COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, January 14, 2011

Bertukar ke Armani Code & Ferragamo Pulak!


Year end hari tu... elok jerk perfume aku Diamonds tu abis.... alaa.. tapi kalau takat perfume nie tak yah lah nak tunggu year end sales ker tak... bile2 pun beli harga tetap sama tak penah berubah.. unless dia akan bagi sample2 yg banyak jerk and good package promotion...

Dah 2 tahun pakai Diamond... mula lah tergedik-gedikk nak tukar ke perfume yg lain pulak...  kalau ikutkan... aku cam malas nak tukar2 perfume nie.. coz teringat arwah mak penah ckp... kalau kite stick pada sesuatu perkara.. itu menunjukkan identity kite... tapi masalahnyer till now aku masih lagi tak stick2 pun ngan satu perfume.. paling lama bertahan pun 2 tahun jerk... hehhehe....

Ye lah.. biler dpt free miniature perfume yg baru... mesti aku cuba.. biler cuba ade yg berkenan.. and ade yg tak berkenan...  so end up... aku telah terbekenan sudaa dengan perfume.....

DSC_0472 copy
Armani Codes nie!
Ok.. sedikit fakta yg bukan auta about Armani Code for Women by Giorgio Armani niee...

~Armani Code was introduced to women in the spring of 2006. It is based on harmony between orange blossom, fresh spicy notes of ginger and warm sandalwood. A luminous opening captures the essence of two different oranges - bitter orange from Africa and sweet Italian orange. In the heart of the composition Tunisian orange blossom absolute makes a magical floral fantasy in alliance with jasmine Sambac. Its sensual trail brings a sweet unity of orange blossom, vanilla and a drop of honey~

Memang so far aku sukeee sangat lah ngan bau dia! dan yg paling penting en. teman pun suke gak... and then ade gak beberapa org tegur perfume nie bile aku pakai... memang bau perfume nie sangatt soothing la pada aku... it's sweet & also ade masa leh feeling agak sexy! hehehe....  tapi dari segi harga.. memang yg Armani Code nie lebih mahal dari Diamonds yg aku pakai dulu.. dulu Diamonds leh dpt 100ml dlm range harga RM250+++ but now Armani Code 75ml jer but harga tatapp RM250+++... huhu...

DSC_0471 copy
en. teman pun nak jugakkkkkkkkk... first time dia cuba Ferragamo nie... not bad gak bau perfume nie! I loike! ;)

19 comments:

Mimy Hamid said...

aku jua adalah favvy diamond perfume ..pehhhhhhhhh rasa macam beyonce jek pakai...skrang dah habes...huhu tak rasa dah

azzey said...

Bese gak beli nih....mmg boleh tahan bau dia..:)

p/s: dh lama x jenguk blog ni...dh tukar header ye dear....

NurSolehah said...

perfume hubby kita sama laa... bestt bau tu :)

ada kt entry....

http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/2010/12/bessttttbirthday-present-to-my-labiu.html

ni.. :) hee

Kaseh said...

waahh wangi eh babe..aku pun hantu parfum..betol la org ckp kalau tukar2 parfum mmg mengambarkan identiti kita..tapi dah minat..nak wat camne kan...

~eZmALiZa~ said...

ezma baru je tgk gamba perfume tu, dah terbau2 kewangian dye...hehehee... :D adehhh...belom mampu nak beli yg mahal2..kalo ezma beli, alamatnye, kene puasa sebulan... :D

-aNida OtHmaN- said...

WANGIAN terbaru yea akak...
pasni kalO pelOKk akak nak lelama skit laa biaq bau tuh jangkit ke nida lak kan......hehehehheheh

Softtouch [Hanim] said...

mesti wangi je kan...tgk pic nya pun tau...

Dee said...

mmg ada org suka stick to 1 perfume kan..tp dee mcm neena gaklah..suka tukar2..hehehe..

nasaoji said...

a ah..haga totap samer, tambahan ajer lain2..eeii..sama la kt kak..kt pun tak tetap ngn satu perfume!..paling bnyk beli perfume sama, clinique happy!..tu sajo..pas tu tukar2..

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehe.. best kan diamond tuu.. :D

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehe.. ha'ah... thanks! :)

NeenaAnuar said...

NurSolehah:
owh ya kaa?? hahaha.. same taste gituuuu... :D

NeenaAnuar said...

Kaseh:
hehehe.. tu la tuu.. :D

NeenaAnuar said...

eZmALiZa:
hehehe.. alaa.. nanti ezma dah keje.. mesti mampunyer nak pakai perfume2 camgini... akak dulu pun time belajar mana mampu... dah keje nie jer baru lah merasa dear... heheheh... :D

NeenaAnuar said...

aNida:
heheheh.. ok ok2.. kite pelokkk ketatttt kettaaaaaaaaaattttt naaaaaaaaa... :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hehehe... thanks... so far memang Neena berkenan laa ngan bau dia.. :D

NeenaAnuar said...

Dee:
hehehe... sama kite yer... :D

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hehehee... :D

shazwan said...

boleh pm saya for dexandra perfume sebagai ganti bau ori...gerenti jimat dan tahan lama...boleh google . 0162324539

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails