COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 8, 2009

Dimanakah Saya Berada Pada Hari Sabtu Yg Lepas?


Waaahh... aku rasa ni lah title entry aku yg paling panjang so far.... huhuhu....


Sabtu lepas aku berada di.....





Sini....


Dan jugak........







Disini....


Agak2 ade yg leh teka tak kat mana aku berada dikedua-dua tempat tersebut???


4 comments:

Deqna said...

weh kat ne tu?

purak2 tak tau ni. Hehehe

lidasyah said...

ida baru tau jer dari your new post.. heheh..

tp 2nd picture tu sumpah tak tau kat ner.. hahahah.. tp mcm kat rumah .. ke rumah baru neena?? mmmm

Suki Cida said...

neena... tetibakan cida mcm rasa gambar2 neena ni macam ada peminat misteri yang ambik senyap2 kan... hahah nasib 10 tahun lepas nuar nan ado camera... harus gambar ko bersepah dia ambik waktu sesi tenung tu...

ps nuar selagi tag tak siap... ku ungkit sampai ko muntah... hahahah

NeenaAnuar said...

Deqna:
alaaa... purak2 tak tau lar pulakkk..
entah.. aku pun tak tau kat mana lah tu yerrr... hihihi...

lidasyah:
bukan rumah baru lar Ida.. dah tau kan umah sapa.. hihi...

Suki Cida:
hahahaha... betol lar cida.. biler cida ckp and neena tengok balik.. yeezzzaaa... harus si nuar like ala2 paparazzi time tuu..

ps: bagus cida.. buat lar dia sampai muntaah darah sekali pun.. ku suka! ahaks!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails