COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, January 28, 2011

Semalam Aku Sesama Pilih Baju Kat I-Setan KLCC Dengan Heliza Helmi AF5!


Semalam kann.. lepas kerja.. aku saja lah singgah kat I-Setan KLCC!  gedikkk nak pi survey baju2 kat Cultivation kot2 ade yg sesuaii.. coz aku cam dah lama gak tak shopping baju keje nie... so since sales still going on for Chinese New Year... so aku pun jenggah I-Setan... 

So dlm pada aku belek punyer belek baju kat rak baju... sekali ternampak seorang wanita yg sangatt putihhh melepak... tinggi lampai... sweet & jugak chomel berdiri dihadapan ku!  Eh.. cam kenal lah pulak budak nie... sekali tengok betoi2..

Laaa.. Heliza rupenyer! eh.. we are the blueeessss laaa.. :D *confirm aku nie tak cerah mana!*
Memang betol punyer putih meleeepakk budak nie... suke tengok cara dia bergambar ngan aku tuu.. cara pandangan mata dia cam tu cam ala2 Barbie Doll! and yes... her eyes really nice! cantikkss okkk...  and then dia tersangattlah natural beauty.. tak yah tempek bedak tetebal cam aku utk kelihatan cunnnn!  well.. aku rasa itulah kelebihan org yg berkulit cerah nie kan... aku memang notis.. kalau org yg berkulit cerah and nak2 pulak yg jenis kulit putihhhhhhh melepak tuu... memang tak yah susah2 tampal makeup.. bubuh lisptick pun dah cantik dahh kann... 

Well.. Neena gonjeng! sila ingatt .. ingatt dan ingattttt yg kamoo adelah darah campuran dari keturunan INDIA...  dan bukannyer dari keturunan Cina mahu pun Mat Salleh OK!!! *pasrah + bangga*

32 comments:

mrs.ecam said...

hai neena...heee mmg come heliza tu....tp xpe...bak kata makcik sblh umh aku...itam2 si tampuk manggis mkin itam d pndng manis nokkk heee

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

darah campuran cina nnt kulit ada tompok2 coklat macam saya. uhuk!!! pasrah.

sW33tdARLiNG said...

kan kan kann... kita kulit yg tak berapa nak cerah ni, mmg laa kena btl2 make up

wanna @anak pak ndak bun said...

akak neena ttp gojesssssssss ok =D

AIN NAZRI said...

uish... ain tgk kulit akak pon chantek jugak.. gebu dan licin mcm kulit tomato.. chantekkksss.. x yah putih2 daaahh

akuekah said...

dua2 comeL...(:
shuka2..(:

mekchu said...

tapi bukan semua yg berkulit putih, dia santik... mcm mekchu (putih kah?) susah nak menten kulit ni.. jerawat sikit, parut dah nmpk.. kira mekchu bukan kategori mereka yg kulit putih yang cantik.. mmg gifted kan.. neway, kita patut bersyukur... alhamdulillah......

*neena, give me 5!! kita anak mix.. kah kah kah...

deatH_luVer said...

muke heliza nampak penat oh...
:)

Lia said...

neena manis pe.. sweet aja...

MiYOKO TACHIBANA said...

sis neena, mmg da CUN...kacukan INDIA pun sweet sgt2....

sy bukan kacukan cina mahupun mat salleh...:(

Dee said...

heliza tu mmg lawalah..neena pun lawa gak..lps ni tepek gambar zz lak ye..

Mak Izz said...

sy pn prnh terjmp heliza dkt sogo, cantik yg amat. kulit sgt halus, mulus, putih melepak tu xyah cakapla kan. badannye kecikkkk yg amat. k'neena kecik tp heliza lg kecik kan? k'neena untung ada jugak darah kacukan, sy nih? kacukan jawa pun tak. hehe..

Softtouch [Hanim] said...

heliza mmg cntik n putih sgt..

neena cantiklah...manis sgt orgnya..n sgt gojes...

xi da ya said...

walaupon x putih,tp sweet ape?hehe..
tp kan kekdang kulit putih ni snang jerawat2 mau tumbuh oo..kan2?;p

Azmiezas said...

heliza tu tak mekap lansung ke?..betul2 natural beauty..

Neena..kita serupaaaa..w/pun kita berdua ni tak berapa putih, tapi manis ada tawww...ahakkss

NeenaAnuar said...

mrs.ecam:
Hahahahaa... I loikkeee ur quotes lah beb! :D

NeenaAnuar said...

0sh!Nz d' sen0r!ta:
owh.. kamo mix chinese yer? patot la comell gilerrrrrrr! :D

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
kannn.. kann.. kannnnn... sometimes leh jadik tensii kann... huhuhu...

NeenaAnuar said...

wanna @anak pak ndak bun:
huhuhuuuuuuuu... ya ka?? segann neh! apa pun TQ swettiee! muaahhss!!

NeenaAnuar said...

AIN:
errkk.. not really la dear.. tak lah selicin mana... biler dah pakai bedakk jerk kot nampak cam licinn kott.. huhuhu...

NeenaAnuar said...

akuekah:
hehehe.. TQ darlinggg!! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
ehh.. sapa kata mekchu tak putih dan tak cantik.. you comel dan cantikss okkk..

*high 5* :D

NeenaAnuar said...

deatH_luVer:
yup... dia baru balik dari meeting ngan Red Mummyy.. :D

NeenaAnuar said...

Lia:
huhuhuuu.. TQ dearr! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
uuuu... blushingggggggg lagi nieee... TQ sweettiee.. tin tak yah mix pun dah cunn okkk! :)

NeenaAnuar said...

Dee:
hikss.. kembang kempuss dah niee... ngeeeeee.. ok ok.. tungguuuuuuuu... :D

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
ha'ahhh.. badan dia memangg kecikk gilerr.. jelesss tengok! huhuhu...

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
wowowowowww... dah tak tauu nak kata apaa... TQ darling for the complimentss.. muaahhsss!!!

NeenaAnuar said...

xi da ya:
manisss tatapp adaaa kannN? hikss.. TQ deary! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hahahaha... kannn kak kannn.. manis tu wajib gitu.. kekeke.. ha'ah kak.. rasanyer dia sangat2 natural beauty.. kalau dia makeup pun tak tebal. tu yg tak nampak cam dia makeup tuu...

azzey said...

Heliza tu mmg chumel...:)

NeenaAnuar said...

azzey:
memang ponnn... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails