COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 4, 2011

Yeah! I'm Yourss 2 Years Old Now!


Kelmarin... 2nd January.....

genaplah 2 tahun usia blog aku nie!
Akibat ke-bzz-an yg melampau over the weekend.. so tak sempat nak create entry nie... takpe.. it's consider belated! :)

Selepas 2 tahun berblogging... memang aku tak leh nak nafikan lagi dah yg blog & jiwa aku dah sebati... kalau zaman dolu2... waktu tulis diary dlm buku... memang aku sumpah tak layan.. ade penah buat attempt nak tulis... tapi hanya berjaya takat sehari dua jerk... pastu haramm kot berganjak... maybe time tu aku nie jenis yg malas menulis... tulisan lak cam cakar ayam... so adelah sgt buhsan... skg tidak lagi.... diary alam maya sgt syiok! nak2 pulak aku memang dari kecik memang suke menaip... so sesuai sgt lah skg nie keje sebagai eksekutip dlm bidang typing! :p

Well.. 2 years... cepat betol masa berlalu... diam tak diam.. menjelang usia 2 tahun I'm Yourss nie...

Followers dah mencecah 305... and Entries dah cecah 1K!
Serious aku tak de letak any target for this... suratan @ kebetulan... cam cantik plak nombor followers & entries tuu... apa pun aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada my blog readers... yg sudi follow dan jugak yg sudi baca my blog secara silently! Really a BIG HUGS to you guyss!! atas support korang jugak lah... tak aku nafikan yg I'm Yourss nie masih lagi bernyawa sampai ke hari ini.. insyallah segala suke duka aku akan aku kongsikan disini selagi aku berdaya nak update blog aku nie yer! hehehe...

Walaupun followers aku tak mencecah ribuan cam blogger2 hottt yg lain.. tapi aku bersyukur coz traffic aku agak bagus everyday... in fact my Unique Visitor boleh mencecah 400++ sehari... ok! tahu angka tu tak lah besauu mana.. but yet I'm still have to proud of I'm Yourss rite? ye lah.. followers baru 300++... tapi Unique Visitor lagi lebih followers... ok lah tu.. means I've a lot of silent readers! Thanks guys! ;)

Dari segi followers nie kan... about concept "I follow you.. you follow me back" or vise versa! aku ade pandangan tersendiri about this issue actually... OK to be frank memang aku sendiri tak amalkan concept cara cam 'paksaan' tuu... aku lebih prefer kalau readers betol2 jujur & ikhlas dlm following my blog... but once mereka yg dah follow my blog... aku secara tak langsung akan follow balik blog mereka2 yg ade blog nie... CHOP! aku bukan amalkan 'you follow me.. i follow you back' secara 'kosong' yer.. aku follow balik it's b'coz aku nak kenal dengan lebih rapat all my beloved followers & readers... kalau aku tak follow blog kamo2 yg dah sudi singgah blog aku... camne kite nak keep in touch kan? so itu lah salah satu cara aku camne nak keep in touch with all my blog readers!

Walaupun ade blog yg aku tak ter-comment sometimes.. but believe me.. bile setiap kali aku buat blog walking.. tuk kesemua blog yg aku follow aku tak missed baca blog korang in order to take note apakah perkembangan korang secara terkini... so takde lah kirenyer aku follow buta jerk kannn... aku follow secara ikhlas... with 1 main reason i.e. in order nak keep in touch with you guys! Oh ya.. in case ade antara2 kamoo yg dah follow my blog tapi akak gorjes gonjeng nie terlepas pandang nak follow your blog back... just drop in your link yeah... Insyallah will follow you guys soon! Then we'll keep in touch here in alam cyber! ;)

And then pada kamo2 yg rajin mengomen my each entries... I really love you guys! Thanks a lot for your comments... and then to all of you yg selalu bagi compliments pada akak gonjengss nie... tak kire lah dari apa segi sekali pun.. TQ soooo muchh! Seriously tak leh nak bohong yg akak gorjes gonjeng sangattt blushinggg biler dpt kata2 pujian dari kamo2 semua... pipi akak yg pakai blusher pink nie terus bertukar jadik merah bak delima biler baca pujian2 korang tu... nak2 pulak ade yg ckp every day must terjah my blog.. sehari tak singgah rasa tak sah! hohoho... sumpah akak gonjengss terharu okkkk.. kalau betol lah kain boleh koyak.. memang dah lama boleh rabak di bahagian vuntut nie akibat explosion pinggul ku.... ahakss!! alhamdulillah... segala pujian bagiNYA... sesunguhnyer yg baik & sempurna itu dariNYA.. yg kurang itu sesungguhnya dari diri yg kerdil ini...

Insyallah lepas nie aku akan terus berblogging selagi termampu... ianya adelah semata-mata mahu mengabadikan dan berkongsi kisah suke duke & warna warni dlm kehidupan NeenaAnuar.... ♥♥♥ you guyss

~My life is my message.....  ;)~

27 comments:

sW33tdARLiNG said...

congrats being 2 yrs in blogging... i oso agree laa psl konsep follow paksaan ni...
dats y my contest takde paksa nak join kena follow me...
kalau uols sudi visit my blog, itu yg lebih penting dan utama...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Shu Shinju said...

1ST - header sgt chantek..suke !!
2ND - luv u too dear..:)
3RD - happy birthday to I'm yourss
4RD - miss u so much....muaaahh

stardust. said...

kak neena..teringin la nk lepak2ngan kak neena.hehe.saya dh lama dh jadi follower kak neena :) saya ni la y dulu email k.neena psl blogging issue utk saya pny assignment tu.igt tak?hehe.dlm ramai2 blogger..k.neena sorang je y jwb.k.neena tak sombong! ada blogger lain y sy tny mmg haram la tak reply pn email and comment. keep on writing taw k.neena!

love,
emma :)

Deqna said...

Happy birthday to I'm Yours... happy blogging fren!

~~lyna~~ said...

salam kak neena,
kte dh lame jd SR akk tau..x bce sehari xsah.mse tgedi tetak2 tu akak menyepi lame smpai ttunggu2 dinde kt sini tau...auww
blog akk best, kte de blog gak tp cm hampeh tu yg asik bjln tgk blog org..ngeh3

-aNida OtHmaN- said...

wahh pic ataih tuh memang terbaik....SANTEKK sangat.....

akak, tahniah yaa dh dua tahun berbLoging.....teruskan corat-coret dr kamu..

sy dr jauh sentiasa singgah di Blog Gojer gonjeng nieh....

♥ciK-t0ge ♥ said...

suda dua tahun ya...
hehe..
bagos2..
suke bace n tgk byk gmba2 kat blog sis ini... ^.^

happy 2nd year to bl0g sis neena! <3

m0ga akan p0st lg byk entry lepas nie...
beserta gmbar2 yg menarik..

Softtouch [Hanim] said...

tahniah neena...dah 2 tahun blog awk...teruskan beblog yer n nk pic2 yg cntik lagi....:)

rATu kEBaYA said...

Tahniah neena...

Mya said...

happy belated birthday i'm yours..
terus berblogging ya..

Idy said...

neena, really suka ur blog yeah!! since i first read ur blog terus jatuh chenta dgn akak gorjes gonjengss ni punya blog,everyday nak kena baca & mesti dekat office i lakukan kerja ini..heheh!!

anyway selamat hari jadi for ur blog..:)

xi da ya said...

congrats dah 2 tahun!
wah,hebat2.
dua thn dh rmi followers..hehe.
ps:dh 2nd yr,xnk wat contest or giveaway ke?hee~

Rinna said...

Happy Belated Besday to your blog yer Neena.. Moga teruskan berblogging..:)

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
Yup! exactly dear... btw thanks yeah! :)

NeenaAnuar said...

Shu:
TQ TQ TQ dearr!! missed u too! muahh.. muahh...

NeenaAnuar said...

Deqna:
TQ so much my dear fren! muahh.. muahh.. :)

NeenaAnuar said...

lyna:
salam kenal dear.. thanks for being my silent readers.... owh sgt terharu taww.. hope u enjoy reading my blog yeah! muahhhhss!! ;)

NeenaAnuar said...

stardust:
oooo.. ok ok.. I still can remember u dear.. hehe.. boleh jerk kalau nak dating ngan akak... insyallah ade peluang.. or kot2 terserempak ngan akak kat mana2... jgn segan2 nak tegur keh!

btw, thanks for being my followers yeah! keep on & enjoy reading yeah! hehee.. and thanks for your compliments sweetie.. muaaahh.. muahhh! ;)

NeenaAnuar said...

aNida:
TQ so muchh dear for your suppport!! I luv you! muahh.. muahhss!!

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
hehee.. insyallah dear.. thanks for your support keh! muahhs! ;)

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hehehe.. ok sweetie! TQ so much! *hugs*

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
TQ akakkk! :)

NeenaAnuar said...

Mya:
Thanks Mya! ;)

NeenaAnuar said...

Idy:
hi dear!! TQ sooo much for your support yeah! really appreciate it! do keep in touch ok.. luv & hugs! ;)

NeenaAnuar said...

xi da ya:
TQ dear! huhu.. niat nak wat contest dah ade.. tapi idea apa yg nak di contest kan tu yg tak tahu tuu.. huhuhu..

NeenaAnuar said...

Rinna:
TQ sis! :D

nasaoji said...

mmuuaahhh..

aper perkembangan terbaruk sayak?..haa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails