COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 2, 2009

Shooting @ LRT Monorel


Bermula di area BB Plaza dimana kami lebih melakukan aktiviti videography... then we ollzz bergerak ke area Berjaya Time Square pula tuk buat photo shoot kat 'creative wall' yg warna warni tuu... Then, tuan pengarah ajak buat shooting kat dlm LRT Monorel pulak... so apa lagi... we ollzz Zzzzaassss ke Monorel Station @ Berjaya Time Square...

Secara tiba-tiba................




Ade org dtg....


Siapakah mereka??? Sapa lagi kalau bukan pasangan HasFifie tuuu... huhuhu... sian Fifie, Has jalan laju jek tinggal kan Fifie sorang2 tersangkut kat machine ticket tuu... hehehe...

Actually Lee memang dah ajak HasFifie tuk joint kiteorg on that day... saja lar kann tuk meramaikan majlis... and secara tak langsung dapat lah pasangan itu "menimba ilmu" tuk hari besar mereka nanti kann... vahh.. vahh.. vahhh... *wink wink kat HasFifie*


Sian Fifie terselindung di sebalik tiang!


Haa.. Nie baru nampak sikit...


Ok.. now jom layannnnnnnnnn gambar2 yg Lee amik inside da train!








Ok tu jer antara aksi2 di dlm train... gambar2 nie pun just as sampingan jer.. coz at the same time Lee still amik video gak kat dlm train tuu...

We ollzz turun kat Station KL Sentral.. then tuan pengarah plan nak gie buat shooting kat KL Sentral lar... tapi disebabkan dari Station monorel tu nak ke KL Sentral agak jauh kalau berjalan kaki.. so kami batalkan saja hasrat itu... kalu tak puasa rasanyer dah redah dahh...

Sudahnyer... we ollzz just hang around disekitar area Station Monorel itu sajer...










Without Editing...


With editing...


From KL Sentral Monorel Station... we ollzz bergerak ke satu lagi destinasi yg agak menarik especially biler dlm gambar.... so check it aisleezzz!!



7 comments:

Hasra_Razali said...

Hahaha...
Lupa dataran tul Hasra kan, bila dh nmpak kawan...ku tinggal2 kan ajer si dia...hahaha..awak jgn marah yer, wak..pas ni saya tak buat cmtu dah ek...ampunnn! tak mo derhaka ekk..:-))

ok Neena...next....:-)

Suki Cida said...

sweet seh... i like!

lidasyah said...

cantik.. nk lagi... cepat2 la upload...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah..shooting dalam monorel lagik...sakan no..hehehhe

Deqna said...

org dalam monorel tu takde yg mintak otograf ko ker? kot derang ingat kajol tengah shooting ker...

apapun... ai loike..

nasaoji said...

cam org baru nak bercinta..amat romantis nya...

NeenaAnuar said...

Hasra:
wahhh.. next tuu... dah siap pun kann.. hehehe..

Suki Cida:
Thanks darling!

lidasyah:
huhuhu.. dah upload dah pun kat FB.. dah tengok dah pun kann.. :D

Purplelicious:
memang sakannnn sis! cam dah tak ingat yg diri tu berpuasaa... ahaks!!

Deqna:
hahaahahah.. takat hari tu tak der lagi lar... takat pandang2 tu ramai arrr.... huhuhu..

nasaoji:
huhuhuhu... TQ dikk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails