COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 11, 2009

Pagi Yg Ceria!


Semalam makan nasik banyak sgt agaknyer waktu berbuka... mata aku dlm kol 10:00 mlm dah tak larat nak bukak dahh... berat sgt2... mengantukksss giler.... sempat gak lar aku buat solat terawih beberapa rakaat.... (eh perlu ker aku bagi tau kat sini yg aku buat solat terawih & solat fardhu semua??? bukan kah perkara baik itu perlu dibuat tanpa ade rasa riak?? kalau aku citer kat sini aku solat lar.. aku buat terawih 50 rakaat lar misal kata... aku rasa cam dah jatuh riak dah tuuu.... why aku ckp camgini? hehehehe.. tak der lar... actually ade lar si mulut puaka malah jahanam tuuu... cuma mulut dia tu jer yg belum nak di panah petir lagiii... huhuhuhu... aku doa nie dibulan2 ramadhan nie... tak pasal2 kang ko kene lak panah petiirrr bebetoiii baru ko tau kannnn.... sbb asyik dok sibuk nak bawak mulut puaka ko tu sana sini about me! anyway, to that bit*h... "ko jgn ingat aku tak tau ko sapa... aku sgt kenal ngan ko OK!")


Eeehhhh... sorryy lar yerr.... lain yg aku nak citer lain lak yg aku tersasul kat sini.... idok ler ... kebetulan pulak apa yg aku nak ceritakan tu ade kaitannyer... soooooo... ku selitkan lar sekali... ngeh.. ngehh.. ngehh.... but don't worry... title aku "Pagi Yg Ceria" tu tetapp ceriaaa OK! sikit pun perasaan ku tak tercemar dek mulut puaka jahanam tuuuu...

Nak tau naper pagi ku sgtt ceria pagi ini.... mmmmmmm... ini lah sebabnyer...



TemanAnuar said...

ohh anje....anje jgn sedih ye..bee kat sini sentiasa bersama anje selalu, di dalam keadaan susah dan senang...bee sentiasa memahami perasaan anje...so anje jgn bersedih lagi...bila anje sepi, bee lah penemannye, bila anje sedih, bee lah penghiburnye dan bila anje boring, bee lah pelawaknye....so bee sentiasa sayang anje..muuaahhhh... (September 10, 2009 10:31 PM)


Yeahh... My Bay-Bee drop this comment @ this entry last nite.... aku dah terlelap dahh... kan aku ckp tadi aku dah tido dlm kol 10:00 mlm... Sumpah!! aku tak larat nak tahan bijik mata aku lagii... So secara tak sengajanyer aku dah pun tertido sampai ke pagi... abis ke laut aku nyer niat nak buat beberapa perkara malam tadi... huhuhu...

Masuk2 office pagi nie... as usual lar aku check blog... tengok2 dia sent that comment! Waahh.... sgtt bervungga-vungga hati akak dik nonnn... senyummmmmmmm jer aku baca komen dia... berulang2 kali lar aku baca....

Tak sangka gak aku blog nie leh merapatkan lagi hubungan kami yg dah sedia rapat nie... coz sometimes kata2 secara lafaz & penulisan nie berbeza lah aku rasa... feelings dia tu lain2.. tak sama... nie pada aku larr... org lain aku tak tau... tapi as for me... kalau hubby ckp secara lafaz lain aku nyer feelings... and biler dia buat secara penulisan.... lain pulak feelings nyerr... so pendek kata.... dua-dua aku suka!!! kedua-dua feelings itu sgt bessttt!! huhuhu...

To you my beloved husband...

Thanks for your comments!
Seriously.. you're not just part of my life... but you're my WHOLE LIFE!



Eh ok lar.. dah lar tuu.... nak wat keje sikit nie.... kang aku sambung blogging balik! semangat hari nie ... so kene kasih lebeyyy rajin!!! ~Adios~

6 comments:

lidasyah said...

You are so lucky to have him in your life... moga kebahagian ini kekal abadi selamanya..

Suki Cida said...

oiii mulut puaka... aku tak rasa pun bagi tahu kat blog org tu sembahyang, menjadi kesalahan... rasa tu puaka yang jeles la neena, kan kan kan? Bukan riak, nak bagi tahu aku tak bertudung punnnnn aku tahu asas agama aku... dow!ok aku emo di sini...suke cari pasalkan???

Mmg blog merapatkan hubungan hubby and wify... tengok je deqna... ku jeles memula...than bila kena diri sendiri, mcm syok sbb macam kita ni kadang2 ada benda kita tak leh nak luahkan kat suami... hanya di blog... so kalau suami prihatin, dia bukan sekadar baca, dia tahu isteri dia dlm kesedihan, kemurungan, it better sbb selalu penulisan tu sesuatu yang iklas... dan lahir dr hati... sbb apa??? sbb menulis tak ada org sergah...kalau kita cerita, sometime ke laut jugak jadinya...kan?

NeenaAnuar said...

lidasyah:
Thanks Ida...

Suki Cida:
hahaha.. memang org itu jeles lar tu cida... apa lagi kannn...

sbb memang payah.. kalau kite tulis kite bersolat, kite dikatakan riak.. tapi biler kite tak citer pasal kite bersolat atau melakukan ibadah... kite di tuduh tak melakukan solat.. So macam mana?

Tapi tu lar cida.. memang si mulut puaka tuu.. kalau nak tau.. dia memang sentiasa sgt menjeless kalau neena buat apa pun.. ade saja yg nak dikatanyerr.... so no big deal lar... hehehe..

yeah.. memang ade gunanyer jugak lar blog nie dlm hubungan suami isteri.. hhihi...

Suki Cida said...

hahah she jeles.... sbb neena cun, vogue... sbb tu la...

Deqna said...

so kawan2 sumer marilah kita jaga suami kita sebaik2nya..sbb tanpa mereka sapelah kita..hehehe

wat pesanan penaja pulak nie..

NeenaAnuar said...

Cida:
hahahaha.. nie bukan nak riak lar.. but it's the fact... sesungguhnyer ku memang lebih vogue dari si Dia tu larrr... huhuhuhuhu...

Deqna:
wahh.. memang hebat pesanan penaja niee.. aku agreed!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails