COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, January 14, 2011

Y.E.S. Year End Sales... Org Shopping Sebelum Hujung Tahun.. Tapi Aku Shopping Selepas Tahun Baru!


Y.E.S! memang aku rasa ramai yg waiting during this year end sales tuk wat aktiviti shopping kan! Hehehe.... cam aku pun tak terkecuali hari tu... seriously dah lamaaaaaaaaaa giler aku tak shopping camgini... biasa kalau shopping pun sehelai dua jerk dlm sebulan.. itupun bukan lah tiap2 bulan.. cam biler berjalan tu ternampak... aku grab jerk lah kalu dah berkenan...

Tapi aku shopping selepas tahun baru taww hari tu... sales still going on coz aku rasa diaorg panjangkan sempena perayaan CNY pada bulan hadapan... so rata2 kedai yg aku tanyer till when diaorg punyer sales.. majoritynye kata by end of this month of January.... seriously memang aku tak nafikan kalau nak dpt the good items with the good sales.. korang pegi lah during CNY sales! Memang rasanyer cukup hebat promosi2 & potongan harga yg diberikan.. 

Aku dah lama gilerrrr tak shopping kat Forever 21! So hari tu terjah lah kat Forever 21 kat Pavillion! Owhh.. memang banyak pilhan2 yg menarik.. tapiiiii majoritynyer pada kadar harga yg tak berapa nak discount! Yg discount hebat2 tu kebanyakkan nyer pada aku cam baju entah apapaentah... hehehe. Maybe not up to my taste kottttttttt... :p

Takpe... hati kalau dah berkenan.. don’t care! Discount tak discount.. kalau aku dah sukeeeeeeeeeee... ku rembatttttttttt kan ajerrrr... ngagagagaga...

So inilah antara rembatan yg berjaya aku lakukan pada awal bulan hari tu...

DSC_0473 copy
Ade 5 items kat atas tu semuanyer dari Forever 21.... and only the grey clothes yg belah kiri gambar tu jerk dari MNG!
Hehehe... gedik! Lepas kuar dari Forever 21... aku belasah gie masuk MNG pulak! Waimaaa.... tersangkuttt lah satu baju... huhu.. but sib baik lah yg tersangkut kat MNG tu berbaloiiii pembeliannyer! Dpt 50% discount tuuuuuuu.... so tak tahann tengok.. dah berkenan.. grabbbbb!! :D

Then kunon cam dah cukup lah shopingan kali pertama diawal bulan tuu.. tup2 last week.. en. teman gie main bowling under Maybak kat Sunywa Pyramid... againnnnnnnnnnnn aku terperangkappp! Huhuhu... ye laa.. busann tunggu en. teman main game bowling tak menang2.. so aku pun jenjalan lah sengsorang kat dlm Pyramid tuu.. sekaliiii.. masuk Forever 21 againnnn..   aku memang sukee giler shopping kat Forever 21 nie.. baju2 dia sempoi and nice.. banyak yg menepati citarasa aku laa... so biler ade yg dah terbekenan...  lepas en. teman abis main bowling..  apa lagi.. aku drag lah dia balik ke Forever 21 tuk bagi cop kelulusan pembelian! Hehehe.... So biler dia kata lulusssssss....

DSC_0476 copy
Inilah hasil rembatan kedua di Forever 21! Btw yg Jeans tu aku TERshopping kat MNG last week. during lunch time kat KLCC... huhu... sbb murah.. itu pasal aku rembat gak walaupun dlm hati penuh kekesalan selepas itu sbb $$$ dah banyak melayang! :p
Actually aku dah aimed for this shopping! Waaahhh.. nak shopping pun ade aimed2 niee... hehee... yeaaa... actually most of this clothing aku beli utk aku punyer vacation yg akan datang NIE nanti.. :)

Mula2 aku ingat nak pakai lah baju2 yg dah dibeli nie and then posing2 lah amik gambo.. pastu aku share2 lah ngan korang kat sini... tapiiii... nanti cam tak bestt lak korang dah tengok in advance kannn.. hahahaa.. ngadass tol si gonjeng nie! kee korang nak tengok jugak in advance baju2 shopingan aku nie? 

Waaaa... hari nie citer pasal barang2 shoppingannn jerk kannn... :D

30 comments:

mekchu said...

ohh... sesungguh nya mmg jeles...

btul tu, kalo dah suka, grabb aje.. nak tnggu sale, ntah bila pulak.. takut baju tu termasuk dlm mimpi.. hehehe...

neway, where is ur next vacation... try mengepoh klik link tu tp error la..

-aNida OtHmaN- said...

tudiaa skali sOping.....banyak tuh
syOKKKnyaa akak...

rezeki murah nie,alhamduLILLAH
rembat jaa akak dh di beri kesempatan kan.....eheheheheh

Kaseh said...

babe..cap yg ada munger2 brown tu macam comel jek..nati ko pakai amek gambo eh..nak tgk..lalalala

Iena said...

perghhhhhhhhhhhh... terbeliak bijik mata! pas perfume, MAC pastu selonggok baju nyer ha... menggeletik aku tgk...
dgn boot bagai... ko nk gi coti2 mana ni??? ngehehehee

Eri-chan said...

perghhh demi kan...aku kalau nak cuti pun suka beli baju baru..tatau kenapa...lalalalala..

Azmiezas said...

wahhh!!..shopping sakan..bestnyeee..
terapi minda la katakan..hehehe..

nasaoji said...

kedai tu suma ada saiz L kocik!..hurrgghh..telan liuq saja mak cik masuk!.. :(

Mak Izz said...

shopping ni salah satu dari terapi minda. dapat pulak kalau husband yg belanja :) bestnyer shopping!

mizzura said...

tadi masuk mango..memang tengah wat clearance..tapi takat aim je dulu lah..nak tunggi wit gaji jer..hehe

POSH76 said...

bessnyer soping2...kalau dah berkenan rembat jer

sW33tdARLiNG said...

spent money is the best ever therapy... kalau hati gumbira, jadi makin gumbira jadinya.. hehehe
sw33tdarling.com

Haseena said...

shopping is a good therapy. hee :D
cna kalau keluar mesti kena beli something, if not for me, I will buy for my sis or my bestie.
Awww, kak neena ku!
Nnt keluar shopping ngn cna ok!

:)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

shopimmm?? i likeeee!!! slm kenal!!~~



jom singgah my blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

SURIA AMANDA said...

DAH LAMA X PI SHOPPING...

Mimy Hamid said...

yan ..aku suka gambo org tunjuk hasil shopingan buat aku rasa wowwwwwwwwwwww...sila pakai dan reveal yer

NeenaAnuar said...

mekchu:
Owhh... sorry.. tersalah link.. now dah betol kan dahh... hehehe.. insyallah in this middle of the year! :D

NeenaAnuar said...

aNida:
hehehe.. alhamdulillah dear... thanks! :D

NeenaAnuar said...

Kaseh:
hehehehe... alrite beb! thanks! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
ngagagagagagaaaaaaa.... sabauuu beb! :p

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hahaha.. kannnnnnnnnnn... syiok jerk feeling tu kan! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehehe... biasa lah kak.. org pompuann kannnnnn... :D

NeenaAnuar said...

nasaoji:
huhuhuu....

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
hehehehe... betoi2.. totally agreed! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
yezzaaa... itulah prinsipnyer! hehehe..

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
yup! exactly! :D

NeenaAnuar said...

Haseena:
kannnn dearr.... ok ok.. nanti ade kesempatan kite dating sama2 kehh! :D

NeenaAnuar said...

WEIYDAWEINGWAFFA:
salam kenal dear.. thanks for visiting my blog yeah! ;)

NeenaAnuar said...

AMANDA:
takpe... nanti lissa sibuk shopping barang2 baby lak! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehehe.... insyallah beb.. nanti ku reveal yer! ;D

NeenaAnuar said...

mizzura:
hehehe.. takpe.. nanti rembat jerk biler dah dpt gaji yek! sempat lagi niee.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails