COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 16, 2009

Migrain Lagiii....


Migrainnnnnnnnnnn aku dtg lagiiiiii... aarrrrrggghhhhh!!!

Semuanyer bermula ngan sinus aku yg semakin teruk!! biler dah bersin banyak kali.. mula lar dia attack kepala aku .. terus jadik migrain!!! Since last nite aku tak tido ngan betol... asyik bersin jer non stop.. even till now pun masih lagi bersin... kepala aku berdenyut2 dah nieeee.... sakitnyerrrrrrrrrrrr.... uhuk.... uhukkk.... :(

p/s: entry baru tuk hari nie takder... tapi aku dah ade beberapa new entry which is aku dah siap2 buat autopublish hari tuuu... so korang layan jer lar cerita tu dulu yer! aku sakit pale nih!!


2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

take a gud rest sis..migrain memang sangat menyakitkan..huhuhuhuh

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
huhuhu... Thanks sis! now migrain lepas raya laks... sbb makan banyak sgt... hihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails