COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, January 26, 2011

En. Teman Ade Hati Nak Kawin Ngan Anak Dara Org?


Isteri:   Bee.. Nak makan apa malam nie? Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah Azizah lagi kaaa??? *nasi tu memang dia punyer fav food during weekdays sbb si isteri kalau hari kerja memang susah sikit nak masuk dapur! :p*

Suami: ha'ah laaaaa......

Isteri: you kawin jerk lah ngan tokey dia tu senang! tiap2 hari leh makan nasi dia...

Suami: *ngan secara spontan nyer menjawab*  ha'ah kann... kawin ngan anak dia kannn...hahaha...

Isteri: woooo... tak hagak2 yek.. org kata kawin ngan tokey tu mak dia si Azizah tuu.... boleh plak dia mintak nak kawin ngan anak dia yek! *btw, anak dara Azizah nie memang leh tahan laa... but yet tak leh lawan ke-gorjes-san si isteri yg gorjes gojeng nie! :p*

Suami:  hehehe.. ye laa.. buat apa nak kawin ngan mak dia... kawin ngan anak dia laaaaaaaaaaaaa.....

Isteri:  OK fine! siap ko malam nie! tido luar + get ready for something yg nak kene potong!

Suami:  uiiikss!! ayoyoyoyoyoyooooooooo.... jangan laaaaaaaaa.... 

Isteri:  takde maknenyer! ade hatiii kononn nak kawin lain... yg ade sorang nie pun tak terlayannn kerenah nyer... ade hati kunonn nak lagi satu... ceh! podah cett!! :p

Suami:  alaa.. bukan betol pun.. berangan & gurau2 jerk ngan you... hehehehe...

Isteri: apsal? takot kene tido luar kaa malam nie? atau takot you hilang something? nagagagagaga... *actually I pun tak sanggup you hilang something you... nyanyaaa I okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! :p*

Wooooooo... tengok tuuu... tak ku sangkaa rupe-rupenyer dia ade hati gakkss nak kawin lagi satu... dah2.. takde pujuk2... kalau nak pujuk.. sila plan for next VACATION pleaseeeeeeeeeeeeee!!!! :p

In a way aku confused.. apakah dia suke bebenor dengan nasik azizah tu disebabkan dia betol2 rasa kesedapannya kaaaahhh?? ataupun disebabakan oleh anak dara si Azizah tu kahhhhh? errmm.. tapi seriously pada aku memang nasik ayam goreng berempah tu sedap punnnn.. aku sendiri pun suke makannnnnnnn...  :D

OK FINE! tak yah risauuu... sbb aku masih gorjes gonjengggggg lagiiiiiii..... lalalalallalalaaa..... :p

33 comments:

makdara TERdiva said...

nanges baca N3 ni..sob..sob.. :P

Iena said...

hahhahaa... giler demand ko...
pujuk suh bawak vacation terusnya...
melampau nyahhhh...

sure ko x sanggup nk hlgnya yg sumthing tu!!! hahahhhaha~

-aNida OtHmaN- said...

hahahahahahah....... =D

~eZmALiZa~ said...

hahahahaha...kelakar gile kak neena ni majuk....hik3... :D nnati nak suh abang anuar tu gi bawak kak neena gi jenjalan la.. :D

Softtouch [Hanim] said...

jgn risau neena..xde sape yg boleh lawan kegojesan neena...betu ni!

Shu Shinju said...

HAHAHAHA....gelak saja...

sweet tol korang ni...

MiYOKO TACHIBANA said...

baca entry ni ngan mulut yg terbuka...hahahahaha

Queen said...

yabang hari2 sebut nak kahwin lg satu...sedey sangat..tp die bukan paham pun kite sedey..die gelak2 je...die anggap benda tu main2...tp nik tiap2 kalipun xrasa main2.

tetiap malam pun kalau terjaga..mesti tgk muke die...pastu nanges tanpa die sedar pun...

psstt..jgn bgtau yabang k!

Eri-chan said...

ko sanggup ke nak "hilangkan" something tu wei... hari2 kau nanges nanti..hahaha..
en teman sila bawak isteri gojes+gonjeng anda honeymoon sekali lagi..lalalalala..

NeenaAnuar said...

makdara TERdiva:
hahahaa... jgn la nangis kerana Anuar Jenggg MDT! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
ye laa.. apa lagi yg aku perlukan disaat diri memerlukan terapi diri, jiwa & minda kannn... hahahaha..

huhuhu... KONFEMMM aku TAKKK SANGGUPP weiii... ngagagaga... :p

NeenaAnuar said...

aNida:
wahh.. gelak besauuu nampak! hahahaha... :D

NeenaAnuar said...

eZmALiZa:
hihi.. chop!! anuar yg mana satu nie? anuar azaib or anuar zain? ngagaga.. :p

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hhehehee... maluusss lak tetiba! thanks dearrr.. ^_^

NeenaAnuar said...

Shu:
ngeeeeeeeeeeeee... thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hahahaha... jaga2 Tin.. kang masuk lalatt kanngg! ;D

Deqna said...

wah en. teman dalam diam2 kan...hahaha

jaga2 cik salmah..hehe

NeenaAnuar said...

Queen:
alolololo.. cedeynyerr! alaa.. jgn lah amik ati dear.. dia gurau2 jerk tuu... dont be sad okk.. i'm sure he only lovess yoU! :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
memang gelapp masa depan aku nanti beb.. bukan gelap masa depan diaa jerk! hahahahaa...

terima kasih sbb tolong sampaikan pesanan itu pada en. teman! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
jaga2 cik salmaahh apa nyer.. jaga2 cik neenaaa lahh! hahaha...

e.l.i.z.@ said...

kah kah kah..nk kawen ngan anak dia..gatal! pilih yg muda :P

ohhh nooooo...anuar zainnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mimy Hamid said...

gurau laki bini di kala boring kann....ala laki ni beb mulut je buat tak berani...malam tak dapat jiwa kacau..hahaha

Wahidah said...

byk sgt tips2 dr neena this lately esp pesal header tu..thanks sgt2 for sharing...

ratusiput said...

ahahaha....sib baik tak kena potong ko...

Azmiezas said...

terkezutt besar bila akak baca tajuknya..terus ke sini..

pandai sungguh Neena buat gempak...hehehe

sW33tdARLiNG said...

hehehee.. itu tanda suami sayangkan isteri.. dia nak tgk tahap kejelesan isteri la tuuu **sambil2 test market, agak2 bini marah tak kalau btl2 nak kawen lagi

hahahahahah
sw33tdarling.com

NeenaAnuar said...

e.l.i.z.@:
kannn! tu lah tak hagak2 si en. teman tuu...

Ngeeeeeeeeeeeeeeee... :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahahahaaaaaaaaaaa.. I loikeee ur statement beb! :D

NeenaAnuar said...

Wahidah:
hehehe.. u're most welcome dear! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
ngagagagagagaaaaaaaaaaaaaa... :p

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hahahahahhaaaaaa.... siann akak kannn... sowieeee.. :D

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
tu lah pasall... takpe2.. I tau dia test jerk tuu.. eceh wahh! :D

Emma said...

okay.. jeles tgk gambar akak and anuar zain... wuhaaaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails