COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, September 17, 2009

Meraikan Kami...

Antara yg diraikan pada malam ituu...


Atas sbb apa kami diraikan??


My officemate... Mr. Jeevan & Mr. Navin..


Mereka berdua tu diraikan sempena genap 2 tahun dah diaorg keje kat office aku niee... oohh.. bukan office aku yerr.. company boss aku larr... aku hanyalah pekerja sahaja... hihihi...

Apa yg diaorg dpt??


Mont Blanc Pen!
Sama cam apa yg aku dpt biler aku genap
2 tahun bekerja kat company niee...
Aku dpt pada Oct 2007...
and now pen tu dok duduk dlm almari cermin IKEA kat umah aku..
Nak pakai sayang sgt lar kononnnn...



Boss aku nie memang murah hati larr... 2 years kerja dah dpt pen yg veryyy the expensive OK! branded lagi tueee... kalau harapkan aku sendiri nak beli if let say lar aku ade duit sekali pun... I don't think so I'll spent beribu ringgit just for a pen lar... I would rather spent duit yg beribu tu tuk gie holiday or beli handbag lar... hahaha... that's why aku really hargai pemberian boss aku nie...


Boss get ready for small speech...


Then aku lak dpt apa?? Gambar kat atas tadi tu kann aku pegang envelope...


Aku dpt duit rayaa.... huhuhuhu...
Yg kat atas tu wifey boss aku...


Alhamdullilahhh.... syukur sgt2 rasanyer.... every year... so far tak penah lagi tak dpt duit raya dari boss aku nie... dlm persiapan raya biasanyer memang banyak pakai duit kann... so ngan duit raya nie.. sgt2 lah membantu dlm persiapan raya aku tiap2 tahun...

Oh yaa.. bukan lah aku sorang jer yg dpt duit raya tuuu.... semua org yg menyambut Hari Raya dpt lar duit raya dari boss akuu.... actually boss aku nie memang akan bagi duit raya tuk semua perayaan... termasuklah Chinese New Year, Deepavali & Christmas... so sapa yg celebrate time tuu... dpt lar duit raya time perayaan diaorg...

Aku memang salute lar ngan boss aku nie.. walau pun dia non muslim.. tapi sesungguhnyer dia tak kedekut tuk share profit company ngan staff2 dia... aku memang sentiasa doakan supaya boss aku nie dimurahkan rezeki lagi berlimpah ruah.. supaya rezeki dia tu secara tak langsung jatuh bergolek pulak kat akuuu.... huhuhuhu...

Anyway, to you my Boss...
"TQ Very Very Muchhhh... U're such a wonderfull Boss I ever had!"



Muka gumbira dpt duit raya! :D


6 comments:

Suki Cida said...

wah best! bos cida memula buat macam tu...pastu dia berkira... hampeh last2 semua tunggu hujung tahun dpt bonus...

Liea said...

rezeki rezeki rezeki baru dpt bonus now duit raya! kalaula boss aku mcm tu.. ada nak clerk tak? LOL

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnyer dapat duit raya...rezeki..rezeki....sis co name apa??nak try mintak keja la jugak..ahhahahahahahahahah

dkny said...

baru i notice... 'genuine comments'!! hahaha... mesti letak tu jg huh?! anyway, pls pinjam space utk congratulate ex-colleagues saya ni.... congratulations to jj and navin!! i still have 1 yr and 3 mths before getting something, hopefully, in berachah... :) and of course, selamat hari raya kpd blogger + sesiapa yg menyambutnya!! cheers...

NeenaAnuar said...

Cida:
hihihihi... ok lar kannn.. at least dpt gak bonus di hujung tahunn...

Liea:
alhamdulillah babe! hahaha.. clerk? kalau ade nanti aku roger2 kat ko yek... ;)

Purplelicious:
hihihi... syukran.. syukran... sib baik tak tertaip Syukri.. hihihi..
my company is a oil & gas pipeline consultant... hihihi... leh jer.. cuba2 lar antar resume.. mana tau ade rezeki kannn.. :D

dkny:
hahahaah.. baru notice ka?? of course it must be a gunuine one... hihihi...
No worries... just say what ever u wanna says here darren... u're most welcome! ;)

don't worry.. i guess u will get something from berachah in 2 years of services... Thanks Darren!

-oP_ida- said...

akak MATA Booolat...

bertuahnyaa badan kamu..dapat rezeki tuh.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails