COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, August 30, 2009

Nak Get Ready...


Now, nak kuar jap lah... nak gie potong rambut.... sbb tadi pengarah dah call ckp pagi2 esok dah nak kene start shooting!

Wahhh... sgt teruja for the first time shooting tomorrow... tak tau lah cam ner rupenyer.... Hehehehehehe....

Tak per.. tak perr.... hopefully everything is gonnaa be fine tomorrow! ;)

6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah shooting..nak jadik artis kah...hheheheh..xsabar nak tunggu next story nie..

Liea said...

wah wah jadi pelakon plak ek?!!!
syabass!!! ni yg aku nak petua jadi kecik ni... hehehehe congrats dear!(jgn2 aku silap sudah!heheh)

Deqna said...

cpt update! aku tak sabar nak tgk rambut baru ko tuh.. pastu tak sabar nak dengar citer pasal shooting ko tuh..

Suki Cida said...

pengarah??? apakah??? heheh

lidasyah said...

uishh.... filem apa??? tell me tell me....

NeenaAnuar said...

To All:
Dah tau kannnn apakah shooting yg dimaksudkan itu.... hehehehee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails