COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 30, 2009

Beraya di Rumah Cik Hasra


Lepas makan Dim Summ... balik bilik hias2 diri sikit...



Hias lar sgtt kannn... hihi..


Actually si Nuar lar nie dok test mengambil gambo kat cermin...
Asal daaannnn jer laki aku tuuee...



Actually, biler plan jer nak ke Kuantan.. aku terus terpikir kawan aku yg sorang tuee.. sah2 dia balik beraya kat Kuantan kannn... and then dia penah lar ckp yg umah dia dekat area2 pantai berserah... and Swiss Garden memang pun terletak di area pantai berserah... so dah dekat sgt lar kannn... so, biler dah betol2 decide nak ke kuantan tu.. memang aku spare satu baju kurung kot2 kalau nak ke rumah dia... nama pun beraya kann.. tak syok ar kalu pakai baju biasa2 jer.... hihihi....

So, aku biler sampai kat Swiss Garden.. letak lar status kat FB yg aku berada di Swiss Garden.. terus kawan aku tuee comment on my status.. katanyer swiss garden tu dah dekat dah sgt ngan umah dia katanyer.. dan dia pun menjemput kami tuk beraya umahnyer... kalu tak dtg beraya cam sajeee lar pulakkan... dah dekat sgt dah punnn... and since we ollz pun tak der buat apa hari kedua di swiss garden tuuu... terusss lar kamii zaaazzzzzzzzzzssss ke umah kawan aku tueee...




Tuan Rumah.. Hasra!

Before bertolak gie umah Has tu.. ade lar dia bagi guideline camner nak ke umah dia... tapi waktu tu entah cam pening lar pulak rasanyer... tak leh nak masuk direction yg diberi oleh Has.. walhal direction dia tu senang jer punn.... and memang senang ssgt pun nak kerumah dia dari swiss garden tu... tapi dah pening nyer pasal.. mintak tolong Has amik kiteorg kat Mobil yg dekat ngan umah dia...


Kakak Hasra...

Umah Has tak der sapa pun waktu tuee.. dia ngan akak dia jerr... sbb parents & abg dia gie buat umrah & beraya terus disana... so tinggal Has jer lar ngan ditemanii oleh anak2 buah nyer yg comel2 belaka....


Susah-susah jer Has ni tauu...
Kiteorg dah kenyang giler makan Dim Sum sebelum dtg...
Tapi still lar we ollzz jamah hidangan yg dihidang oleh Has ngan akak nyer Mee Goreng..


Lepas makan.... mee makan.. kuih pun makannn.. lepas tu tak der buat apa lah.. just borang2 and jalan2 keliling umah Has.... Cantik umah Has nie.. umah dia satu jer kat atas bukit.. leh nampak laut lagii... tapi tak lar jelas sgtt.. but still leeh nampak larr...

Jom layan gambar jer lar yerr... korang perhati kan betol2 tauu....





Besar tak besar lar umah Has!
Berapa banyak kerusi & sofa yg we ollzz dok lepak dan berborak...
Pendek kata semua sofa lar aku rasa... hihihi..



Aku suka ngan pokok renek tuuu.. cantik!
Sempat lagi posing kannnn.. hihihi...


Posing kat pokok bonzai lak!


Lewat ptg camtu kami minta diri laaa... then Has tanyer nak gie pantai tak? then we ollzz kata boleh jerr.. nak kenal2 pantai kat umah Has pulakkannn.. tengok2 kawasan kampung....


Kami di pantai Berserahh....
Anak2 buah Has pun ikut sama....


Tengok... cam cermin kannn?? ade reflection...
Tapi mereka adelah kembar yerrr.. they are really cute!


Waktu nie tengok apa entah... tak ingah dahh..
Happy semacam jek...


The Honda Geng...


Tuan punyer Honda.. :P


Apa punn.. terima kasih lar kepada Has atas layanan baik yg diberikan... sampai jugak kami ke rumah Has kannn.. anyway lepas nie pun akan ade lagi occasion yg bakal memungkinkan kami sampai lagi ke umah Has kannnn.. *wink* *wink*


6 comments:

lidasyah said...

wah bestnya area rumah hasra ni... nyaman jer tgk gambar2 kat situ.. berangin jer.. beterbangan rambut neena er...

Hasra_Razali said...

Neena, it is Beserah...bukan berserah..berserah pada yang Esa ..hahaha..

Tapi..mmg has happy sgt Neena & Nuar smpai ke kampung has..harap jgn serik, n jmput la dtg lagi untuk apa2 majlis pn yang akan dtg yer...hehehe...

Liea said...

seronoknya... banyaknya umah ko dah raya... aku? herm.. tak gi mana lagi... sepinya raya taun ni

Deqna said...

hahaha kelakar komen has tuh.. berserah kepada Allah..

Deqna said...

eh lupa nak cakap.. memang bestlah tgk kawasan rmh has tu.. dah lah atas bukit.. memang nyaman sekali lah...

NeenaAnuar said...

lidasyah:
ha'ah.. memang bestt... angin kuat gak lar sbb tepi pantai kannn..

Hasra:
hahahahahahahahaa... adoi laaa... lawak tol... jari ku begitu laju menaip tanpa proof read..

Ehh.. tak serik lerr.. insyallah kalau ade kesempatan.. harus kami kesana lagi.. :D

Liea:
Liea.. meh lar dtg beraya umah akuuu... jgn sepi2 okkk... cheerr up dear!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails