COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 16, 2009

Jumpa Junior Sek. Menengah


Malam Sabtu lepas dlm kol 10:30 mlm camtuu.. lepas solat terawih... (kang ade pulak mulut2 puaka jahanam yg kata aku tak solat kannnn..), after almost 12 years... aku berjumpa balik ngan aku punyer junior waktu sekolah menengah dulu.. aku from 5 dia from 3 kalau tak salah...



Nie lar junior aku... Natsha Aimee..


Agak2 korang kenal tak ngan dia? kalau sapa mengikuti radio Era dulu & now X-fm (formerly known as X-Fresh FM).. dia adelah DJ radio di Era satu ketika dulu... and now dah under X-FM... aku pun tak sangka leh contact ngan dia balik.. kiteorg dulu selalu main netball together2 lar...

One thing... Facebook memang bagus lar especially dlm bab 2 reunion niee... kiteorg bebudak SMHK nie ade group of SMHK lar.. so add lar into one another.. tak sangka one day baru2 nie jugak lar dlm bulan pose.. Tasha send thread kat FB aku... tanyer kenal dia ke tak.. ehh.. of course lar aku kenal kann.. takkan lar tak kenal... nak2 dia dah dikire ala2 selebriti gituu... macam2 pertandingan yg dia masuk... bermula ngan puteri felisa Era.. then dia masuk pertandingan Pengacara Jemputan Nona.. then dia jugak penak jadik pengacara Joran Ria... and macam2 lagi lar.. but wot ever it is... she's talented! aku bangga ngan junior aku nie... walaupun dah ade taraf2 selebriti... tapi dia Tak Sombong OK! She's very2 humble... ye lar kan.. separuh selebrity kan bukan main velagakkk nak mampuihh... but not her lar.. bagus dik.. keep it up yer!!


Lepak @ Old Town Ampang Point


Actually we both banyak persamaan... antaranyer... very talkative... very peramahhh.... happening & giler2... dan jugak kaki holiday!!! Tak sangka gak kami ade persamaan itu... yg dari segi berholiday tuu aku dpt tau dia pun suka holiday when she send me the thread message kat FB, kat situ dia dah ckp yg dia suka tengok gambar2 aku gie holiday... coz dia pun kaki jalan gaks... huhuhu... but kalau dari segi talkative and peramah tu aku boleh see secara live lar kannn... memang kepoh biler mulut aku & mulut dia diganding kan... laki masing2... very the sopan gituu... bini2 yg cam nak rak berborak dan bergelak sakan... hihihihi.. but it was fun!


Anuar & Azril (hubby Tasha)


See... sampai muncung2 mulut aku.. tangan harus lah naik kann...
*cool jek laki aku baca surat khabar kat situ! hihihi...*


Memang seronok lepak ngan diaorg malam tuuu... banyak bende yg we ollzz kongsi bersama... baik dari segi info percutian & jugak pasal kehidupan masa depan... business pun ade gaks.... huhuhu.. maybe we ollzz akan berjumpa lagi lepas niee.. coz kami2 nie tinggal dia area ampang saja.... so anytime jer kalau nak roger2...

To Tasha & Hubby... thanks for sharing lots of thing with us that nite... insyallah kite akan lepak lagi together2 yerr...


Couple yg sgt sempoiiii...

7 comments:

Suki Cida said...

cantik... patut macam pernah tengok... bagus la kalau dia tak sombong.kawan2 ku tak selebtri tu... velagak macam satu dunia kenal... hahaha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memang sangat berguna jugak kan kadang2 laman web sosial nie..leh jumpa balik dengan kawan2 lama..dan kenal kawan2 baru...

Deqna said...

cun lah dia. Cam model lah...

citer pasal business? Apakah? story me fren...

NeenaAnuar said...

Cida:
ha'ah.. memang dia tak sombong.. sgt2 humble!

Purplelicious:
tu arrr.. memang seronok biler leh jumpa balik old2 geng! :D

Deqna:
memang dia cunnn... tak yah nak tepek makeup tebal2 punn dia dah sememangnyer cantikkss...

hahaha.. nanti aku story kat ko yerr..

Liea said...

wah small ghatering ek...
makin comel la dia!

NeenaAnuar said...

Liea:
ha'ah.. dia makin cun now nie... and very2 humble tooo!

Adliza Azilda said...

Kalau ada event company selalu jumpa dia. dok fikir sape la dia ni. smpi la masa big event company bulan lepas, baru dpt tego n baru la tau sape dia. dia memang peramah =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails