COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 8, 2009

Geng D90


Sebelum aku proceed with aktiviti selepas berbuka tuu... jom lar tengok Geng2 D90 nie haaa...


En. Anuar & En. Shah


Tuuuu diaa.... masing2 dah keluarkan gadget masing2 dah....


"Oohhhh..." kata si Shah...


Ceeaaa.... D90...


Maka sambil2 menunggu waktu berbuka tuu... sempat lar Shah blajor sikit2 dari si Nuar... alaaaa.. bukan lah terror mana pun laki aku tuu... dia pun masih lagi dlm peringkat pembelajaran... cumanyer mana yg dia tau tu dia share2 lar ilmu tu ngan Shah....

Maka yg sang isteri buat apa???



Buat apa lagi?? Buat bodooo larr... hahahaha...



Tak der lar... we olllzzz harus lah menjadik model2 buat sang suami tu kannn... manalah nak carik model freee lak tuu... huhuhu...

5 comments:

lidasyah said...

yezza.... berjumpa sudah .. boleh la tukar2 ilmu n pendapat kan.. tp naper gambar model sekeping jer ni..

more picture please.. hehehe

Suki Cida said...

"bagus... duduk main camera diam2... jangan buah sepah2 eh..." yer ke ayat macam tu???macam barang maianan ku tengok dua2 tu pegang

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bertemu geng nie..best nie..mesti gempak nie gambar2 nnti nie..heheh cpat la sis letak kat blog..teruja nie nak tgk nie..

Deqna said...

derang kalau dah bertemu.. dah tak ingat dah bini memasing.. sibuk ngan kamera.. tapi time nak shooting pandai lah cari bini memasing tuk jadi model kan..

NeenaAnuar said...

lidasyah:
ha'ah.. since beli nie lar pertama kali mereka itu berjumpa..

hehehe.. nak tengok kann...

Suki Cida:
huhuhu.. gituh lar gamaknyer..

Purplelicious:
tak der lar gempak mana pun sis.. but sis dah tengok kann gambar2nyer?

Deqna:
ha'ah.. memang pun.. tang carik model baru ingat bini... hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails