COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 8, 2009

Boleh?


Dlm LRT....


Si Suami : Hari nie entry apa yg you nak publish?


Si Isteri : ??? (sambil angkat kening sebelah memandang tajam ke arah si suami...)


Si Suami : (Senyum sumbinggg....)


Si Isteri : Wahhh... sesedap rasa jer yerrrr... you ingat senang sgt ker nak perah otak tuk create entry tu sayang ooiii.... Yg you tanyer I nak publish entry apa hari nie... You tuuu biler agak2nyer nak buat TAG about our loves chronology tu???


Si Suami : (buat muka ceebekk manja....)

Si Isteri : Haaa... tau punnn.... so sila buat TAG itu secepat mungkin yer sayanggg....

Si Suami : Alaaaa... nanti2 I buat lar.... penat tuu nak kene pikir camner nak tulis ayat tuuu... nak recall balik sejarah2 lama...


Si Isteri : Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. Tauuuuuuuu Punnnnnnn!!! Itu lah yg I rasa setiap kali nak create entry OK... hehehehe.... So tiada alasan buat mu!



p/s: Bay-Bee sila langsaikan hutang anda secepat yg mungkin! *wink* *wink*



5 comments:

Suki Cida said...

ha tu la... dok order je... ingat senang nak crate entry... *sembunyi belakang neena* tak mo lariksss sbb dah tak larat... wakakaka...

bila lagi ni nuar... ni nak marah ni... nak tahu asal pandang neena macam tu... hahahah... copat!!!! tak baik oooo anak cida TERINGIN nak tahu... hahahah... meleleh2 taik telinga baby ku nanti... hahaha... tetiba...teringin makan air liur meleleh... teringin nak dengar??? ha baik langsaikan...

Deqna said...

tu lah pasal mereka ni tau order jer tau.. bila lambat update sikit dah bising2.. tu lah laki2 kita nie... suh update sendiri..ermm harammm..

lidasyah said...

haha nasib la lakiku tak view lagi my blog.. kalau tak.. apa la dia akan ckp kan. hehhe..

jgn kata en anuar tu.. ida pun tertunggu update neena...

Liea said...

muhahhaha aku nak tergelak la neena dear baca entry ni.. aku tertunggu-tunggu gak your new entry... LOL
P/s memang nak cari idea ni bernanah kan... ( feel the same!)

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
hahaha... tu lar kann.. senang2 jer dia nak buat permintaan...

haa.. marah dia cida... neena tiap2 hari dok remind dia about the TAG tau...

Deqna:
haa... kannn... aku pun tak kose gak nak layan kengkadang tuuu.. tapi since dia dah ade satu TAG yg dia kene buat... tiap2 hari aku dok bising kat telinga dia lak.. soh buat cepat2 tag tuu.. bagi dia lak rasa camner susah nyer nak create entry kannn... hihihi...

lidasyah:
hehehe.. TQ Ida.. muaaahhh!!

Liea:
hahaha... yeah... memang sgt2 bernanah kengkadang tuu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails