COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 1, 2009

Shooting @ Berjaya Time Square


Ok... Please take note yer... kesemua gambar2 dlm entry nie adelah hak milik mutlak Tuan Pengarah a.k.a. En. Mohd Rosli...


Malam tadi jugak aku bawak lappy tuk copy gambar2 yg di ambil waktu photo shooot disiang hari tuu... Tak menyabar2 lar sgt2 kannn... hehehee... Lee pun tak sempat nak buat editiing lagii... aku dah cilok gambar2 dari dia... ahakss!! tapi ok lar kann.. at least aku amik yg raw copy.. yg lepas editing tu biar lah menjadik hak esklusive Lee.. ewah... huhuhuhu... coz dah tentu2 yg dah di edit tu akan menjadik lebih menarik gambar2nyer kannnn.... So ok lar tuk blog nie ku belasah yg version raw material sajork! Anyway.. Thanks Lee for your courtesy! ;)

Ok.. our first destination for photo shooting @ area Berjaya Time Square....



Before bermula sessi photo shot!


Contoh Gambar yg belum di edit....


Contoh gambar yg Lee dpt edit malam tadi...


Kami sgt2 gumbira ... walaupun di bawah sinaran matahari! huhuhuhu...


Walkin'


Action Jatuh yg tak berapa nak menjadik... ahaks!!


Suka sgt ngan gambar niee.. cam ala2 iklan gituh... huhuhu...


OK.... itu lah antara our 1st session of photo shoot @ Berjaya Times Square area... nak tengok lebih lagi gambar2 menarik... sila tunggu yerr..... banyak lagi niee! Harap bersabar. yerr.. :D
~Adios~

9 comments:

lidasyah said...

cantik.. sgt cantik.. romantik.. loving.. nice :-P

Hasra_Razali said...

cayiok...cayiok...selamat meng-upload gmbr yer..hehehe...kami menanti kan nya...

Suki Cida said...

awat neena sekarang makin lawa dan berseri eh??? jeles jeles ni! jahat tak cida, neena... time neena wat2 jatuh tukan, cida bayangkan kalau nuar macam dolu2... hahah mau patah tkang kawan tu... ampunnnnn larik lariks

Liea said...

cantik!! nak tengok lagi!

Deqna said...

ermmm cantik... harus hasilnya nanti lagilah cantik.... tak sabar nak tgk output dia....

p/s: tak penat ke shooting bulan2 poser nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah nice to see nice to hold lah...santeks la sis...sweet jerk...sempat tue posing di bulan posa nyek..heheheh

nasaoji said...

akak, sik letih kah kak?...

hurrrmmm...cantik sesgt..!

NeenaAnuar said...

lidasyah:
TQqqqqq Ida! Muaahh!

Hasra:
hehehe.. dah publish pun kann..

Suki Cida:
heheheeh.. ye ker makin lawa.. biasa2 jer lar cida...
hahahaahahaha... cida, biler nuar baca comment cida niee.. dia kata.. budak nie nak kene KEJAR niii.... tapi dia gurau2 lar... dia tak kisah punn... dia tau cida pun gurau jugak kannn... hihi...

NeenaAnuar said...

Liea:
THanks Darling! Dah tengok kann kat FB?

Deqna:
TQ Fren! insyallahh.. harus lah cantik kott.. dah tentu2 air tangan tuan director tu kann... hehehe.. nanti dah siap leh lar tengok kat umah aku kottt... sbb kat sini dah tentu2 tak leh nak upload...

p/s: penatttt giler beb.. tapi seronok + enjoy punyer pasal.. lupa segala2nyer... hahaha...

Purplelicious:
hehehee... Thanks Sis! yeaaahh.. puasa pun harus diteruskan aktiviti berposingg niee...

nasaoji:
letihh gak lah dik nonnn.. tapi enjoy nyer pasal.. lupa sekejapan! hehehehe

TQ Dik! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails