... like me.. I don't want to think so much about it.. as long as kite berdoa pada Allah supaya sentiasa lindungi kite dari penyakit2 berbahaya dan jugak amik lah langkah2 keselamatan sebaik mungkin... Insyallah everything is gonna be fine!

Anyway.. antara package yg aku beli waktu Matta Fair bulan 3 hari tu adelah....





Dan....





So for this time... aku sendiri tak tau lah nak pegi ker tak... masih lagi dok berpikir2 nie... rasa2 cam nak pegi... kang kalau dah pegi... sangkut lak! adoiii... laaa... errmm.... so far dlm tangan dah ade satu trip yg belum lagi pegi nie which is coming soonnn... errmm.. kang pegi nie kang... kalau sangkut.. adoii.. terbang lagi duit aku... errmm.... how.... howw.. howwww...


7 comments:

nasaoji said...

tingin nak p..tp, d kala mcm ini, mmg kompem tak leh p... :)

Hasra_Razali said...

Wah menarik nyer...boleh plan baik nyer ni..agak2 tu pas2 la tiket kt teman di sini yerk..hahaha

Deqna said...

ala aku tau.. mana mungkin ko lepaskan peluang keemasan kan.. aku yakin mesti ada punya satu trip sempena anniversary korang tak lama lagi ni kan???

or maybe time ni korang nak wat kelainan ker? bersanding lagi kat kg pengantin ker?? hehe

lidasyah said...

bestnya... plan la neena kalau dpt cun price...

ida tumpang seronok.. takat ni takde plan nk travel mana2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah nasib baik baca blog sis baru teringat tentang MATTA FAIR tue..memang ingat nak g gak sebab nak sebey sesuatu destinasi nie..tuk next anniversary..hehehehe...thanks sis..sebab buat N3 pasal nie..kot x..harus dah lupa nie..

Suki Cida said...

nasib ku mengandung... kalau tak harus ku seret zamani... wakakak...

Superstar said...

hhmm tak pergi pun matta fair tuh.. dah busy dgn bende lain.. :p dpt tak trip best2?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails