COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 13, 2011

5th W.A. > 2nd Trip to Felda Residence Hot Springs Sungai Kelah_Part 2


Kiteorg pada hari check in tu tak buat apa pun... just lepak2 kat villa yg besauu gedabakkk tu jerk... kataaa nak relax2 kann.. so memang relax abis laa.... hehehe..

DSC_0725 copy
Kiteorg lepaking kat sini!

DSC_0728 copy
So layan kan ajerr gambar2 si gorjes gonjeng kat dlm entry nie yerk! :D

DSC_0731 copy
en. teman yg tengah2 tak berapa nak sihat time tu pun nak terjunn sama dlm jacuzzi tuu.. sib baik lah jacuzzi tu ade air panas.... sedappp jerk berendam dlm air panas!

DSC_0734 copy

DSC_0739 copy
Eeeiii.. checkhiii lah my buchukk time nie...

DSC_0743 copy

DSC_0744 copy

DSC_0745 copy
Korang layan kan aje minah nieee... :p

DSC_0747 copy

DSC_0755 copy

DSC_0756 copy

DSC_0758 copy

DSC_0752 copy
Photographer dah penat nak layan si gonjengg!! :p

14 comments:

-aNida OtHmaN- said...

gilewwww best.........

Mimy Hamid said...

hadoi gambar yang buat aku rasa aku ada kat sana join ko beb....pehhhhhhhhhhhhh syiok tgk ko rendam..lawa la tempat ni beb...sungguh teruja..bawa family best ni

Softtouch [Hanim] said...

bestnya berendam...cantik tmpat dia...

MiYOKO TACHIBANA said...

bestnye..sis neena..

sungai kelah tu kt ne..

Dee said...

syoknya..ada private jacuzzi..

NeenaAnuar said...

aNida:
hihihihi... nanti nida leh turun sini tuk percotian keluarga yeah! ;)

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehe.. ha'ah beb.. memang tempat nie lebih sesuai tuk percutian keluarga actually.. :)

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hehehehe... berendam sampai kecot2 hari tu.. :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
sungai kelah tu kat area Sungkai Perak dik.. you google nanti mesti jumpa! :)

NeenaAnuar said...

Dee:
hehehe.. tu lah.. kalau bawak anak2 pun best kak dee kat sini! :)

Haseena said...

Kak Neena,

Luth kalau ada motivasi mesti kena pergi sini and kolam air panas tu,
He play for felda utd this season,
and dia pun cakap tempat ni best!
and he will bring me one day bila both of us free,
kalau cna dpt good price cna ajak kak neena sekali ok! :)

nasaoji said...

bestnyer tgk!!!!...

tima kasih share kakak!

NeenaAnuar said...

Haseena:
hehehe... thanks darling! kalu dpt chan nanti pegi tau ngan Luth! :D

NeenaAnuar said...

nasaoji:
you're most welcome dear! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails