COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 2, 2009

Shooting @ Titiwangsa


From KL Sentral we ollzz zzzaaaasss ke tasik titiwangsa lak... which is our final destination of the day! Kat sini memang cantik lar amik gambar... kawasan hijau kann.. aku memang suka ngan kawasan2 camnie...




Lee tengah set kan portable Mic for us before start video recording...


Berpoloh-poloh sementara nak start shooting! huhuhu...


Love this shot!


Hahaha... Lee amik apa tuue??



Kasut aku daaaa.... kat tengah2 tuue.... hehehehe...



Shot yg sempat Lee amik waktu aku pakai ker bukak kasut entah!


Nice shot!


Siap baring2 lagik!


Waahh... I Loike bersantai-santai begini!


Ku dah berkaki ayam sajok...
Ye lar.... rosak kasut sehh biler terbenam dlm tanah nanti...


Wohhh.. tetiba jadik serious! Asal?
Tak der lar.. dok lap peluh tuuu.... & jugak abuk2 rumput yg dah melekat lepas baring sakan kat atas rumput tuu...



Kat titiwangsa.. we ollzz buat recording about 10 things that I don't like about him/her (Nuar/Aku) & 10 things that I like about him/her (Nuar/Aku).... adoi.. jenuh lar berpikir sampai siap tulis lagik takot lupa waktu buat recording nanti.... but end up ok lar dpt gak lar 10 things yg Suka... yg Tak Suka tuu payah nak dpt 10... sbb majority nyer OK for both of us.. so yg Tak Suka tu adelah dlm 4 sajerr...

Ok... actually lokasi pergambaran dah berakhir di sini... tapi masih ade lagi yg aku nak kongsi ngan korang... so watch out OK!!



7 comments:

lidasyah said...

bestnya scene baring2 golek2 kat rumput tu erk..

ni dah betul hindustan jap kan..

waiting next entri.. :-D

Hasra_Razali said...

Hehehe...Neena, even guna portable mic pun, kitaorg yang kt tpt tunggu ni pn leh dgr suara Neena...:-)

mama-syira said...

aku ingat iklan Celcom tadi sebab baju biru hehehe

Deqna said...

sesuai sgt tau ko bwk watak amik gambar kat taman, guling2, baring2.. ko balik amik mood kajol ok..hehehe


pro photog amik gambar apa pun cantik kan.. amik gmbr kasut pun cantik..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik jerk gambar landing kat atas rumput tue..hehehhe cam hindustan lah...btoi kata deqna tue..amik mood kajol..

NeenaAnuar said...

lidasyah:
ohhhh.. memang tersangat best part yg baring2 tuu... sememangnyer leh dpt mood hindustan... ahaks!!

Hasra:
hahahaha.. biasalah... I'm a loud speaker! huhuhu...

mama-syira:
memang pun! we ollz kat sana memang dah di chop model celcom! hehehe...

Deqna:
memang dlm mood hindustan pun beb time tuu.. hehehe..
yeahh.. gambar kasut tu amatlah cantik.. suka sgt aku tengok!

Purplelicious:
hehehehe... TQ sis!

Suki Cida said...

tertinggal aku lagikan... hahah lariksss banyak sangat...wakakakak

anyway tak miang ke badan baring??? neena dah sebijik kajol da baring2 atas rumput... Li ambik tak time guling2??? hahahah... wah hebat tul kisah cinta korang... ada rezeki nak pujuk en zamani la... hire Li buat life kitaorg lak... hahahah... baru ada umppppp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails